Så Facebook-annonse, kjøpte leilighet for 8 millioner kroner

Ekteparet Ellingsund i Florø endte med å kjøpe byens dyreste bolig fordi de så drømmeboligen på Facebook. Her er utsikten fra den fremtidige stuen. Foto: Mesterhus
Ekteparet Ellingsund i Florø endte med å kjøpe byens dyreste bolig fordi de så drømmeboligen på Facebook. Her er utsikten fra den fremtidige stuen. Foto: Mesterhus

Sosiale medier tar over stadig mer av boligsalget. Kristine og Tor Dolve Ellingsrud i Florø var overhodet ikke på boligjakt, men så dukket drømmeleiligheten opp i Facebook-feeden.

– Vi så ikke for oss å bytte bolig før om fem-seks år. Men da bildene av toppleiligheten dukket opp i Facebook-feeden min, klarte vi ikke motstå fristelsen. Vi tenkte at dette måtte vi bare gjøre, sier Kristine Dolve Ellingsund i en pressemelding fra Mesterhus.

Leiligheten ligger i øverste etasje i Strandgata 58 i Florø og står først ferdig om 12 til 15 måneder. Med en prislapp på nærmere åtte millioner er leiligheten den dyreste som til nå er blitt omsatt i Florø.

– Bildene ga meg en direkte forestilling av hvordan det ville være å bo i den leiligheten, og det virket helt fantastisk. Både min mann Tor og jeg er folk som gjør ting på impuls, så bildene på Facebook var alfa omega, legger hun til.

(Saken fortsetter under)

Kjøkken. Foto: Mesterhus
Kjøkken. Foto: Mesterhus

Boliger selger raskere

Sosiale medier blir et stadig viktigere våpen og spiller en stadig større rolle i boligsalgsprosessen. Både boligbygger Mesterhus og boligselger DNB merker at sosiale medier har hatt en eksplosiv virkning på boligsalg.

Markedsansvarlig i Mesterhus Monica Blom Thorsen. Foto: Mesterhus
Markedsansvarlig i Mesterhus Monica Blom Thorsen. Foto: Mesterhus

– Godt innhold og levende bilder skaper engasjement og inspirasjon. Det er tydelig at mange nordmenn er oppriktig interessert i hus og hjem, og gjerne samler ideer fra Facebook- og instagramsider. Derfor prioriterer vi nå sosiale medier i mye større grad i våre prosjekter som denne leiligheten, sier Monica Blom Thorsen, markedssjef i Mesterhus, i en pressemelding.

Tendensen med kobling mellom sosiale medier og boligsalg blir bekreftet av DNB. Gjennom Smart Solgt, DNBs løsning for målrettet digital annonsering, selges boligen i snitt 11 prosent raskere og får 16 prosent flere på visning.

– Det er viktig å presisere at dette er snitt-tall, hvert boligsalg er unikt – og resultatene man oppnår vil naturligvis variere. Generelt ser vi at boligene presterer bedre gjennom digital annonsering, sier Vidar Korsberg Dalsbø, kommunikasjonsrådgiver i DNB, i en pressemelding.

Les også: Eiendomsmegler må betale millionerstatning etter boligsalg

Et resultat av dine digitale spor

Cecilie Staude er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI og sosiale medier-ekspert. Hun mener sosiale medier endrer virkeligheten til boligselgere.

– Sosiale medier er blitt en stadig viktigere del av den brede befolkningens hverdag. De fleste av oss, både yngre og eldre, har profil i sosiale medier og er innom flere ganger i løpet av dagen. Så i utgangspunktet kan man nå enda bredere ut enn gjennom annonser i mer tradisjonelle medier som papiraviser som tidligere var etablerte arena for boligannonser, sier Staude til ABC Nyheter.

I dag leser vi stadig færre papiraviser og bruker mindre tid på nettbaserte medier. Den naturlige konsekvensen er dermed at sosiale medier blir mer ettertraktet arena.

– Vi opplever at det kommer mer og mer reklame inn i nyhetsfeeden på Facebook og Instagram, som kanskje er de to kanalene der det merkes best. Annonsene som dukker opp er ofte et resultat av din egen atferd på nettet og hvilken modus du befinner deg i, forklarer Staude før hun utdyper:

– Dersom du er på boligjakt og bruker nettet til å orientere deg, etterlater du deg digitale spor hver gang du er innen på en aktuell side. Disse sporene sier noe om at du er i markedet for å kjøpe bolig, hvilket gjør at du vil få mer personifisert eller mer målrettet reklame inn i nyhetsfeeden.

Les også: – Nye strømmålere har avverget flere branner

– Kvinner blir lettere engasjert

Monica Blom Thorsen i Mesterhus forteller at ettersom de treffer den rette målgruppen med sine annonser i sosiale medier, blir ikke innholdet deres oppfattet som uønsket reklame.

– Dette gjelder aller mest kvinner, som utgjør 60 prosent av følgerne våre på Instagram. Vi har klart mest engasjement blant kvinner i alderen 25-54 år, noe som er vanlig når det gjelder inspirasjon rundt hus og interiør, sier hun.

Cecilie Staude er høyskolelektor ved Institutt for markedsføring på BI og sosiale medier-ekspert. Foto: Privat
Cecilie Staude er høyskolelektor ved Institutt for markedsføring på BI og sosiale medier-ekspert. Foto: Privat

Cecilie Staude sier til ABC Nyheter at hun ikke er overrasket over at Mesterhus opplever størst engasjement på sine Instagram-annonser fra kvinner.

– På Instagram er det en overvekt av kvinnelige brukere, og mye tyder på at det er langt lettere å engasjere kvinner enn menn på Instagram. Kvinner engasjerer seg også mye lettere for det som har med hus og hjem å gjøre. Twitter er til sammenlikning mer mannsdominert, der er det en annen brukerkultur og menn er mye mer engasjerte der sammenliknet med Instagram, forteller Staude.

– Vi ser at kvinner kanskje har et langt større ord med i laget når det gjelder beslutninger tilknyttet bolig, mens menn gjerne har siste ord når det kommer til bilkjøp, fortsetter hun.

Les også: Skal du fikse hjemme? Styr unna de vanligste tabbene

– Det er naivt å tro

Alder spiller en rolle når det kommer til annonser i sosiale medier. Staude forteller at den yngre generasjon langt mer positive til at nyhetsfeeden fylles med reklame enn de som tilhører den eldre generasjon.

– Vi husker Facebook som en kanal der man kunne koseprate og mange ønsker seg tilbake til en tid da det var mindre reklame. Men det er naivt å tro at aktører som er blitt så viktige som Facebook kun vil la oss få bruke dem til koseprat. Reklame er en helt naturlig utvikling som vi er nødt til å akseptere.

De yngre opplever ifølge Staude i større grad reklamen som mer relevant enn den man får tilsendt i posten eller ser på TV mellom programmene.

– Man er i stand til å kommunisere et langt mer målrettet budskap i sosiale medier enn hva man kan gjøre i tradisjonelle medier. Et målrettet budskap føles dermed som mer relevant.

Les også: Pensjonsforsker: – Folk mangler selvtillit på pensjon

Umulig å unngå reklame i sosiale medier

Reklamens økende inntog i sosiale medier har ifølge høyskolelektor og sosiale medier-ekspert ved Handelshøyskolen BI, Cecilie Staude, både negative og positive sider.

– På den negative siden kan man si at nyhetsfeeden blir mer og mer kommersiell. Da blir det ikke like interessant å være der. Men det får vi ikke gjort noe med, de ulike kanalene er blitt så store og har opparbeidet seg posisjon som veldig viktige i folks dagligliv. Da ønsker de selvfølgelig å tjene penger på aktiviteten som foregår der. Vi kommer til å se mer og mer kommersielle kanaler, det er en naturlig del av utviklingen. Alternativet er å logge seg av og finne på noe annet, sier hun til ABC Nyheter.

På den positive siden gir sosiale medier ifølge Staude markedsførerne muligheten til å nå bredere ut med sine reklamebudskap.

– Man har også mulighet til i å spisse seg bedre inn mot ønsket målgruppe, hvilket gir markedsførerne mulighet til å få ut budskapet mer effektivt. I tillegg er det jo mye mer kostnadseffektivt å bruke sosiale medier.

Mye av det som handler om reklameannonsering i sosiale medier, er noe som er enkelt for lokale bedrifter å gjøre selv. Tidligere måtte man bruke store ressurser på hjelp utenfra, og så snart man hadde trykket på knappen så rullet toget av gårde med begrenset styringsmulighet.

– I sosiale medier kan du selv styre kampanjen og du kan avbryte den underveis dersom du ikke får den responsen du ønsker deg. Det er i det hele tatt et brukervennlig verktøy som er enkelt å lære seg å bruke, hvilket gjør det lettere å være ditt eget lille mediebyrå til å styre markedsføringen selv. Det er blitt mer fleksibelt og også mer miljøvennlig.

Blitt en «snakkis»

I dag er det fremdeles Finn.no som er den mest etablert arena for kjøp og salg av bolig, mange oppsøker det som foretrukket sted for å finne ut hva som er til salgs. Men det er mye å hente for aktører som klarer å bruke kommersielle kanaler til å nå potensielle kjøpere som kanskje ikke er på jakt nå, men som kan bli det og som foreløpig ikke er på boligjakt på Finn.

Kristine og Tor Dolve Ellingsrud kjøpte leilighet for åtte millioner kroner i dette bygget som ennå ikke er ferdig bygget. Kjøpet er blitt en «snakkis» i byen. Foto: Mesterhus
Kristine og Tor Dolve Ellingsrud kjøpte leilighet for åtte millioner kroner i dette bygget som ennå ikke er ferdig bygget. Kjøpet er blitt en «snakkis» i byen. Foto: Mesterhus

– Via sosiale medier når man en helt annen gruppe enn hva man tradisjonelt har gjort, særlig fordi man når en målgruppe som er interessert i bolig men som ikke er på boligjakt i utgangspunktet, forteller Staude.

Mange av de som opplever at det dukker opp salgsannonse for bolig på Facebook eller Instagram har allerede sett den på Finn og får dermed en påminnelse.

– Samtidig vil den reklamen kanskje være borkastet dersom de som allerede har sett den har bestemt seg for om de skal gå på visning eller ei. Per i dag er det ikke gode nok systemer som snakker sammen slik at man forhindrer at personer som allerede har hentet prospektet slipper å få den aktuelle annonsen inn i nyhetsfeeden sin, forteller sosiale medier-eksperten.

I mellomtiden sitter et ektepar i Florø og gleder seg til å flytte inn i sin nye leilighet. Kjøpet har fått mye oppmerksomhet i byen.

– Det er ekstremt mange som lurer på hvordan prosjektet blir til slutt. Det er rett og slett blitt en «snakkis», sier Kristine Dolve Ellingsund.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:28 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47 Kina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45 Kvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42 Ny avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep
Siste nytt
22:28PolitikkFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47PolitikkKina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45NorgeKvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42PolitikkNy avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenÅtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17KulturDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep
Populært