Meny
video
Fant «super-Jord» i vårt kosmiske nabolag
En isplanet tre ganger større enn jorden ser ut til å gå i bane rundt en av solens aller nærmeste naboer i rommet, Barnards stjerne.
BMW viser fram sitt nyeste råskinn
Her skal det bli brutale krefter.
Gigantisk meteorittkrater funnet under isen på Grønland
En internasjonal forskergruppe har funnet et enormt nedslagskrater etter en meteoritt under innlandsisen nord på Grønland.
Politiet fant løve i Lamborghini
Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris.
100 år gammel dame til Merkel: Er du Macrons kone?
Relasjonen mellom Tysklands president Emmanuel Macron og den tyske forbundskansleren Angela Merkel er så god at en 100 år gammel fransk dame trodde de var et par. Nå går videoen av den sjarmerende eldre damen verden rundt.
– Charles vil bli en god konge for sitt land
Når Prinsen av Wales feirer sin 70-årsdag, gjør han det med sitt livs kjærlighet Camilla ved sin side. Ikke alle setter like stor pris på det, forteller kongehusekspert.
Superheltenes far Stan Lee er død
Serieskaperen Stan Lee er død. Han gis æren for å ha revolusjonert tegneseriene og skaffet milliarder i kinokassa ved å gi sine helter menneskelige svakheter.
Slik reiser vi i 2019
Neste år vil vi fokusere mer på klimasmarte reiser med elbil samt oppsøke steder langt vekk fra masseturismen, spår reisemagasinet Lonely Planet.
Arkeologer fant mumifiserte biller og katter under utgraving i Egypt
Egyptiske arkeologer har funnet 6000 år gamle mumifiserte skarabeer, et titalls kattemumier og rundt 100 forgylte kattestatuer under utgraving i nekropolis. – Dette er veldig, veldig uvanlig, sier begeistret forsker.
Kabinansattes verste skittfunn på fly: – Vi finner brukte tamponger og kondomer i setelommene
Kanadiske CBC News tok bakterieprøver på 18 flyturer. Her er det mest skittent.