Milliardær tiltalt for overgrep mot titalls mindreårige: «Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering»

Video: Dette er saken.

Lørdag ble den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein pågrepet av FBI på Teterboro-flyplassen i New Jersey, etter å ha ankommet fra Paris med sitt privatfly. Donald Trump og Bill Clintons tidligere venn er tiltalt for overgrep mot flere titalls mindreårige jenter.

«En av de største sakene i amerikanske medier denne uka», skriver Vanity Fair.

– Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering. Vi ble vist hvordan vi skulle sette opp massasjebordet, og masserte ham i en halvtime. Da vi var ferdige ba han den andre jenta om å forlate rommet og ba meg finne meg til rette og ta av klærne, men at jeg kunne fortsette å ha på BH og truse. Så begynte han å ta på meg mens han onanerte , sa Courtney Wild til ABC News torsdag. Hun er en av de mange kvinnene som sier de har blitt misbrukt av milliardæren Jeffrey Epstein, som ble pågrepet av FBI lørdag i forrige uke.

Saken har vakt oppsikt av mange grunner:

  • Omfanget av anklagene og det store antall mindreårige ofre.
  • Epsteins bånd til mektige menn som president Donald Trump, eks-president Bill Clinton, britiske prins Andrew og USAs arbeidsminister Alexander Costa.
  • Et mystisk forlik i Florida i 2008, som lot Epstein slippe unna tilsvarende anklager med bare 13 måneders fengsel.

Wild sier til ABC News at hun også skal ha bidratt til å rekruttere jenter til Epsteins nettverk:

– For hver jente jeg tok med til ham ga han meg 200 dollar.

Mandag denne uken ble Epstein (66) framstilt for en føderal domstol i New York, og sa seg ikke skyldig.

Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

Blant tiltalepunktene:

  • «Over en årrekke utnyttet Jeffrey Epstein flere dusin mindreårige jenter i sine hjem i New York, Florida og andre steder.»
  • «Fra 2002 til minst 2005 lokket og rekrutterte Epstein mindreårige jenter til sitt hus på Manhattan og hans hjem i Palm Beach, Florida for å delta i seksuelle handlinger med ham. Siden ga han ofrene hundrevis av dollar kontant.»
  • «Epstein betalte også visse av ofrene for å rekruttere flere jenter til tilsvarende misbruk. Slik bygget han et stort nettverk av mindreårige jenter han kunne utnytte seksuelt.»
  • «Ofrene omtalt i tiltalen var ned mot 14 år da de ble misbrukt av tiltalte, og var ofte særlig sårbare for utnyttelse. Epstein søkte bevisst mindreårige.»

Samme dag som han ble pågrepet tok FBI seg inn i hans sju etasjer høye hus på Manhattan (anslått til en verdi av 77 millioner dollar). Politiet sier de fant hundrevis av bilder av lettkledde eller nakne kvinner, flere av dem mindreårige. I en låst safe lå CDer med bildene, en av dem skal være merket: «Unge, forskjellige nakenbilder 1»

Når Epstein reiste fra New York til Palm Beach til Florida med sitt privatfly brukte ansatte eller medarbeidere å sørge for at «tilstrekkelig antall mindreårige ofre var tilgjengelige for å møte ham når han ankom Florida», ifølge tiltalen.

Epstein slo seg opp som forvalter for de aller rikeste på 1980-tallet. Slik skapte han seg også et nettverk av venner og bekjente i den amerikanske «østkyst-eliten»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.
Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.

Clinton, Trump og prins Andrew

President Donald Trump var på 1990-tallet en bekjent av Epstein. På et tidspunkt skal også Storbritannias prins Andrew ha vært i Epsteins omgangskrets. Epstein har også blitt koblet til ekspresident Bill Clinton. Flylogger som Fox News har fått tilgang til, viser at Clinton reiste med Epsteins Boeing 727 26 ganger i perioden 2001-2003, et fly som skal ha hatt kallenavnet «Lolita Express».

Mange spør seg denne uken hvor mye Epsteins mektige venner visste, og om de valgte å se gjennom fingrene med overgrep, skriver nyhetsbyrået AP.

Clinton sier i en uttalelse mandag at han aldri visste noe om handlingene Epstein ble siktet eller dømt for.

Påtalemyndighetene har ikke knyttet Clinton til noen av de nåværende eller tidligere anklagene mot Epstein, skriver New York Times.

Også Trumps fortid med Epstein har fått stor oppmerksomhet etter pågripelsen:

– Presidenten fortalte meg i morges at han ikke har snakket med Epstein, at han ikke tror han har snakket med ham, på 10 eller 15 år. Som alle andre betrakter han forholdene Epstein er tiltalt for som skandaløse og åpenbart kriminelle, sa rådgiver i Det hvite hus Kellyanne Conway til reportere tirsdag denne uken.

Les også: Trump sier at han vil se nøye på Epstein-forliket

Men i et ofte sitert portrettintervju med New York Magazine i 2002 - før anklagene mot Epstein ble fremmet - sa Trump:

«Jeg har kjent Jeff i 15 år. Fantastisk fyr. Han er veldig gøy å være med sammen. Det sies til og med at han liker vakre kvinner, akkurat som meg. Mange av dem er på den yngre siden».

Da Trump drev valgkamp i 2016 saksøkte en kvinne fra California både ham og Epstein. Kvinnen hevdet hun hadde blitt voldtatt av Trump i Epsteins hus på Manhattan sommeren 1994, da hun var 13 år gammel. Trump avviste beskyldningene, og kvinnen trakk søksmålet kort tid før valget i november 2016. Journalister i The Guardian og The Daily Beast som så nærmere på anklagene mot Trump det året beskriver dem som suspekte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

«Lånte ut ofre»

En annen av Epsteins anklagere, Virigina Giuffre, har lenge hevdet at Epstein misbrukte mindreårige jenter flere steder i USA og i utlandet. Hun hevdet i 2015 også at investoren lånte ut sine ofre til berømte venner, blant disse prins Andrew, hertugen av York. Buckingham Palace var den gang raskt ute med en pressemelding som avviste enhver kontakt eller forbindelse mellom kvinnen og prinsen, skrev The Daily Beast søndag.

Anklagene som ble offentliggjort mandag ligner dem føderale påtalemyndigheter la frem mot Epstein i Florida for et tiår siden. I 2005 begynte politiet i delstaten å etterforske milliardæren, etter at foreldrene til en av hans anklagere kontaktet politiet. Påtalemyndighetene hadde forberedt en 53 sider lang tiltale der Epstein ble anklaget for seksuelle overgrep, skriver New York Times. Han ble også den gang anklaget for å ha tatt mindreårige jenter med på sexfester i sine hjem på Manhattan, i New Mexico og Karibien.

Så ble etterforskningen lagt på is, etter et forlik i 12. time mellom statsadvokatens kontor i Miami og Epsteins advokater. Avtalen ga Epstein immunitet mot føderal tiltale og lot ham slippe med å si seg skyldig i to prostitusjonsanklager i en Florida-domstol. Dermed unngikk han det som kunne blitt en livstidsdom. Isteden tilbrakte han 13 måneder ved et fengsel i Palm Beach, som han kunne forlate seks dager i uken for å gå på jobb. Han måtte også registrere seg som seksualforbryter, og akseptere sivile krav fra 540 kvinner, ifølge NTB.

Kvinnene ble ikke informert om avtalen før den ble undertegnet. En føderal dommer fant tidligere i år at de skulle ha vært orientert.

Les også: Epstein-saken reiser spørsmål om milliardærens mektige omgangskrets

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.
Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.

«Jentene fortalte den samme historien»

New York Times skriver at saken var lagt på is inntil gravejournalisten Julie Brown i Miami Herald fikk kvinnene i tale. Hun har arbeidet med sakskomplekset i over to år, og intervjuet en rekke kvinner som sier de var del av Epsteins sex-nettverk i tenårene. I november offentliggjorde avisen den grundige artikkelserien.

Den tidligere Florida-politietterforskeren Joe Recarey sier til Miami Herald at flere av vitnene ga tilsvarende beskrivelser av hvordan Epstein gikk fram: «Typisk sa de: jeg ble tatt med dit av den-og-den. Jeg likte det ikke, men fikk betalt. Jeg fikk også beskjed om at hvis jeg ikke likte det kunne jeg ta med noen andre og likevel få betalt». Under «massasjene» brukte Epstein ifølge etterforskeren å antaste jentene, og betale dem mer for å være med på oralsex eller samleie. De ble også lovet ekstra betaling for å finne flere ofre, skriver avisen.

Ifølge etterforskeren var bevismaterialet som støttet jentenes vitnesbyrd den gang «enormt».

– Kan aldri stanse tankene

Miami Heralds gransking har identifisert omkring 80 kvinner som sier de ble seksuelt misbrukt av Epstein i perioden 2001 til 2006.

– Han ødela mitt liv, og livene til mange andre jenter. Folk må få vite hva han gjorde og hvorfor han ikke ble straffeforfulgt, sier en av hans anklagere, Michelle Licata (30), til avisen.

– Man klandrer seg selv, sier Jena-Lisa Jones (30) til Miami Herald. Hun sier Epstein begikk overgrep mot henne da hun var 14 år.

– Man kan aldri stanse tankene. Et ord kan utløse noe. For meg er det ordet ‘ren’, fordi det var det han kalt meg i det rommet, og så husker jeg det han gjorde mot meg der, sier Jones.

Sentralt i arbeidet med tilståelsesavtalen fra 2008 sto daværende statsadvokat i Miami Alexander Acosta, som i hemmelighet fremforhandlet avtalen sammen med en gruppe føderale advokater. I dag er Acosta arbeidsminister i Trump-regjeringen.

Acosta skriver på Twitter denne uken: «Epsteins forbrytelser er grufulle, og jeg er glad for at påtalemyndigheten i New York går videre med en tiltale basert på nye bevis».

Les også: Acostas forklaring rundt Epstein-forliket bestrides

(Artikkelen fortsetter under bildet)

USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.
USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.

«Århundrets avtale»

Den uvanlige avtalen inneholder en formulering som gir immunitet til «andre eventuelle medsammensvorne» i forbrytelsene. Disse ble ikke identifisert i avtalen, noe som har gitt rom for spekulasjoner om hvorvidt andre innflytelsesrike mennesker hadde sex med mindreårige hjemme hos Epstein.

Forliket fra 2008 omtales som «århundrets avtale» av advokaten Ken White i magasinet The Atlantic; «Den er ulikt noe jeg har sett på de 25 årene jeg har praktisert innen føderal strafferett. Påtalemyndigheten i Sør-Florida sa seg villige til å avslutte etterforskningen, ikke straffeforfølge Epstein føderalt, og – utrolig nok – ikke straffeforfølge noen av dem som hjalp ham skaffe tilgang til mindreårige jenter. Dette er ikke normalt, det er forbløffende».

Statsadvokat i New York Southern District, Geoffrey S. Berman, sier denne uken at han ikke er bundet av 2008-avtalen: «Den gjelder kun i Sør-Florida».

Acosta hevdet onsdag at den lokale statsadvokaten i Palm Beach var «klar til å la Epstein gå fri, uten fengselsstraff». Forliket var nødvendig for å få Epstein bak lås og slå, mener Acosta.

Men Barry Krischer, som var statsadvokat i Palm Beach den gangen, sier Acostas versjon av saksgangen er fullstendig feil. En 53 sider lang føderal tiltale ble tilsidesatt etter hemmelige forhandlinger mellom Epsteins advokater og Acosta, sier Krischer i en uttalelse ifølge NTB.

Toppdemokratene Nancy Pelosi og Chuck Schumer har bedt Trump fjerne Acosta fra ministerposten.

– De visste godt at jeg var 14

Jennifer Araoz sier hun som 14-åring i 2001 ble oppsøkt av en kvinne utenfor sin videregående skole, som rekrutterte henne til å bli med hjem til Epstein.

– Jeg møtte ham en gang i uken i mitt første år på videregående. Både han og kvinnen som rekrutterte meg visste godt hvor gammel jeg var, sier hun til CNNs Today Show.

– Jeg brukte bare å ha på undertøy, for det var det han likte. Jeg ga ham massasje, og så pleide han å snu seg og leke med seg selv. Jeg brukte å beføle brystvortene hans, som tente ham. Så gjorde han seg ferdig, og det var slutten på det, sier Araoz, som sier hun er villig til å vitne i den nye saken.

Øvrige kilder: NTB.

Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 DN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29 SOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29 Pence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55 DUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53 18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41 Hovland satte PGA-rekord08:28 Lastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14 Får kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08 Faren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56 Senterpartiet klatrer videre på ny måling07:45 – Færre farlige islamister i Tyskland07:39 Politiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10 15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07 Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07 Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00 Justin Trudeaus glorie har bleknet06:53 Russland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48 De norske alpinstjernene savner Svindal06:10 Kallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09 Folkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00 NAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt05:30 NHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19 Trailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17 Kraftig smell i sentrale Stockholm05:15 Prognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52 Del av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15 35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11 Frontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47 Studie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25 Trusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30 NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20 Catalonias leder: Volden må stoppe01:00 Erdogan møter Putin i neste uke
Siste nytt
02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56NorgeDN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29VerdenUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52NorgeMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30NorgeKongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17NorgeDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42NorgeDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31PengerTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29VerdenSOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29VerdenPence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55PolitikkDUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53Motor18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41SportHovland satte PGA-rekord08:28NorgeLastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14PengerFår kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08VerdenFaren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56PolitikkSenterpartiet klatrer videre på ny måling07:45Verden– Færre farlige islamister i Tyskland07:39NorgePolitiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10Norge15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07VerdenSkittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07VerdenBrexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00PolitikkJustin Trudeaus glorie har bleknet06:53VerdenRussland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48SportDe norske alpinstjernene savner Svindal06:10PolitikkKallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09VerdenFolkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00PengerNAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt05:30PengerNHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19NorgeTrailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17VerdenKraftig smell i sentrale Stockholm05:15PengerPrognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52PengerDel av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15Verden35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11VerdenFrontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47Helse og livsstilStudie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25VerdenTrusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37PengerStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30NorgeNVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20VerdenCatalonias leder: Volden må stoppe01:00VerdenErdogan møter Putin i neste uke
Populært