Meny

Milliardær tiltalt for overgrep mot titalls mindreårige: «Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering»

Video: Dette er saken.

Lørdag ble den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein pågrepet av FBI på Teterboro-flyplassen i New Jersey, etter å ha ankommet fra Paris med sitt privatfly. Donald Trump og Bill Clintons tidligere venn er tiltalt for overgrep mot flere titalls mindreårige jenter.

«En av de største sakene i amerikanske medier denne uka», skriver Vanity Fair.

– Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering. Vi ble vist hvordan vi skulle sette opp massasjebordet, og masserte ham i en halvtime. Da vi var ferdige ba han den andre jenta om å forlate rommet og ba meg finne meg til rette og ta av klærne, men at jeg kunne fortsette å ha på BH og truse. Så begynte han å ta på meg mens han onanerte , sa Courtney Wild til ABC News torsdag. Hun er en av de mange kvinnene som sier de har blitt misbrukt av milliardæren Jeffrey Epstein, som ble pågrepet av FBI lørdag i forrige uke.

Saken har vakt oppsikt av mange grunner:

  • Omfanget av anklagene og det store antall mindreårige ofre.
  • Epsteins bånd til mektige menn som president Donald Trump, eks-president Bill Clinton, britiske prins Andrew og USAs arbeidsminister Alexander Costa.
  • Et mystisk forlik i Florida i 2008, som lot Epstein slippe unna tilsvarende anklager med bare 13 måneders fengsel.

Wild sier til ABC News at hun også skal ha bidratt til å rekruttere jenter til Epsteins nettverk:

– For hver jente jeg tok med til ham ga han meg 200 dollar.

Mandag denne uken ble Epstein (66) framstilt for en føderal domstol i New York, og sa seg ikke skyldig.

Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

Blant tiltalepunktene:

  • «Over en årrekke utnyttet Jeffrey Epstein flere dusin mindreårige jenter i sine hjem i New York, Florida og andre steder.»
  • «Fra 2002 til minst 2005 lokket og rekrutterte Epstein mindreårige jenter til sitt hus på Manhattan og hans hjem i Palm Beach, Florida for å delta i seksuelle handlinger med ham. Siden ga han ofrene hundrevis av dollar kontant.»
  • «Epstein betalte også visse av ofrene for å rekruttere flere jenter til tilsvarende misbruk. Slik bygget han et stort nettverk av mindreårige jenter han kunne utnytte seksuelt.»
  • «Ofrene omtalt i tiltalen var ned mot 14 år da de ble misbrukt av tiltalte, og var ofte særlig sårbare for utnyttelse. Epstein søkte bevisst mindreårige.»

Samme dag som han ble pågrepet tok FBI seg inn i hans sju etasjer høye hus på Manhattan (anslått til en verdi av 77 millioner dollar). Politiet sier de fant hundrevis av bilder av lettkledde eller nakne kvinner, flere av dem mindreårige. I en låst safe lå CDer med bildene, en av dem skal være merket: «Unge, forskjellige nakenbilder 1»

Når Epstein reiste fra New York til Palm Beach til Florida med sitt privatfly brukte ansatte eller medarbeidere å sørge for at «tilstrekkelig antall mindreårige ofre var tilgjengelige for å møte ham når han ankom Florida», ifølge tiltalen.

Epstein slo seg opp som forvalter for de aller rikeste på 1980-tallet. Slik skapte han seg også et nettverk av venner og bekjente i den amerikanske «østkyst-eliten»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.
Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.

Clinton, Trump og prins Andrew

President Donald Trump var på 1990-tallet en bekjent av Epstein. På et tidspunkt skal også Storbritannias prins Andrew ha vært i Epsteins omgangskrets. Epstein har også blitt koblet til ekspresident Bill Clinton. Flylogger som Fox News har fått tilgang til, viser at Clinton reiste med Epsteins Boeing 727 26 ganger i perioden 2001-2003, et fly som skal ha hatt kallenavnet «Lolita Express».

Mange spør seg denne uken hvor mye Epsteins mektige venner visste, og om de valgte å se gjennom fingrene med overgrep, skriver nyhetsbyrået AP.

Clinton sier i en uttalelse mandag at han aldri visste noe om handlingene Epstein ble siktet eller dømt for.

Påtalemyndighetene har ikke knyttet Clinton til noen av de nåværende eller tidligere anklagene mot Epstein, skriver New York Times.

Også Trumps fortid med Epstein har fått stor oppmerksomhet etter pågripelsen:

– Presidenten fortalte meg i morges at han ikke har snakket med Epstein, at han ikke tror han har snakket med ham, på 10 eller 15 år. Som alle andre betrakter han forholdene Epstein er tiltalt for som skandaløse og åpenbart kriminelle, sa rådgiver i Det hvite hus Kellyanne Conway til reportere tirsdag denne uken.

Les også: Trump sier at han vil se nøye på Epstein-forliket

Men i et ofte sitert portrettintervju med New York Magazine i 2002 - før anklagene mot Epstein ble fremmet - sa Trump:

«Jeg har kjent Jeff i 15 år. Fantastisk fyr. Han er veldig gøy å være med sammen. Det sies til og med at han liker vakre kvinner, akkurat som meg. Mange av dem er på den yngre siden».

Da Trump drev valgkamp i 2016 saksøkte en kvinne fra California både ham og Epstein. Kvinnen hevdet hun hadde blitt voldtatt av Trump i Epsteins hus på Manhattan sommeren 1994, da hun var 13 år gammel. Trump avviste beskyldningene, og kvinnen trakk søksmålet kort tid før valget i november 2016. Journalister i The Guardian og The Daily Beast som så nærmere på anklagene mot Trump det året beskriver dem som suspekte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

«Lånte ut ofre»

En annen av Epsteins anklagere, Virigina Giuffre, har lenge hevdet at Epstein misbrukte mindreårige jenter flere steder i USA og i utlandet. Hun hevdet i 2015 også at investoren lånte ut sine ofre til berømte venner, blant disse prins Andrew, hertugen av York. Buckingham Palace var den gang raskt ute med en pressemelding som avviste enhver kontakt eller forbindelse mellom kvinnen og prinsen, skrev The Daily Beast søndag.

Anklagene som ble offentliggjort mandag ligner dem føderale påtalemyndigheter la frem mot Epstein i Florida for et tiår siden. I 2005 begynte politiet i delstaten å etterforske milliardæren, etter at foreldrene til en av hans anklagere kontaktet politiet. Påtalemyndighetene hadde forberedt en 53 sider lang tiltale der Epstein ble anklaget for seksuelle overgrep, skriver New York Times. Han ble også den gang anklaget for å ha tatt mindreårige jenter med på sexfester i sine hjem på Manhattan, i New Mexico og Karibien.

Så ble etterforskningen lagt på is, etter et forlik i 12. time mellom statsadvokatens kontor i Miami og Epsteins advokater. Avtalen ga Epstein immunitet mot føderal tiltale og lot ham slippe med å si seg skyldig i to prostitusjonsanklager i en Florida-domstol. Dermed unngikk han det som kunne blitt en livstidsdom. Isteden tilbrakte han 13 måneder ved et fengsel i Palm Beach, som han kunne forlate seks dager i uken for å gå på jobb. Han måtte også registrere seg som seksualforbryter, og akseptere sivile krav fra 540 kvinner, ifølge NTB.

Kvinnene ble ikke informert om avtalen før den ble undertegnet. En føderal dommer fant tidligere i år at de skulle ha vært orientert.

Les også: Epstein-saken reiser spørsmål om milliardærens mektige omgangskrets

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.
Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.

«Jentene fortalte den samme historien»

New York Times skriver at saken var lagt på is inntil gravejournalisten Julie Brown i Miami Herald fikk kvinnene i tale. Hun har arbeidet med sakskomplekset i over to år, og intervjuet en rekke kvinner som sier de var del av Epsteins sex-nettverk i tenårene. I november offentliggjorde avisen den grundige artikkelserien.

Den tidligere Florida-politietterforskeren Joe Recarey sier til Miami Herald at flere av vitnene ga tilsvarende beskrivelser av hvordan Epstein gikk fram: «Typisk sa de: jeg ble tatt med dit av den-og-den. Jeg likte det ikke, men fikk betalt. Jeg fikk også beskjed om at hvis jeg ikke likte det kunne jeg ta med noen andre og likevel få betalt». Under «massasjene» brukte Epstein ifølge etterforskeren å antaste jentene, og betale dem mer for å være med på oralsex eller samleie. De ble også lovet ekstra betaling for å finne flere ofre, skriver avisen.

Ifølge etterforskeren var bevismaterialet som støttet jentenes vitnesbyrd den gang «enormt».

– Kan aldri stanse tankene

Miami Heralds gransking har identifisert omkring 80 kvinner som sier de ble seksuelt misbrukt av Epstein i perioden 2001 til 2006.

– Han ødela mitt liv, og livene til mange andre jenter. Folk må få vite hva han gjorde og hvorfor han ikke ble straffeforfulgt, sier en av hans anklagere, Michelle Licata (30), til avisen.

– Man klandrer seg selv, sier Jena-Lisa Jones (30) til Miami Herald. Hun sier Epstein begikk overgrep mot henne da hun var 14 år.

– Man kan aldri stanse tankene. Et ord kan utløse noe. For meg er det ordet ‘ren’, fordi det var det han kalt meg i det rommet, og så husker jeg det han gjorde mot meg der, sier Jones.

Sentralt i arbeidet med tilståelsesavtalen fra 2008 sto daværende statsadvokat i Miami Alexander Acosta, som i hemmelighet fremforhandlet avtalen sammen med en gruppe føderale advokater. I dag er Acosta arbeidsminister i Trump-regjeringen.

Acosta skriver på Twitter denne uken: «Epsteins forbrytelser er grufulle, og jeg er glad for at påtalemyndigheten i New York går videre med en tiltale basert på nye bevis».

Les også: Acostas forklaring rundt Epstein-forliket bestrides

(Artikkelen fortsetter under bildet)

USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.
USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.

«Århundrets avtale»

Den uvanlige avtalen inneholder en formulering som gir immunitet til «andre eventuelle medsammensvorne» i forbrytelsene. Disse ble ikke identifisert i avtalen, noe som har gitt rom for spekulasjoner om hvorvidt andre innflytelsesrike mennesker hadde sex med mindreårige hjemme hos Epstein.

Forliket fra 2008 omtales som «århundrets avtale» av advokaten Ken White i magasinet The Atlantic; «Den er ulikt noe jeg har sett på de 25 årene jeg har praktisert innen føderal strafferett. Påtalemyndigheten i Sør-Florida sa seg villige til å avslutte etterforskningen, ikke straffeforfølge Epstein føderalt, og – utrolig nok – ikke straffeforfølge noen av dem som hjalp ham skaffe tilgang til mindreårige jenter. Dette er ikke normalt, det er forbløffende».

Statsadvokat i New York Southern District, Geoffrey S. Berman, sier denne uken at han ikke er bundet av 2008-avtalen: «Den gjelder kun i Sør-Florida».

Acosta hevdet onsdag at den lokale statsadvokaten i Palm Beach var «klar til å la Epstein gå fri, uten fengselsstraff». Forliket var nødvendig for å få Epstein bak lås og slå, mener Acosta.

Men Barry Krischer, som var statsadvokat i Palm Beach den gangen, sier Acostas versjon av saksgangen er fullstendig feil. En 53 sider lang føderal tiltale ble tilsidesatt etter hemmelige forhandlinger mellom Epsteins advokater og Acosta, sier Krischer i en uttalelse ifølge NTB.

Toppdemokratene Nancy Pelosi og Chuck Schumer har bedt Trump fjerne Acosta fra ministerposten.

– De visste godt at jeg var 14

Jennifer Araoz sier hun som 14-åring i 2001 ble oppsøkt av en kvinne utenfor sin videregående skole, som rekrutterte henne til å bli med hjem til Epstein.

– Jeg møtte ham en gang i uken i mitt første år på videregående. Både han og kvinnen som rekrutterte meg visste godt hvor gammel jeg var, sier hun til CNNs Today Show.

– Jeg brukte bare å ha på undertøy, for det var det han likte. Jeg ga ham massasje, og så pleide han å snu seg og leke med seg selv. Jeg brukte å beføle brystvortene hans, som tente ham. Så gjorde han seg ferdig, og det var slutten på det, sier Araoz, som sier hun er villig til å vitne i den nye saken.

Øvrige kilder: NTB.

Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:01 Elvestuen hyller Von der Leyens klimaambisjoner00:49 Iran bistår savnet tankskip00:10 Delvis måneformørkelse synlig flere steder i Norge00:08 Facebook: – Vi fjerner innlegg som støtter farlige personer23:49 Tre tiltalt for journalistdrap på Malta i 201723:19 Kramp-Karrenbauer blir ny forsvarsminister i Tyskland23:10 Trollpikken blir nasjonal maskot for prostatasaken22:43 – Ettåringene var ute i det grå markedet, med dagmammaer vi ikke hadde kontroll over22:12 Instruktør omkom under dykking på Hitra21:27 Helse Nord ber om forlengelse av kriseplanen for ambulansefly21:25 Italia vil sende mulla Krekar ut av landet etter soning21:23 Politiet vil ha helikopter i nord – lyser ut konkurranse til 250 millioner21:21 Berlin kjøper nesten 700 leiligheter21:17 – Perus ekspresident pågrepet i USA21:15 Kvinne var strandet på holme i Østfold i tre dager – uten vann19:07 von der Leyen ny president for EU-kommisjonen18:41 Kallmyr: Mulla Krekar er uønsket i Norge18:36 «Game of Thrones» kapret 32 Emmy-nominasjoner18:11 Sommerværet snur over hele landet17:45 Økende uro over oljetanker som er forsvunnet i Hormuzstredet17:43 Redningsskøyte kom til unnsetning for fiskebåt i trøbbel17:35 Mann i 80-årene omkom i brann i Harstad17:33 Krekar har uendelige ankemuligheter16:58 Trump: – Jeg har ikke ett rasistisk bein i kroppen16:56 Medieeksperter om Amundsen-sensur: – Veldig overraskende16:37 Slik blir de nye Oslo-trikkene16:20 Terrorforsker stiller spørsmål ved Krekar-dom16:08 Dyr vin og for mye hummer tvinger fransk miljøvernminister til å gå16:05 Helseforetak får kritikk etter at levende kvinne ble erklært død15:38 Mann tatt i Barcelona med en halv kilo kokain under parykken15:23 Stadig flere melder seg ut av kirken15:02 Trump gir seg ikke: – Er du ikke lykkelig her, kan du bare reise!15:01 Apollo 11-astronautene gjenforenes - se livesending fra møtet14:56 Tørkesommer i fjor – nå gror det frodig og grønt14:54 Ruud sjanseløs i Sverige – tapte i første runde14:38 Thailands nye regjering tatt i ed14:34 Tyrkia vil ikke la EU-sanksjoner stå i veien for leteboring ved Kypros13:42 Meling hardt ut mot PST etter Krekar-pågripelse13:40 Zabaleta gir seg i England etter sesongen13:39 Molde-back klar for belgisk fotball13:16 Politiet etterforsker dødsfall i Telemark – mann pågrepet13:16 Per-Willy Amundsen sensurert av Facebook13:06 Ektepar dømt for ulovlig bruk av arbeidskraft13:05 Hiv-relaterte dødsfall ned 33 prosent siden 201012:46 Nesebrudd for Stabæk-kaptein Hanche-Olsen12:26 PST ser ingen grunn til å pågripe terrordømte11:45 Politiet etterlyser pårørende etter at eldre kvinne ble funnet i vannet11:31 De grønne i EU-parlamentet vil stemme mot von der Leyen11:29 Gransking av Mattilsynet kan koste 1,1 millioner kroner11:28 Nord-Korea sier amerikansk øvelse i Sør-Korea vil påvirke atomsamtaler11:20 Grindhaug tar ikke Haugesund-avansement på forskudd11:18 Kontantfri danskebåt får kritikk11:15 15-åring avhørt etter knivstikking på Holmlia11:04 Økokrim gir millionbot etter ulovlig lagring av kompost10:52 Giroud forsvarer Koscielny etter at han nektet å være med Arsenal til USA10:38 Tidligere fotballspiller skutt og drept10:25 Oslo-politiet: – Regelmessig funksjonsfeil på tjenestepistolen10:09 Regjeringen vil ha null døde i småbåtulykker, men rører ikke promillegrensen10:05 Von der Leyen lover plan for klimanøytralitet innen 100 dager09:40 India: To døde og over 40 fanget under sammenrast bygning09:37 CAS-medlem råder Messi: – Si unnskyld og unngå straff09:32 Livstid pluss 419 år for Charlottesville-angrepet09:24 PST: Krekar framstilles for fengsling onsdag09:20 Tysk mann uten penger har slått seg ned på Gardermoen09:16 Duterte godkjenner lov mot seksuell trakassering08:36 Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren har blitt kreftsyk08:33 Schibsted-gruppen passerte én milliard i brutto driftsresultat08:29 Solid resultatvekst for Yara08:00 Resultatvekst for Telenor07:56 Dyrebeskyttelsen mener kjøtt slaktet uten bedøvelse må merkes07:50 Offensiv Solskjær vil kjempe seg tilbake til toppen07:42 Vi kan ikke ha en hvit Pocahontas eller Mulan07:26 Arsenal-supportere raser mot «passiv» klubbeier07:05 Kraftig jordskjelv ved Bali07:03 Landslagskaptein om J19-EM: – Satt oss mål om å komme til finalen06:41 Sevilla hentet spiller for 120 millioner kroner – Berge-pris kan skape trøbbel06:38 FN bekymret for USAs restriksjoner på Zarifs visum06:00 Ufrivillig PGA-pause for Hovland06:00 Frp har færrest «rike onkler» i valgkampen05:57 Mann skadd i leilighetsbrann i Notodden05:50 Dette skjer i dag05:32 Dette skjedde i natt05:15 100 år siden stemmerett for alle ble innført05:14 Salvini-alliert avhørt om pengestøtte fra Russland04:46 Mulla Krekar pågrepet i Oslo av PST04:35 Regjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta04:01 Demonstranter imot teleskop på Hawaii04:01 Rushtidsultimatum fra Frps kandidat i Rogaland03:40 Duterte vil bryte forbindelsene med Island03:33 Vaktordning mot rusforgiftning i fadderukene02:45 313 lik gravd opp av massegrav i Syria02:21 Norsk barnehage kommer dårlig ut i ny forskning02:16 Trump vurderer å sparke handelsminister Ross01:50 Israel fordømmer EU for å prøve å redde Iran-avtalen01:14 Kritisk for skadd syklist i Nordland00:58 Mexico avviser nye amerikanske asyl-restriksjoner00:37 Tre personer pågrepet for drap i Danmark23:32 Alan Turing blir det nye ansiktet på ny 50-pundseddel23:28 Savnet niåring funnet i god behold i Vestfold23:23 CNN: Assange brukte Ecuadors ambassade til å manipulere presidentvalget i USA
Siste nytt
01:01NorgeElvestuen hyller Von der Leyens klimaambisjoner00:49VerdenIran bistår savnet tankskip00:10NorgeDelvis måneformørkelse synlig flere steder i Norge00:08NorgeFacebook: – Vi fjerner innlegg som støtter farlige personer23:49VerdenTre tiltalt for journalistdrap på Malta i 201723:19VerdenKramp-Karrenbauer blir ny forsvarsminister i Tyskland23:10NorgeTrollpikken blir nasjonal maskot for prostatasaken22:43Norge– Ettåringene var ute i det grå markedet, med dagmammaer vi ikke hadde kontroll over22:12NorgeInstruktør omkom under dykking på Hitra21:27NorgeHelse Nord ber om forlengelse av kriseplanen for ambulansefly21:25NorgeItalia vil sende mulla Krekar ut av landet etter soning21:23NorgePolitiet vil ha helikopter i nord – lyser ut konkurranse til 250 millioner21:21PengerBerlin kjøper nesten 700 leiligheter21:17Verden– Perus ekspresident pågrepet i USA21:15NorgeKvinne var strandet på holme i Østfold i tre dager – uten vann19:07Verdenvon der Leyen ny president for EU-kommisjonen18:41NorgeKallmyr: Mulla Krekar er uønsket i Norge18:36Kultur«Game of Thrones» kapret 32 Emmy-nominasjoner18:11NorgeSommerværet snur over hele landet17:45VerdenØkende uro over oljetanker som er forsvunnet i Hormuzstredet17:43NorgeRedningsskøyte kom til unnsetning for fiskebåt i trøbbel17:35NorgeMann i 80-årene omkom i brann i Harstad17:33NorgeKrekar har uendelige ankemuligheter16:58PolitikkTrump: – Jeg har ikke ett rasistisk bein i kroppen16:56PolitikkMedieeksperter om Amundsen-sensur: – Veldig overraskende16:37NorgeSlik blir de nye Oslo-trikkene16:20NorgeTerrorforsker stiller spørsmål ved Krekar-dom16:08PolitikkDyr vin og for mye hummer tvinger fransk miljøvernminister til å gå16:05NorgeHelseforetak får kritikk etter at levende kvinne ble erklært død15:38VerdenMann tatt i Barcelona med en halv kilo kokain under parykken15:23NorgeStadig flere melder seg ut av kirken15:02PolitikkTrump gir seg ikke: – Er du ikke lykkelig her, kan du bare reise!15:01VerdenApollo 11-astronautene gjenforenes - se livesending fra møtet14:56PengerTørkesommer i fjor – nå gror det frodig og grønt14:54SportRuud sjanseløs i Sverige – tapte i første runde14:38VerdenThailands nye regjering tatt i ed14:34VerdenTyrkia vil ikke la EU-sanksjoner stå i veien for leteboring ved Kypros13:42NorgeMeling hardt ut mot PST etter Krekar-pågripelse13:40SportZabaleta gir seg i England etter sesongen13:39SportMolde-back klar for belgisk fotball13:16NorgePolitiet etterforsker dødsfall i Telemark – mann pågrepet13:16PolitikkPer-Willy Amundsen sensurert av Facebook13:06NorgeEktepar dømt for ulovlig bruk av arbeidskraft13:05NorgeHiv-relaterte dødsfall ned 33 prosent siden 201012:46SportNesebrudd for Stabæk-kaptein Hanche-Olsen12:26NorgePST ser ingen grunn til å pågripe terrordømte11:45NorgePolitiet etterlyser pårørende etter at eldre kvinne ble funnet i vannet11:31VerdenDe grønne i EU-parlamentet vil stemme mot von der Leyen11:29NorgeGransking av Mattilsynet kan koste 1,1 millioner kroner11:28VerdenNord-Korea sier amerikansk øvelse i Sør-Korea vil påvirke atomsamtaler11:20SportGrindhaug tar ikke Haugesund-avansement på forskudd11:18PengerKontantfri danskebåt får kritikk11:15Norge15-åring avhørt etter knivstikking på Holmlia11:04NorgeØkokrim gir millionbot etter ulovlig lagring av kompost10:52SportGiroud forsvarer Koscielny etter at han nektet å være med Arsenal til USA10:38SportTidligere fotballspiller skutt og drept10:25NorgeOslo-politiet: – Regelmessig funksjonsfeil på tjenestepistolen10:09MotorRegjeringen vil ha null døde i småbåtulykker, men rører ikke promillegrensen10:05PolitikkVon der Leyen lover plan for klimanøytralitet innen 100 dager09:40VerdenIndia: To døde og over 40 fanget under sammenrast bygning09:37SportCAS-medlem råder Messi: – Si unnskyld og unngå straff09:32VerdenLivstid pluss 419 år for Charlottesville-angrepet09:24NorgePST: Krekar framstilles for fengsling onsdag09:20ReiseTysk mann uten penger har slått seg ned på Gardermoen09:16VerdenDuterte godkjenner lov mot seksuell trakassering08:36Helse og livsstilTidligere skihopper Bjørn Einar Romøren har blitt kreftsyk08:33NorgeSchibsted-gruppen passerte én milliard i brutto driftsresultat08:29NorgeSolid resultatvekst for Yara08:00NorgeResultatvekst for Telenor07:56NorgeDyrebeskyttelsen mener kjøtt slaktet uten bedøvelse må merkes07:50SportOffensiv Solskjær vil kjempe seg tilbake til toppen07:42StemmerVi kan ikke ha en hvit Pocahontas eller Mulan07:26SportArsenal-supportere raser mot «passiv» klubbeier07:05VerdenKraftig jordskjelv ved Bali07:03SportLandslagskaptein om J19-EM: – Satt oss mål om å komme til finalen06:41SportSevilla hentet spiller for 120 millioner kroner – Berge-pris kan skape trøbbel06:38VerdenFN bekymret for USAs restriksjoner på Zarifs visum06:00SportUfrivillig PGA-pause for Hovland06:00NorgeFrp har færrest «rike onkler» i valgkampen05:57NorgeMann skadd i leilighetsbrann i Notodden05:50NorgeDette skjer i dag05:32NorgeDette skjedde i natt05:15Norge100 år siden stemmerett for alle ble innført05:14VerdenSalvini-alliert avhørt om pengestøtte fra Russland04:46NorgeMulla Krekar pågrepet i Oslo av PST04:35NorgeRegjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta04:01VerdenDemonstranter imot teleskop på Hawaii04:01NorgeRushtidsultimatum fra Frps kandidat i Rogaland03:40VerdenDuterte vil bryte forbindelsene med Island03:33NorgeVaktordning mot rusforgiftning i fadderukene02:45Verden313 lik gravd opp av massegrav i Syria02:21NorgeNorsk barnehage kommer dårlig ut i ny forskning02:16VerdenTrump vurderer å sparke handelsminister Ross01:50VerdenIsrael fordømmer EU for å prøve å redde Iran-avtalen01:14NorgeKritisk for skadd syklist i Nordland00:58VerdenMexico avviser nye amerikanske asyl-restriksjoner00:37VerdenTre personer pågrepet for drap i Danmark23:32VerdenAlan Turing blir det nye ansiktet på ny 50-pundseddel23:28NorgeSavnet niåring funnet i god behold i Vestfold23:23VerdenCNN: Assange brukte Ecuadors ambassade til å manipulere presidentvalget i USA
Populært