Burger King - helt uten kjøtt

Burger King i Storgata i i Oslo er gjort om fra å være en vanlig Burger King-restaurant til å bli en plantebasert restaurant i hele mars.
Burger King i Storgata i i Oslo er gjort om fra å være en vanlig Burger King-restaurant til å bli en plantebasert restaurant i hele mars. Foto: Burger King
Artikkelen fortsetter under annonsen

Burger King Storgata i Oslo sentrum vil i hele mars måned kun servere plantebaserte produkter, noe som betyr at ost, kjøtt og fjærfe vil bli erstattet med plantebaserte alternativer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

OSLO: I restauranten kan gjestene prøve unike plantebaserte produkter som bare serveres i en begrenset periode.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske velkommen til Norges eneste plantebaserte Burger King, sier Olav Bæverfjord, Norgessjef i Burger King i en pressemelding.

Produkter fra den plantebaserte restauranten kan også bestilles med hjemlevering, gjennom Wolt og Foodora. Pop-up-restauranten i Oslo vil være åpen i rundt fire uker.

Mandag lanserte Burger King også fem nye plantebaserte produkter nasjonalt. De nye plantebaserte produktene på den nasjonale menyen er Plant-based Cheeseburger, Plant-based Nuggets, Plant-based Bacon King, Plant-based Steakhouse Bacon King og Plant-Based Whopper Cheese.