Milliardær tiltalt for overgrep mot titalls mindreårige: «Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering»

Video: Dette er saken.

Lørdag ble den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein pågrepet av FBI på Teterboro-flyplassen i New Jersey, etter å ha ankommet fra Paris med sitt privatfly. Donald Trump og Bill Clintons tidligere venn er tiltalt for overgrep mot flere titalls mindreårige jenter.

«En av de største sakene i amerikanske medier denne uka», skriver Vanity Fair.

– Jeg var 14 år og hadde fortsatt tannregulering. Vi ble vist hvordan vi skulle sette opp massasjebordet, og masserte ham i en halvtime. Da vi var ferdige ba han den andre jenta om å forlate rommet og ba meg finne meg til rette og ta av klærne, men at jeg kunne fortsette å ha på BH og truse. Så begynte han å ta på meg mens han onanerte , sa Courtney Wild til ABC News torsdag. Hun er en av de mange kvinnene som sier de har blitt misbrukt av milliardæren Jeffrey Epstein, som ble pågrepet av FBI lørdag i forrige uke.

Saken har vakt oppsikt av mange grunner:

  • Omfanget av anklagene og det store antall mindreårige ofre.
  • Epsteins bånd til mektige menn som president Donald Trump, eks-president Bill Clinton, britiske prins Andrew og USAs arbeidsminister Alexander Costa.
  • Et mystisk forlik i Florida i 2008, som lot Epstein slippe unna tilsvarende anklager med bare 13 måneders fengsel.

Wild sier til ABC News at hun også skal ha bidratt til å rekruttere jenter til Epsteins nettverk:

– For hver jente jeg tok med til ham ga han meg 200 dollar.

Mandag denne uken ble Epstein (66) framstilt for en føderal domstol i New York, og sa seg ikke skyldig.

Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Tiltalen som ble bekjentgjort i retten i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

Blant tiltalepunktene:

  • «Over en årrekke utnyttet Jeffrey Epstein flere dusin mindreårige jenter i sine hjem i New York, Florida og andre steder.»
  • «Fra 2002 til minst 2005 lokket og rekrutterte Epstein mindreårige jenter til sitt hus på Manhattan og hans hjem i Palm Beach, Florida for å delta i seksuelle handlinger med ham. Siden ga han ofrene hundrevis av dollar kontant.»
  • «Epstein betalte også visse av ofrene for å rekruttere flere jenter til tilsvarende misbruk. Slik bygget han et stort nettverk av mindreårige jenter han kunne utnytte seksuelt.»
  • «Ofrene omtalt i tiltalen var ned mot 14 år da de ble misbrukt av tiltalte, og var ofte særlig sårbare for utnyttelse. Epstein søkte bevisst mindreårige.»

Samme dag som han ble pågrepet tok FBI seg inn i hans sju etasjer høye hus på Manhattan (anslått til en verdi av 77 millioner dollar). Politiet sier de fant hundrevis av bilder av lettkledde eller nakne kvinner, flere av dem mindreårige. I en låst safe lå CDer med bildene, en av dem skal være merket: «Unge, forskjellige nakenbilder 1»

Når Epstein reiste fra New York til Palm Beach til Florida med sitt privatfly brukte ansatte eller medarbeidere å sørge for at «tilstrekkelig antall mindreårige ofre var tilgjengelige for å møte ham når han ankom Florida», ifølge tiltalen.

Epstein slo seg opp som forvalter for de aller rikeste på 1980-tallet. Slik skapte han seg også et nettverk av venner og bekjente i den amerikanske «østkyst-eliten»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.
Jeffrey Epstein fotografert til staten New York register over sexforbrytere i mars 2017. NTB Scanpix/Reuters.

Clinton, Trump og prins Andrew

President Donald Trump var på 1990-tallet en bekjent av Epstein. På et tidspunkt skal også Storbritannias prins Andrew ha vært i Epsteins omgangskrets. Epstein har også blitt koblet til ekspresident Bill Clinton. Flylogger som Fox News har fått tilgang til, viser at Clinton reiste med Epsteins Boeing 727 26 ganger i perioden 2001-2003, et fly som skal ha hatt kallenavnet «Lolita Express».

Mange spør seg denne uken hvor mye Epsteins mektige venner visste, og om de valgte å se gjennom fingrene med overgrep, skriver nyhetsbyrået AP.

Clinton sier i en uttalelse mandag at han aldri visste noe om handlingene Epstein ble siktet eller dømt for.

Påtalemyndighetene har ikke knyttet Clinton til noen av de nåværende eller tidligere anklagene mot Epstein, skriver New York Times.

Også Trumps fortid med Epstein har fått stor oppmerksomhet etter pågripelsen:

– Presidenten fortalte meg i morges at han ikke har snakket med Epstein, at han ikke tror han har snakket med ham, på 10 eller 15 år. Som alle andre betrakter han forholdene Epstein er tiltalt for som skandaløse og åpenbart kriminelle, sa rådgiver i Det hvite hus Kellyanne Conway til reportere tirsdag denne uken.

Les også: Trump sier at han vil se nøye på Epstein-forliket

Men i et ofte sitert portrettintervju med New York Magazine i 2002 - før anklagene mot Epstein ble fremmet - sa Trump:

«Jeg har kjent Jeff i 15 år. Fantastisk fyr. Han er veldig gøy å være med sammen. Det sies til og med at han liker vakre kvinner, akkurat som meg. Mange av dem er på den yngre siden».

Da Trump drev valgkamp i 2016 saksøkte en kvinne fra California både ham og Epstein. Kvinnen hevdet hun hadde blitt voldtatt av Trump i Epsteins hus på Manhattan sommeren 1994, da hun var 13 år gammel. Trump avviste beskyldningene, og kvinnen trakk søksmålet kort tid før valget i november 2016. Journalister i The Guardian og The Daily Beast som så nærmere på anklagene mot Trump det året beskriver dem som suspekte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.
Courtney Wild sier hun er et av Epsteins ofre. Her forlater hun retten etter at Epstein måtte møte for en domstol i New York mandag. NTB Scanpix/Reuters.

«Lånte ut ofre»

En annen av Epsteins anklagere, Virigina Giuffre, har lenge hevdet at Epstein misbrukte mindreårige jenter flere steder i USA og i utlandet. Hun hevdet i 2015 også at investoren lånte ut sine ofre til berømte venner, blant disse prins Andrew, hertugen av York. Buckingham Palace var den gang raskt ute med en pressemelding som avviste enhver kontakt eller forbindelse mellom kvinnen og prinsen, skrev The Daily Beast søndag.

Anklagene som ble offentliggjort mandag ligner dem føderale påtalemyndigheter la frem mot Epstein i Florida for et tiår siden. I 2005 begynte politiet i delstaten å etterforske milliardæren, etter at foreldrene til en av hans anklagere kontaktet politiet. Påtalemyndighetene hadde forberedt en 53 sider lang tiltale der Epstein ble anklaget for seksuelle overgrep, skriver New York Times. Han ble også den gang anklaget for å ha tatt mindreårige jenter med på sexfester i sine hjem på Manhattan, i New Mexico og Karibien.

Så ble etterforskningen lagt på is, etter et forlik i 12. time mellom statsadvokatens kontor i Miami og Epsteins advokater. Avtalen ga Epstein immunitet mot føderal tiltale og lot ham slippe med å si seg skyldig i to prostitusjonsanklager i en Florida-domstol. Dermed unngikk han det som kunne blitt en livstidsdom. Isteden tilbrakte han 13 måneder ved et fengsel i Palm Beach, som han kunne forlate seks dager i uken for å gå på jobb. Han måtte også registrere seg som seksualforbryter, og akseptere sivile krav fra 540 kvinner, ifølge NTB.

Kvinnene ble ikke informert om avtalen før den ble undertegnet. En føderal dommer fant tidligere i år at de skulle ha vært orientert.

Les også: Epstein-saken reiser spørsmål om milliardærens mektige omgangskrets

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.
Døra til Epsteins bygård i New York etter FBIs razzia forrige helg. NTB Scanpix/Reuters.

«Jentene fortalte den samme historien»

New York Times skriver at saken var lagt på is inntil gravejournalisten Julie Brown i Miami Herald fikk kvinnene i tale. Hun har arbeidet med sakskomplekset i over to år, og intervjuet en rekke kvinner som sier de var del av Epsteins sex-nettverk i tenårene. I november offentliggjorde avisen den grundige artikkelserien.

Den tidligere Florida-politietterforskeren Joe Recarey sier til Miami Herald at flere av vitnene ga tilsvarende beskrivelser av hvordan Epstein gikk fram: «Typisk sa de: jeg ble tatt med dit av den-og-den. Jeg likte det ikke, men fikk betalt. Jeg fikk også beskjed om at hvis jeg ikke likte det kunne jeg ta med noen andre og likevel få betalt». Under «massasjene» brukte Epstein ifølge etterforskeren å antaste jentene, og betale dem mer for å være med på oralsex eller samleie. De ble også lovet ekstra betaling for å finne flere ofre, skriver avisen.

Ifølge etterforskeren var bevismaterialet som støttet jentenes vitnesbyrd den gang «enormt».

– Kan aldri stanse tankene

Miami Heralds gransking har identifisert omkring 80 kvinner som sier de ble seksuelt misbrukt av Epstein i perioden 2001 til 2006.

– Han ødela mitt liv, og livene til mange andre jenter. Folk må få vite hva han gjorde og hvorfor han ikke ble straffeforfulgt, sier en av hans anklagere, Michelle Licata (30), til avisen.

– Man klandrer seg selv, sier Jena-Lisa Jones (30) til Miami Herald. Hun sier Epstein begikk overgrep mot henne da hun var 14 år.

– Man kan aldri stanse tankene. Et ord kan utløse noe. For meg er det ordet ‘ren’, fordi det var det han kalt meg i det rommet, og så husker jeg det han gjorde mot meg der, sier Jones.

Sentralt i arbeidet med tilståelsesavtalen fra 2008 sto daværende statsadvokat i Miami Alexander Acosta, som i hemmelighet fremforhandlet avtalen sammen med en gruppe føderale advokater. I dag er Acosta arbeidsminister i Trump-regjeringen.

Acosta skriver på Twitter denne uken: «Epsteins forbrytelser er grufulle, og jeg er glad for at påtalemyndigheten i New York går videre med en tiltale basert på nye bevis».

Les også: Acostas forklaring rundt Epstein-forliket bestrides

(Artikkelen fortsetter under bildet)

USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.
USAs arbeidsminister Alexander Acosta uttaler seg om avtalen med Epstein fra 2008, da han var statsadvokat i Florida. NTB Scanpix/Reuters.

«Århundrets avtale»

Den uvanlige avtalen inneholder en formulering som gir immunitet til «andre eventuelle medsammensvorne» i forbrytelsene. Disse ble ikke identifisert i avtalen, noe som har gitt rom for spekulasjoner om hvorvidt andre innflytelsesrike mennesker hadde sex med mindreårige hjemme hos Epstein.

Forliket fra 2008 omtales som «århundrets avtale» av advokaten Ken White i magasinet The Atlantic; «Den er ulikt noe jeg har sett på de 25 årene jeg har praktisert innen føderal strafferett. Påtalemyndigheten i Sør-Florida sa seg villige til å avslutte etterforskningen, ikke straffeforfølge Epstein føderalt, og – utrolig nok – ikke straffeforfølge noen av dem som hjalp ham skaffe tilgang til mindreårige jenter. Dette er ikke normalt, det er forbløffende».

Statsadvokat i New York Southern District, Geoffrey S. Berman, sier denne uken at han ikke er bundet av 2008-avtalen: «Den gjelder kun i Sør-Florida».

Acosta hevdet onsdag at den lokale statsadvokaten i Palm Beach var «klar til å la Epstein gå fri, uten fengselsstraff». Forliket var nødvendig for å få Epstein bak lås og slå, mener Acosta.

Men Barry Krischer, som var statsadvokat i Palm Beach den gangen, sier Acostas versjon av saksgangen er fullstendig feil. En 53 sider lang føderal tiltale ble tilsidesatt etter hemmelige forhandlinger mellom Epsteins advokater og Acosta, sier Krischer i en uttalelse ifølge NTB.

Toppdemokratene Nancy Pelosi og Chuck Schumer har bedt Trump fjerne Acosta fra ministerposten.

– De visste godt at jeg var 14

Jennifer Araoz sier hun som 14-åring i 2001 ble oppsøkt av en kvinne utenfor sin videregående skole, som rekrutterte henne til å bli med hjem til Epstein.

– Jeg møtte ham en gang i uken i mitt første år på videregående. Både han og kvinnen som rekrutterte meg visste godt hvor gammel jeg var, sier hun til CNNs Today Show.

– Jeg brukte bare å ha på undertøy, for det var det han likte. Jeg ga ham massasje, og så pleide han å snu seg og leke med seg selv. Jeg brukte å beføle brystvortene hans, som tente ham. Så gjorde han seg ferdig, og det var slutten på det, sier Araoz, som sier hun er villig til å vitne i den nye saken.

Øvrige kilder: NTB.

Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.
Forvalter Jeffrey Epstein (i midten) under et rettsmøte i Florida i juli 2008, der han sa seg skyldig i to titalepunkt om sexkjøp. NTB Scanpix/Reuters.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
16:42 EUs klimagiv får norsk skryt16:22 Kvinne skutt av politiet16:13 Lance sitter fortsatt fast i isen16:10 Utvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse15:37 Dansk politi med storaksjon etter mistanke om terrorplanlegging15:33 «Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17 Anders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16 FIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36 Store protester mot at Sydney kveles14:35 Viggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34 Fire ekstra ambulansefly satt inn14:12 NHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56 Norge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43 Midt-Norge får det fineste været til helgen13:02 Time: Greta Thunberg er «årets person»12:54 Boko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53 Drapssiktet i Kristiansand avhøres12:40 Tenåring med kniv og ammunisjon pågrepet ved skole12:12 Eldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42 Ferge grunnstøtte i Fedje11:41 Dansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09 Epstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06 Roxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44 Kritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43 Suu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19 Thunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17 Oversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16 To ambulanser krasjet i Tønsberg10:12 Saudi-Arabias oljeselskap på børs09:09 Israel går mot nok et nyvalg09:06 Fluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02 Norge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01 Stor måling peker mot tory-seier09:01 Bil heves fra sjøen etter drap i Sola08:55 Erna Solberg møtte fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali08:42 Sundby sier nei til langløpskarriere08:40 Ni savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand08:07 Kina fengsler flest journalister08:02 Norske foreldre er mindre fornøyde med skolene07:41 Elfly for første gang satt inn i ordinær trafikk07:28 «Notre-Dame» årets mest populære Google-søk07:02 4000 norske muslimer åpner for vold: – Normalt, mener ekspert06:41 Bill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen06:36 Solbergs VM-maraton: – Jeg føler meg sterk nå06:32 Fem ble drept i hotellangrep i Somalia06:01 Tøffe værforhold i Sør-Norge05:58 Dette skjer i dag05:52 Bougainville vil løsrive seg fra Papa Ny-Guinea05:51 Dette skjedde i natt05:38 Minnesota Wild tapte på straffeslag på overtid mot Anaheim Ducks05:27 Homoterapiforslag debatteres i Stortinget onsdag05:24 Domstol i USA stopper Trumps milliardbevilling til Mexico-mur05:05 Distré kvinne innser ikke drivstoff-tabben05:00 Nå skal Viggo Kristiansens ønske om en ny Baneheia-rettssak vurderes04:41 Høyres integreringsminister og Oslo Høyre har ulikt syn på SFO-overnattingstilbud04:09 Demonstranter ber Tsjekkias statsminister om å trekke seg04:06 Nordmenn vil bruke over 6.200 hver på julegaver03:53 Den britiske regjeringsadvokaten jobbet for svindelsiktet i Danmark03:12 Vår Energi er blitt Norges nest største oljeselskap02:37 Fortsatt for farlig å finne savnede på vulkanøy på New Zealand02:10 Ni personer evakuert fra tre hus etter mye nedbør02:04 FN: Flere utenlandske væpnede grupper involvert i Libya-konflikten01:03 Trump advarer Russland mot innblanding i valget00:59 Babcock kan få hele regningen etter beredskapskrisen00:36 Britisk måling: Labour-framgang, men tory-ledelse00:05 Ancelotti fikk sparken etter å ha ledet Napoli videre i mesterligaen23:53 Chelsea videre i mesterligaen med seier mot Lille23:44 Depay frelste Lyon i mesterligadrama23:33 Fati tidenes yngste Champions League-scorer da Barcelona slo ut Inter23:31 Drapssiktet i Kristiansand nekter skyld23:01 Lukaku scoret, men sløste da Inter røk ut av mesterligaen23:00 Chelsea videre i mesterligaen med seier mot Lille22:40 Over 300.000 demonstrerte mot Macrons pensjonsreform22:38 Studenter ved Oslo Met fikk samme eksamen som i fjor – eksamenen annullert22:31 Tak på næringsbygg blåste av – Alle aktører i sving mot uværet i Hordaland21:57 Mystisk bil ved Hagens hus fanget på video21:52 Milik skjøt Napoli videre, mareritt for Berges 17-årige lagkamerat21:39 Riksadvokaten bes rydde opp i saker der flyktninger er dømt for å ha brukt falske papirer21:23 Grønt lys for Trumps frihandelsavtale med naboene21:16 Nesten halvparten bestilte kjøtt på forhånd - folket ville ha gjort det samme20:58 Flere drept i skytedrama i by i New Jersey20:49 Fløibanen kjørte på et tre20:47 Mesterligaeventyret over for Haaland og Salzburg med tap for Liverpool20:44 Ny skade for City-forsvarer, Stones ute flere uker20:39 Nav-rammet etterlyser informasjon om fri rettshjelp: – Ingen gir beskjed20:35 Zuccarellos forrige klubb sparket treneren for etisk overtramp20:22 Pompeo advarer Lavrov mot innblanding i valget20:16 33-åring tiltalt for drapsforsøk – risikerer forvaring20:10 – Noen får det gratis, andre må betale19:35 Mann siktet for drap i Kristiansand hevder han ikke har noe med saken å gjøre19:18 Aftenbladet: Thorstvedt kan bli lagkamerat med Haaland i Salzburg19:07 Protester mot litteraturprisvinner – applaus til batteri-oppfinner18:59 Triste bilder fra turistmagneten: – Det er en reell frykt18:43 Solberg husker ikke når hun fikk vite om Navs praksisendring18:01 Elever ble navngitt på Google i overgrepssak17:37 Opprørere til angrep mot presidentpalass og hotell i Somalia17:27 Studie: Grønlands-isen smelter sju ganger raskere enn før17:24 Romsonde nærmere sola enn noe annet fartøy har vært: Her er noen av oppdagelsene17:09 Rosenborg bekrefter: Dorsin klubbens nye sportslige leder17:08 Seks migranter frøs i hjel på grensa mellom Tyrkia og Hellas
Siste nytt
16:42NorgeEUs klimagiv får norsk skryt16:22NorgeKvinne skutt av politiet16:13NorgeLance sitter fortsatt fast i isen16:10VerdenUtvannet pensjonsreform blidgjør ikke fransk fagbevegelse15:37VerdenDansk politi med storaksjon etter mistanke om terrorplanlegging15:33Penger«Ekstremt vanskelig» å finne alle ofrene for trygdeskandalen15:17SportAnders Mol kåret til verdens beste sandvolleyballspiller15:16SportFIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini14:36VerdenStore protester mot at Sydney kveles14:35NorgeViggo Kristiansens advokat: – Vi vil stå på til siste slutt14:34NorgeFire ekstra ambulansefly satt inn14:12PengerNHO: – Sannsynlig at renten kuttes13:56SportNorge til VM-semifinale etter Tyskland-drama13:43NorgeMidt-Norge får det fineste været til helgen13:02VerdenTime: Greta Thunberg er «årets person»12:54VerdenBoko Haram har tatt livet av minst 275 i Kamerun i år12:53NorgeDrapssiktet i Kristiansand avhøres12:40NorgeTenåring med kniv og ammunisjon pågrepet ved skole12:12NorgeEldre kvinne døde i påkjørsel i Vindafjord11:42NorgeFerge grunnstøtte i Fedje11:41SportDansk håndballfiasko i VM, får ikke spille OL11:09VerdenEpstein-offer frykter for livet: – Onde krefter ønsker å se meg stilnet11:06KulturRoxette-vokalist Marie Fredriksson begraves i stillhet10:44SportKritisk Solbakken etterlyser sunn fornuft10:43VerdenSuu Kyi: Folkemordsaken mot Myanmar er ukorrekt10:19VerdenThunberg: Verdens ledere mangler innsikt10:17NorgeOversikt: Drapssaker i Norge i 201910:16NorgeTo ambulanser krasjet i Tønsberg10:12PengerSaudi-Arabias oljeselskap på børs09:09PolitikkIsrael går mot nok et nyvalg09:06SportFluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert09:02SportNorge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre09:01PolitikkStor måling peker mot tory-seier09:01NorgeBil heves fra sjøen etter drap i Sola08:55NorgeErna Solberg møtte fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali08:42SportSundby sier nei til langløpskarriere08:40VerdenNi savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand08:07KulturKina fengsler flest journalister08:02NorgeNorske foreldre er mindre fornøyde med skolene07:41ReiseElfly for første gang satt inn i ordinær trafikk07:28Kultur«Notre-Dame» årets mest populære Google-søk07:02Norge4000 norske muslimer åpner for vold: – Normalt, mener ekspert06:41KulturBill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen06:36SportSolbergs VM-maraton: – Jeg føler meg sterk nå06:32VerdenFem ble drept i hotellangrep i Somalia06:01NorgeTøffe værforhold i Sør-Norge05:58NorgeDette skjer i dag05:52VerdenBougainville vil løsrive seg fra Papa Ny-Guinea05:51NorgeDette skjedde i natt05:38SportMinnesota Wild tapte på straffeslag på overtid mot Anaheim Ducks05:27NorgeHomoterapiforslag debatteres i Stortinget onsdag05:24VerdenDomstol i USA stopper Trumps milliardbevilling til Mexico-mur05:05VerdenDistré kvinne innser ikke drivstoff-tabben05:00NorgeNå skal Viggo Kristiansens ønske om en ny Baneheia-rettssak vurderes04:41NorgeHøyres integreringsminister og Oslo Høyre har ulikt syn på SFO-overnattingstilbud04:09VerdenDemonstranter ber Tsjekkias statsminister om å trekke seg04:06PengerNordmenn vil bruke over 6.200 hver på julegaver03:53VerdenDen britiske regjeringsadvokaten jobbet for svindelsiktet i Danmark03:12PengerVår Energi er blitt Norges nest største oljeselskap02:37VerdenFortsatt for farlig å finne savnede på vulkanøy på New Zealand02:10NorgeNi personer evakuert fra tre hus etter mye nedbør02:04VerdenFN: Flere utenlandske væpnede grupper involvert i Libya-konflikten01:03PolitikkTrump advarer Russland mot innblanding i valget00:59NorgeBabcock kan få hele regningen etter beredskapskrisen00:36VerdenBritisk måling: Labour-framgang, men tory-ledelse00:05SportAncelotti fikk sparken etter å ha ledet Napoli videre i mesterligaen23:53SportChelsea videre i mesterligaen med seier mot Lille23:44SportDepay frelste Lyon i mesterligadrama23:33SportFati tidenes yngste Champions League-scorer da Barcelona slo ut Inter23:31NorgeDrapssiktet i Kristiansand nekter skyld23:01SportLukaku scoret, men sløste da Inter røk ut av mesterligaen23:00SportChelsea videre i mesterligaen med seier mot Lille22:40VerdenOver 300.000 demonstrerte mot Macrons pensjonsreform22:38NorgeStudenter ved Oslo Met fikk samme eksamen som i fjor – eksamenen annullert22:31NorgeTak på næringsbygg blåste av – Alle aktører i sving mot uværet i Hordaland21:57NorgeMystisk bil ved Hagens hus fanget på video21:52SportMilik skjøt Napoli videre, mareritt for Berges 17-årige lagkamerat21:39NorgeRiksadvokaten bes rydde opp i saker der flyktninger er dømt for å ha brukt falske papirer21:23PengerGrønt lys for Trumps frihandelsavtale med naboene21:16Helse og livsstilNesten halvparten bestilte kjøtt på forhånd - folket ville ha gjort det samme20:58VerdenFlere drept i skytedrama i by i New Jersey20:49NorgeFløibanen kjørte på et tre20:47SportMesterligaeventyret over for Haaland og Salzburg med tap for Liverpool20:44SportNy skade for City-forsvarer, Stones ute flere uker20:39PengerNav-rammet etterlyser informasjon om fri rettshjelp: – Ingen gir beskjed20:35SportZuccarellos forrige klubb sparket treneren for etisk overtramp20:22VerdenPompeo advarer Lavrov mot innblanding i valget20:16Norge33-åring tiltalt for drapsforsøk – risikerer forvaring20:10Helse og livsstil– Noen får det gratis, andre må betale19:35NorgeMann siktet for drap i Kristiansand hevder han ikke har noe med saken å gjøre19:18SportAftenbladet: Thorstvedt kan bli lagkamerat med Haaland i Salzburg19:07NorgeProtester mot litteraturprisvinner – applaus til batteri-oppfinner18:59ReiseTriste bilder fra turistmagneten: – Det er en reell frykt18:43PolitikkSolberg husker ikke når hun fikk vite om Navs praksisendring18:01NorgeElever ble navngitt på Google i overgrepssak17:37VerdenOpprørere til angrep mot presidentpalass og hotell i Somalia17:27VerdenStudie: Grønlands-isen smelter sju ganger raskere enn før17:24NyheterRomsonde nærmere sola enn noe annet fartøy har vært: Her er noen av oppdagelsene17:09SportRosenborg bekrefter: Dorsin klubbens nye sportslige leder17:08VerdenSeks migranter frøs i hjel på grensa mellom Tyrkia og Hellas
Populært