Meny

Cruisearving har én milliard i cash

Anders Christian Wilhelmsen Foto: Finansavisen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cruisearving Anders Christian Wilhelmsen (30) styrer forvaltningen av over fem milliarder kroner i familieformue fra London.

- I London sitter jeg tettere på et stort internasjonalt nettverk, sier Anders Christian Wilhelmsen (30) til DN.

Avisen skriver at han flyttet til utenlands for 14 år siden. Også flere av søsknene bor i den britiske hovedstaden, skriver hegnar.no

- Vi har gjort flere investeringer utenlands de senere årene. For meg er det naturlig å ha base i London, sier Wilhelmsen til DN.

I 2015 og 2016 solgte Watrium seg helt ut av Awilhelmsen, og fikk rundt to milliarder kroner for disse eierpostene. Avisen skriver at verdijustert egenkapital i familieselskapet Watrium steg med over 1,3 milliarder kroner til 5,3 milliarder kroner i fjor.

- Familien har i lang tid ønsket å ta kontroll over egne investeringer. Denne planen har vi jobbet mye med de siste to årene og det har vært veldig vellykket, sier Wilhelmsen til DN.

Denne saken ble først publisert på hegnar.no

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus