Meny

Milliardær tiltalt for overgrep mot titalls mindreårige: «Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering»

Video: Dette er saken.

Lørdag ble den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein pågrepet av FBI på Teterboro-flyplassen i New Jersey, etter å ha ankommet fra Paris med sitt privatfly. Donald Trump og Bill Clintons tidligere venn er tiltalt for overgrep mot flere titalls mindreårige jenter.

«En av de største sakene i amerikanske medier denne uka», skriver Vanity Fair.

– Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering. Vi ble vist hvordan vi skulle sette opp massasjebordet, og masserte ham i en halvtime. Da vi var ferdige ba han den andre jenta om å forlate rommet og ba meg finne meg til rette og ta av klærne, men at jeg kunne fortsette å ha på BH og truse. Så begynte han å ta på meg mens han onanerte , sa Courtney Wild til ABC News torsdag. Hun er en av de mange kvinnene som sier de har blitt misbrukt av milliardæren Jeffrey Epstein, som ble pågrepet av FBI lørdag i forrige uke.

Saken har vakt oppsikt av mange grunner:

  • Omfanget av anklagene og det store antall mindreårige ofre.
  • Epsteins bånd til mektige menn som president Donald Trump, eks-president Bill Clinton, britiske prins Andrew og USAs arbeidsminister Alexander Costa.
  • Et mystisk forlik i Florida i 2008, som lot Epstein slippe unna tilsvarende anklager med bare 13 måneders fengsel.

Wild sier til ABC News at hun også skal ha bidratt til å rekruttere jenter til Epsteins nettverk:

– For hver jente jeg tok med til ham ga han meg 200 dollar.

Mandag denne uken ble Epstein (66) framstilt for en føderal domstol i New York, og sa seg ikke skyldig.

Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

Blant tiltalepunktene:

  • «Over en årrekke utnyttet Jeffrey Epstein flere dusin mindreårige jenter i sine hjem i New York, Florida og andre steder.»
  • «Fra 2002 til minst 2005 lokket og rekrutterte Epstein mindreårige jenter til sitt hus på Manhattan og hans hjem i Palm Beach, Florida for å delta i seksuelle handlinger med ham. Siden ga han ofrene hundrevis av dollar kontant.»
  • «Epstein betalte også visse av ofrene for å rekruttere flere jenter til tilsvarende misbruk. Slik bygget han et stort nettverk av mindreårige jenter han kunne utnytte seksuelt.»
  • «Ofrene omtalt i tiltalen var ned mot 14 år da de ble misbrukt av tiltalte, og var ofte særlig sårbare for utnyttelse. Epstein søkte bevisst mindreårige.»

Samme dag som han ble pågrepet tok FBI seg inn i hans sju etasjer høye hus på Manhattan (anslått til en verdi av 77 millioner dollar). Politiet sier de fant hundrevis av bilder av lettkledde eller nakne kvinner, flere av dem mindreårige. I en låst safe lå CDer med bildene, en av dem skal være merket: «Unge, forskjellige nakenbilder 1»

Når Epstein reiste fra New York til Palm Beach til Florida med sitt privatfly brukte ansatte eller medarbeidere å sørge for at «tilstrekkelig antall mindreårige ofre var tilgjengelige for å møte ham når han ankom Florida», ifølge tiltalen.

Epstein slo seg opp som forvalter for de aller rikeste på 1980-tallet. Slik skapte han seg også et nettverk av venner og bekjente i den amerikanske «østkyst-eliten»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.
Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.

Clinton, Trump og prins Andrew

President Donald Trump var på 1990-tallet en bekjent av Epstein. På et tidspunkt skal også Storbritannias prins Andrew ha vært i Epsteins omgangskrets. Epstein har også blitt koblet til ekspresident Bill Clinton. Flylogger som Fox News har fått tilgang til, viser at Clinton reiste med Epsteins Boeing 727 26 ganger i perioden 2001-2003, et fly som skal ha hatt kallenavnet «Lolita Express».

Mange spør seg denne uken hvor mye Epsteins mektige venner visste, og om de valgte å se gjennom fingrene med overgrep, skriver nyhetsbyrået AP.

Clinton sier i en uttalelse mandag at han aldri visste noe om handlingene Epstein ble siktet eller dømt for.

Påtalemyndighetene har ikke knyttet Clinton til noen av de nåværende eller tidligere anklagene mot Epstein, skriver New York Times.

Også Trumps fortid med Epstein har fått stor oppmerksomhet etter pågripelsen:

– Presidenten fortalte meg i morges at han ikke har snakket med Epstein, at han ikke tror han har snakket med ham, på 10 eller 15 år. Som alle andre betrakter han forholdene Epstein er tiltalt for som skandaløse og åpenbart kriminelle, sa rådgiver i Det hvite hus Kellyanne Conway til reportere tirsdag denne uken.

Les også: Trump sier at han vil se nøye på Epstein-forliket

Men i et ofte sitert portrettintervju med New York Magazine i 2002 - før anklagene mot Epstein ble fremmet - sa Trump:

«Jeg har kjent Jeff i 15 år. Fantastisk fyr. Han er veldig gøy å være med sammen. Det sies til og med at han liker vakre kvinner, akkurat som meg. Mange av dem er på den yngre siden».

Da Trump drev valgkamp i 2016 saksøkte en kvinne fra California både ham og Epstein. Kvinnen hevdet hun hadde blitt voldtatt av Trump i Epsteins hus på Manhattan sommeren 1994, da hun var 13 år gammel. Trump avviste beskyldningene, og kvinnen trakk søksmålet kort tid før valget i november 2016. Journalister i The Guardian og The Daily Beast som så nærmere på anklagene mot Trump det året beskriver dem som suspekte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

«Lånte ut ofre»

En annen av Epsteins anklagere, Virigina Giuffre, har lenge hevdet at Epstein misbrukte mindreårige jenter flere steder i USA og i utlandet. Hun hevdet i 2015 også at investoren lånte ut sine ofre til berømte venner, blant disse prins Andrew, hertugen av York. Buckingham Palace var den gang raskt ute med en pressemelding som avviste enhver kontakt eller forbindelse mellom kvinnen og prinsen, skrev The Daily Beast søndag.

Anklagene som ble offentliggjort mandag ligner dem føderale påtalemyndigheter la frem mot Epstein i Florida for et tiår siden. I 2005 begynte politiet i delstaten å etterforske milliardæren, etter at foreldrene til en av hans anklagere kontaktet politiet. Påtalemyndighetene hadde forberedt en 53 sider lang tiltale der Epstein ble anklaget for seksuelle overgrep, skriver New York Times. Han ble også den gang anklaget for å ha tatt mindreårige jenter med på sexfester i sine hjem på Manhattan, i New Mexico og Karibien.

Så ble etterforskningen lagt på is, etter et forlik i 12. time mellom statsadvokatens kontor i Miami og Epsteins advokater. Avtalen ga Epstein immunitet mot føderal tiltale og lot ham slippe med å si seg skyldig i to prostitusjonsanklager i en Florida-domstol. Dermed unngikk han det som kunne blitt en livstidsdom. Isteden tilbrakte han 13 måneder ved et fengsel i Palm Beach, som han kunne forlate seks dager i uken for å gå på jobb. Han måtte også registrere seg som seksualforbryter, og akseptere sivile krav fra 540 kvinner, ifølge NTB.

Kvinnene ble ikke informert om avtalen før den ble undertegnet. En føderal dommer fant tidligere i år at de skulle ha vært orientert.

Les også: Epstein-saken reiser spørsmål om milliardærens mektige omgangskrets

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.
Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.

«Jentene fortalte den samme historien»

New York Times skriver at saken var lagt på is inntil gravejournalisten Julie Brown i Miami Herald fikk kvinnene i tale. Hun har arbeidet med sakskomplekset i over to år, og intervjuet en rekke kvinner som sier de var del av Epsteins sex-nettverk i tenårene. I november offentliggjorde avisen den grundige artikkelserien.

Den tidligere Florida-politietterforskeren Joe Recarey sier til Miami Herald at flere av vitnene ga tilsvarende beskrivelser av hvordan Epstein gikk fram: «Typisk sa de: jeg ble tatt med dit av den-og-den. Jeg likte det ikke, men fikk betalt. Jeg fikk også beskjed om at hvis jeg ikke likte det kunne jeg ta med noen andre og likevel få betalt». Under «massasjene» brukte Epstein ifølge etterforskeren å antaste jentene, og betale dem mer for å være med på oralsex eller samleie. De ble også lovet ekstra betaling for å finne flere ofre, skriver avisen.

Ifølge etterforskeren var bevismaterialet som støttet jentenes vitnesbyrd den gang «enormt».

– Kan aldri stanse tankene

Miami Heralds gransking har identifisert omkring 80 kvinner som sier de ble seksuelt misbrukt av Epstein i perioden 2001 til 2006.

– Han ødela mitt liv, og livene til mange andre jenter. Folk må få vite hva han gjorde og hvorfor han ikke ble straffeforfulgt, sier en av hans anklagere, Michelle Licata (30), til avisen.

– Man klandrer seg selv, sier Jena-Lisa Jones (30) til Miami Herald. Hun sier Epstein begikk overgrep mot henne da hun var 14 år.

– Man kan aldri stanse tankene. Et ord kan utløse noe. For meg er det ordet ‘ren’, fordi det var det han kalt meg i det rommet, og så husker jeg det han gjorde mot meg der, sier Jones.

Sentralt i arbeidet med tilståelsesavtalen fra 2008 sto daværende statsadvokat i Miami Alexander Acosta, som i hemmelighet fremforhandlet avtalen sammen med en gruppe føderale advokater. I dag er Acosta arbeidsminister i Trump-regjeringen.

Acosta skriver på Twitter denne uken: «Epsteins forbrytelser er grufulle, og jeg er glad for at påtalemyndigheten i New York går videre med en tiltale basert på nye bevis».

Les også: Acostas forklaring rundt Epstein-forliket bestrides

(Artikkelen fortsetter under bildet)

USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.
USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.

«Århundrets avtale»

Den uvanlige avtalen inneholder en formulering som gir immunitet til «andre eventuelle medsammensvorne» i forbrytelsene. Disse ble ikke identifisert i avtalen, noe som har gitt rom for spekulasjoner om hvorvidt andre innflytelsesrike mennesker hadde sex med mindreårige hjemme hos Epstein.

Forliket fra 2008 omtales som «århundrets avtale» av advokaten Ken White i magasinet The Atlantic; «Den er ulikt noe jeg har sett på de 25 årene jeg har praktisert innen føderal strafferett. Påtalemyndigheten i Sør-Florida sa seg villige til å avslutte etterforskningen, ikke straffeforfølge Epstein føderalt, og – utrolig nok – ikke straffeforfølge noen av dem som hjalp ham skaffe tilgang til mindreårige jenter. Dette er ikke normalt, det er forbløffende».

Statsadvokat i New York Southern District, Geoffrey S. Berman, sier denne uken at han ikke er bundet av 2008-avtalen: «Den gjelder kun i Sør-Florida».

Acosta hevdet onsdag at den lokale statsadvokaten i Palm Beach var «klar til å la Epstein gå fri, uten fengselsstraff». Forliket var nødvendig for å få Epstein bak lås og slå, mener Acosta.

Men Barry Krischer, som var statsadvokat i Palm Beach den gangen, sier Acostas versjon av saksgangen er fullstendig feil. En 53 sider lang føderal tiltale ble tilsidesatt etter hemmelige forhandlinger mellom Epsteins advokater og Acosta, sier Krischer i en uttalelse ifølge NTB.

Toppdemokratene Nancy Pelosi og Chuck Schumer har bedt Trump fjerne Acosta fra ministerposten.

– De visste godt at jeg var 14

Jennifer Araoz sier hun som 14-åring i 2001 ble oppsøkt av en kvinne utenfor sin videregående skole, som rekrutterte henne til å bli med hjem til Epstein.

– Jeg møtte ham en gang i uken i mitt første år på videregående. Både han og kvinnen som rekrutterte meg visste godt hvor gammel jeg var, sier hun til CNNs Today Show.

– Jeg brukte bare å ha på undertøy, for det var det han likte. Jeg ga ham massasje, og så pleide han å snu seg og leke med seg selv. Jeg brukte å beføle brystvortene hans, som tente ham. Så gjorde han seg ferdig, og det var slutten på det, sier Araoz, som sier hun er villig til å vitne i den nye saken.

Øvrige kilder: NTB.

Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:10 Trygg Trafikk: – Meningsløst å trimme elsparkesykler11:04 Demokratene vil ha svar fra motvillig Mueller10:50 Politiet frigir navn på omkommet basehopper10:48 Solskjær tok grep for å bedre United-spillernes form10:22 Sykehusene bryter tidsfrister oftere10:09 Norovirus påvist i Madlaleiren10:08 Aker BP-brønn avdekket opptil 200 millioner fat olje i Nordsjøen09:57 Ni uker satt av til straffesak mot voldtektstiltalt kulturprofil09:52 Jehovas vitner må betale erstatning til ekskludert medlem09:51 Maria Ressa for retten på Filippinene09:29 Narko-bil med milliard-last krasjet med parkerte politibiler08:42 Trump ønsker raskere utsending av folk uten lovlig opphold08:20 Oppfinner skal krysse Den engelske kanal med jetdrevet flygebrett07:48 Fakturasvindel på 97 millioner kroner ble til to års soning07:37 Johnson og Hunt venter på resultatet07:00 Aper, fisk og trær nærmere utryddelse06:45 Kaggestad tror Bernal vinner Tour de France06:30 Wiborg: – 50 prosent sjanse for at Frp går ut av regjering06:25 Sør-Korea avfyrte varselskudd mot russisk militærfly06:07 Henrik Christiansen videre til finalen på 800 meter fri i svømme-VM05:52 Sverige mener norsk politihelikopter krenket deres territorium05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:17 Studie: Multiresistent malaria sprer seg i Sørøst-Asia03:40 Elsparkesykkel tok fyr i leilighet i Lillestrøm03:28 Tony Blair vil ikke bekrefte at han vil stemme på eget parti02:48 Flere organisasjoner vil ha nye utredninger av vindkraft02:27 Venezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd02:26 Norsk kart til topps i verdensmesterskapet02:03 Irans utenriksminister: – Vi søker ingen konfrontasjon01:51 Utøya-naboer reagerer på minnested – varsler søksmål01:39 Rødt og Sp varsler nei til EUs fjerde energipakke01:26 Valgekspert: – KrFs situasjon er ­overraskende bra01:17 Budsjettenighet i USA01:03 Studie: Unødvendig for friske å forebygge hjerteinfarkt med aspirin00:37 Politiet: – Avpass farten ved våt veibane23:50 Bare gutter og ingen jenter født på tre måneder i 132 indiske byer23:11 Kontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord22:58 Advokatkontor klager inn Mattilsynet for Landsbruks- og matdepartementet22:51 Ricky Martin og hundretusener av demonstranter krever Puerto Rico-guvernørens avgang22:47 Ghayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43 Kvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10 Tre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49 Voldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44 Fergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28 To fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09 Moxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05 Tre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59 To personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59 Microsoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24 41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23 Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08 Mulig varmerekord i Paris denne uken19:39 Utøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34 Alkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21 Hunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17 Forskere fant ferskvann i Norskehavet19:15 Droneforbud over Utøya og Utvika19:13 Trump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11 Russ siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09 Nikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14 Pante-nedtur på børsen17:55 Siktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34 Jo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30 Medaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15 Britisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13 Bonde fradømt rett til dyrehold17:11 Washington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58 Horton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40 Støre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31 Varetektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30 Valget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09 Skogbrannen i Alta under kontroll16:03 Mayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00 Tyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47 Farenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32 Solberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27 Ingeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24 Mann hentet opp av vannet i Halden14:20 Mange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02 Over en million fisk fanget av turister så langt i år13:48 Kritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43 Britisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37 Iran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10 Kollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10 Partikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08 Fra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56 Høyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50 Kenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42 Rosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12 Portugal kjemper mot flammene11:53 Bjørn skutt i Finnmark11:52 Savnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41 Drept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37 Skjebnedag for Johnson og Hunt11:34 Droneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29 Flere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11 Strømmen tilbake i Asker11:10 Tidligere tennis-stjerne er død11:06 Zuccarello beholder nummer 36
Siste nytt
11:10NorgeTrygg Trafikk: – Meningsløst å trimme elsparkesykler11:04VerdenDemokratene vil ha svar fra motvillig Mueller10:50NorgePolitiet frigir navn på omkommet basehopper10:48SportSolskjær tok grep for å bedre United-spillernes form10:22NorgeSykehusene bryter tidsfrister oftere10:09NorgeNorovirus påvist i Madlaleiren10:08PengerAker BP-brønn avdekket opptil 200 millioner fat olje i Nordsjøen09:57NorgeNi uker satt av til straffesak mot voldtektstiltalt kulturprofil09:52NorgeJehovas vitner må betale erstatning til ekskludert medlem09:51VerdenMaria Ressa for retten på Filippinene09:29VerdenNarko-bil med milliard-last krasjet med parkerte politibiler08:42VerdenTrump ønsker raskere utsending av folk uten lovlig opphold08:20VerdenOppfinner skal krysse Den engelske kanal med jetdrevet flygebrett07:48NorgeFakturasvindel på 97 millioner kroner ble til to års soning07:37VerdenJohnson og Hunt venter på resultatet07:00VerdenAper, fisk og trær nærmere utryddelse06:45SportKaggestad tror Bernal vinner Tour de France06:30NorgeWiborg: – 50 prosent sjanse for at Frp går ut av regjering06:25VerdenSør-Korea avfyrte varselskudd mot russisk militærfly06:07SportHenrik Christiansen videre til finalen på 800 meter fri i svømme-VM05:52NorgeSverige mener norsk politihelikopter krenket deres territorium05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:17VerdenStudie: Multiresistent malaria sprer seg i Sørøst-Asia03:40NorgeElsparkesykkel tok fyr i leilighet i Lillestrøm03:28VerdenTony Blair vil ikke bekrefte at han vil stemme på eget parti02:48NorgeFlere organisasjoner vil ha nye utredninger av vindkraft02:27VerdenVenezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd02:26NorgeNorsk kart til topps i verdensmesterskapet02:03VerdenIrans utenriksminister: – Vi søker ingen konfrontasjon01:51NorgeUtøya-naboer reagerer på minnested – varsler søksmål01:39NorgeRødt og Sp varsler nei til EUs fjerde energipakke01:26NorgeValgekspert: – KrFs situasjon er ­overraskende bra01:17VerdenBudsjettenighet i USA01:03VerdenStudie: Unødvendig for friske å forebygge hjerteinfarkt med aspirin00:37NorgePolitiet: – Avpass farten ved våt veibane23:50VerdenBare gutter og ingen jenter født på tre måneder i 132 indiske byer23:11NorgeKontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord22:58NorgeAdvokatkontor klager inn Mattilsynet for Landsbruks- og matdepartementet22:51VerdenRicky Martin og hundretusener av demonstranter krever Puerto Rico-guvernørens avgang22:47SportGhayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43NorgeKvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10NorgeTre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49SportVoldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44NorgeFergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28NorgeTo fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09PolitikkMoxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05VerdenTre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59NorgeTo personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59VerdenMicrosoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24Verden41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23SportReal Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08VerdenMulig varmerekord i Paris denne uken19:39NorgeUtøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34VerdenAlkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21VerdenHunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17NorgeForskere fant ferskvann i Norskehavet19:15NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika19:13NyheterTrump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11VerdenRuss siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09PengerNikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14PengerPante-nedtur på børsen17:55NorgeSiktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34PolitikkJo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30SportMedaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15VerdenBritisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13NorgeBonde fradømt rett til dyrehold17:11PengerWashington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58SportHorton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40PolitikkStøre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31NorgeVaretektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30VerdenValget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09NorgeSkogbrannen i Alta under kontroll16:03VerdenMayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00VerdenTyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47NorgeFarenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32NorgeSolberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27MotorIngeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24NorgeMann hentet opp av vannet i Halden14:20VerdenMange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02NorgeOver en million fisk fanget av turister så langt i år13:48ReiseKritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43VerdenBritisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37VerdenIran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10NorgeKollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10VerdenPartikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08NorgeFra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56NorgeHøyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50VerdenKenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42SportRosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12VerdenPortugal kjemper mot flammene11:53NorgeBjørn skutt i Finnmark11:52VerdenSavnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41VerdenDrept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37VerdenSkjebnedag for Johnson og Hunt11:34NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29VerdenFlere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11NorgeStrømmen tilbake i Asker11:10SportTidligere tennis-stjerne er død11:06SportZuccarello beholder nummer 36
Populært