Citybox hotell til Stavanger

Cityboks skal inn i Klubbgata 3 i Stavanger,.
Cityboks skal inn i Klubbgata 3 i Stavanger,. Foto: Citybox
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellkonseptet Citybox skal åpne sitt første hotell i Stavanger neste år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

HOTELL: Citybox og Aton har signert avtale om å åpne hotell i sentrum av Stavanger. Hotellet med 123 rom blir kjedens første i Stavanger og skal etter planen åpne Q2 2024 i Klubbgata 3.

På denne adressen har det allerede vært hoterlldrift i mange tiår.

-Klubbgata er en 100% ideell lokalisering for Citybox i Stavanger. Godt plassert i sentrum, rett ved den hyggelige trehusbebyggelsen og 100 meter fra Norges fineste Domkirke. Samtidig en super beliggenhet med tanke på transport, enten det er tog, buss, båt eller bil, sier Styreleder i Citybox, Martin Smith-Sivertsen.

Citybox skal åpne i Stavanger neste år. Foto: Citybox
Citybox skal åpne i Stavanger neste år. Foto: Citybox

- Går alt etter planen åpner vi i god tid til å få med oss det storslåtte 900 års jubileet til byen og Domkirken. Stavanger er en utrolig verdiskapende, dynamisk og sjarmerende by, og vi har lenge ønsket å etablere oss her, legger Sivertsen til.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Citybox Stavanger er kjedens ellevte signering og med hotellene som nå er signert vil Citybox over doble antall rom fra dagens 1126 rom i drift til 2219. Sammen med Citybox Stavanger skal hotellkjeden i 2024 åpne Citybox Helsinki, Citybox Stockholm og Citybox Brussels. I pipeline ligger også Citybox Kristiansand og Citybox Tromsø.