Therese Johaugs dopingsak

– Jeg forstår ikke at ledelsen i skiforbundet blir sittende

<p>Therese Johaug-saken kostet Norges Skiforbund i underkant av 3,5 millioner kroner. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix</p>
Therese Johaug-saken kostet Norges Skiforbund i underkant av 3,5 millioner kroner. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Norges Skiforbund erkjenner at summen for Johaug-saken ble høy.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er ikke til å komme unna at summen i Johaug-saken er meget høy. Det hevdes fra skiforbundets side at når det ble en anke for Idrettens voldgiftsrett (CAS), måtte saken forberedes helt på nytt. Jeg kan vanskelig skjønne at det stemmer, sier jurist og CAS-ekspert, Robin Mackenzie-Robinson, til ABC Nyheter.

– Tilnærmet like anførsler

Han viser til at det er mange av anførslene fra Johaug sitt advokat-team som er tilnærmet like anførslene som ble fremmet for domsutvalget i Norges idrettsforbund (NIF).

– Det er selvfølgelig helt naturlig ettersom det er snakk om samme sak og de samme rettslige problemstillingene, påpeker han.

Skiforbundets kostnader for Johaug-saken endte på i underkant av 3,5 millioner. Det skrev VG fredag.

Administrasjons- og markedssjefen i langrennsdelen av Norges Skiforbund, Espen Bjervig, sier til avisen at kostnadene gjelder for juridisk bistand og saksomkostninger i forbindelse med høringen i NIFs domsutvalg, samt ankesaken i CAS.

– Det er mye penger

Bjervig forteller videre at det aldri var aktuelt å ikke støtte Johaug, så lenge det ikke var tilsiktet doping.

Men han erkjenner at beløpet ble høyt.

– Det er mye penger, sier Bjervig.

Martin Johnsrud Sundbys dopingsak kostet 3,3 millioner. Et millionbeløp i tapte premiepenger er blant utgiftene. Norges Skiforbund dekket også alle kostnadene i Sundbys sak.

– Espen Bjervig hevder at advokatutgifter på nesten syv millioner kroner ikke vil gå utover verken sportslig budsjett, barn og rekruttering eller idrettsanlegg. Midlene skal tas fra skiforbundets egenkapital, sier han, ifølge CAS-ekspert, Robin Mackenzie-Robinson.

– Dekker advokatutgifter til mangemillionærer

Han illustrerer skjevheten på denne måten:

– En kan snu rundt på det; jeg antar at et potensielt tilskudd på nesten syv millioner kroner til enten det sportslige budsjettet, barn og rekruttering eller idrettsanlegg ikke ville vært ubetydelig. I stedet velger Norges Skiforbund, med støtte i langrennskomiteen, å bruke pengene på å dekke advokatutgifter (og premiepenger for Sundby) til to dopingtatte utøvere som er mangemillionærer. Forstå det den som kan, sier Mackenzie-Robinson.

– Forenklet, tabloid og populistisk

Han sier at utøvere har et personlig ansvar for å tilegne seg kunnskap om antidopingreglene. Det burde ikke være for mye å forvente av Norges Skiforbund at de sørger for at utøverne deres får opplæring slik at de har elementær kunnskap om reglene, mener juristen.

– Sakene er etter min mening et resultat av manglende kunnskap hos utøverne, men også systemsvikt hos skiforbundet. Resultat: To utøvere som må leve med «dopingstemplet» resten av karrieren, massivt omdømmetap og nesten syv millioner kroner mindre i egenkapital for skiforbundet. Ledelsen i forbundet - den blir selvfølgelig sittende. Igjen, forstå det den som kan.

Kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund, Espen Graff, sier til ABC Nyheter at forbundet har stor forståelse for at det er mange meninger om disse vanskelige sakene.

– Skiforbundet har behandlet dem grundig og hele tiden vært helt åpne om hvilke vurderinger som er gjort. Mackenzie-Robinson har en forenklet, tabloid og populistisk tilnærming til dette og vi deler ikke hans syn, sier han.

Tidslinje for Therese Johaugs dopingsak

* 1. september 2016: Landslagslege Fredrik S. Bendiksen ankom like før midnatt Livigno, der Therese Johaug og resten av kvinnelandslaget var på høydesamling.

* 2. september: Bendiksen møtte Johaug til frokost. Sammen fant de ut at leppene til Johaug måtte behandles på grunn av solforbrenning.

* 3. september: Bendiksen dro på et lokalt apotek der han kjøpte kremen Trofodermin og en annen krem grunnet at stoffet landslaget normalt sett brukte ikke var i den medbrakte legekofferten.

* 4. september: Bendiksen ga kremen Trofodermin til Therese Johaug på kvelden i Livigno og forsikret at den ikke var på WADAs forbudsliste.

* 4.- 15. september: Kremen ble brukt av Therese Johaug som anvist av landslagslege Bendiksen.

* 16. september: Johaug ble dopingtestet hjemme i Oslo. Der oppga hun at hun hadde brukt kremen.

* 4. oktober: Johaug ble informert av Antidoping Norge om funn av det ulovlige stoffet clostebol i urinprøven.

* 13. oktober: Johaug og skiforbundet offentliggjorde saken og avholdt pressekonferanse i Oslo.

* 19. oktober: Påtalenemnda i Antidoping Norge suspenderte Johaug i to måneder som følge av den positive dopingprøven. Det åpnes dessuten egen sak mot Bendiksen.

* 27. oktober: Therese Johaug møtte pressen for første gang etter pressekonferansen 13. oktober.

* 29. november: Vedtaket som påtalenemnda i Antidoping Norge gjorde 22. november om innstilling på 14 måneder utelukkelse med virkning fra 18. oktober 2016, ble gjort kjent.

* 14. desember: Muntlig høring i dopingsaken hos domsutvalget i NIF satt til 25.–26. januar.

* 16. desember: Påtalenemnda i Antidoping Norge forlenget suspensjonen med ytterligere to måneder til 19. februar 2017.

* 25. januar 2017: Dopinghøringen mot Johaug startet på Ullevaal stadion.

* 26. januar: Dopinghøringen avsluttet. Domsutvalget leder Ivar Sølberg varslet at dom i saken ville falle i god tid innen en måned.

* 10. februar: Domsutvalget kom med sin dom. Johaug ble utestengt i 13 måneder.

* 15. februar: Johaug meddelte i en pressemelding at hun ikke ville anke domsutvalgets avgjørelse.

* 16. februar: Antidoping Norge anker heller ikke Johaug-dommen.

* 6. mars: Den internasjonale olympiske komité (IOC) anker ikke dommen.

* 7. mars: Det internasjonale skiforbundet (FIS) anker dommen inn for Idrettens voldgiftsrett (CAS). Johaug bestemmer seg senere for å levere en motanke til CAS.

* 29. mars: Påtalenemnda i Antidoping Norge henlegger saken mot Fredrik Bendiksen.

* 6. juni: Lukket høring i Johaugs dopingsak hos Idrettens voldgiftsrett (CAS) i Lausanne.

* 22. august: Therese Johaug har fått dommen fra CAS. Hun er utestengt i 18 måneder.

(Kilde: NTB)

Les også: Johaug er fortsatt avbildet på Skiforbundets smøretrailer

– Sundby og Johaug burde dekket utgiftene

Han påpeker at begrunnelsen til skiforbundet for den økonomiske støtten tidligere har vært at det var deres leger som påtok seg all skyld i sakene og at det derfor var naturlig for forbundet å dekke advokatutgiftene.

– CAS konkluderte imidlertid i begge sakene med at utøverne hadde skyld, ikke bare legene. Dette er etter min mening et ytterligere argument for at utøverne burde ha dekket utgiftene selv, mener juristen.

Jurist og CAS-ekspert Robin Mackenzie-Robinson mener skiforbundet ikke burde ta regningen i Johaug-saken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Jurist og CAS-ekspert Robin Mackenzie-Robinson mener skiforbundet ikke burde ta regningen i Johaug-saken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Videre sier Mackenzie-Robinson at det hevdes fra Norges Skiforbund at det er prinsipielt viktig å bistå og sørge for at hvilken som helst utøver, også Johaug, får en best mulig saksgang og får saken belyst så godt som mulig.

– Skal ikke bety noe om du er fattig eller rik

– At alle skal ha rett til et forsvar er en god tanke, at det ikke skal bety noe om du er fattig eller rik. Etter min mening vil en imidlertid vanskelig kunne si at utøverens rettssikkerhet svekkes hvis man tar i betraktning utøverens faktiske betalingsevne og innfører en form for behovsprøving, sier Mackenzie.

Han viser til at en slik behovsprøving også er noe NIF har uttalt at de vurderer å innføre for deres økonomiske støtte i dopingsaker.

– For er det rimelig at utøvere som er mangemillionærer skal få dekket utgifter de åpenbart har anledning til å dekke selv? I den forbindelse kan det nevnes at Johaugs manager, Jørn Ernst, uttalte til NTB 9. mars at de uansett hadde videreført prosessen for CAS uavhengig av den økonomiske støtten fra skiforbundet, sier han til ABC Nyheter.

Jørn Ernst opplyser overfor ABC Nyheter at han ikke ønsker å kommentere saken.

Stiller spørsmål ved rettssikkerheten

CAS-eksperten poengterer også at verken Sundby eller Johaug er pålagt å motta økonomisk støtte fra Norges Skiforbund.

– De kunne selvfølgelig valgt å ta regningen selv, og latt forbundet bruke millionene på noen eller noe i Ski-Norge som faktisk trenger pengene. Særlig når store deler av Ski-Norges aktiviteter er basert på frivillig arbeid, understreker Mackenzie-Robinson.

Han sier at det hevdes fra skiforbundet at verken Sundby eller Johaug ikke drev med bevisst doping, og at det i seg selv er grunn til at forbundet bør dekke utgiftene.

– Sakene er imidlertid ikke unike. For Ruth Kasirye og Vegard Robinson Bugge var det heller ikke snakk om bevisst doping. Disse fikk imidlertid ingen økonomisk støtte fra sin respektive særforbund. Vil det si at utøvere i Norge er prisgitt å være underlagt et særforbund med god økonomi og en noe spesiell holdning til dopingsaker? Hva sier det om rettssikkerheten til våre idrettsutøvere? spør Mackenzie-Robinson.

(Se video: Slik er Johaugs forhold til landslagslegen nå)

Les også: Therese Johaug: – Idrettsgleden er nok ikke det den en gang var

– Ingen unik dopingsak

Han forteller videre at han har registrert at Norges Skiforbund sier at de vil gi samme mulighet som de har gitt Johaug og Sundby også til andre utøvere i fremtiden.

– Det kan fort bli dyrt, og jeg undrer meg over hvordan forbundets sponsorer stiller seg til å sponse advokatregninger til dopingtatte utøvere, spesielt hvis det ikke er snakk om en av Norges mest populære idrettsutøvere, sier han.

Juristen påpeker overfor ABC Nyheter at Johaug-saken ikke er spesielt kompleks slik NSF hevder.

– Både i domsutvalget og CAS var man enige om hendelsesforløpet og tvisten dreide seg om tre ting: Om utøveren hadde skyld i saken, grad av skyld og lengden på en eventuell utestengelse. Med andre ord en ikke spesielt unik dopingsak. Man har altså valgt å dekke utgifter på ca. 3,5 millioner kroner på en ikke nevneverdig komplisert sak hvor man tapte på tilnærmet alle punkter i CAS, mener Mackenzie-Robinson.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:41 Kroatia på sparebluss slo Tsjekkia 22-21 i håndball-EM17:40 EU-ministre vil gjenoppta marinepatruljer i Middelhavet16:49 Mann alvorlig skadd i boligbrann i Hønefoss16:24 Ikke avklart når Frps statsråder går av16:22 Nå eksploderer salget av disse bilene16:04 Kina: Nytt virus smitter mellom mennesker15:48 Støre: Det borgerlige kaoset er komplett15:34 Thingnes Bø får selskap av tre debutanter i VM i skiskyting15:33 Kroatisk selskap kjøper Kleven Verft15:10 Listhaugs stikk til farvel: – En dønn upopulær regjering15:01 Terrorsiktet kvinne fortsatt sammen med sine barn14:45 Veksten i den globale turismen sank i fjor14:42 Abelvik Rød ute av EM, brudd i foten14:16 Solberg: Ikke mulig for meg å handle av hensyn til ro i regjeringen14:03 Ullevaal utsolgt til Serbia-kampen14:02 Solskjær-elev uskadd fra bilkrasj13:51 SV gleder seg over at Frp går ut av regjering13:49 Egypt forlenger unntakstilstand13:41 Tingretten: Skjellig grunn til mistanke om IS-kvinnens deltakelse i terrororganisasjon13:40 Frp går ut av regjering13:07 Riksrettssaken mot Trump starter i Senatet13:04 Nest varmeste januar i Oslo så langt12:34 Ti dømt til døden for bombeangrep i Bangladesh12:33 Seieren mot Sverige ga EM-topp på TV12:32 Valgforsker: Frp-exit vil være et stort nederlag for Erna Solberg12:08 Nasjonalmuseets «Selvportrett» av van Gogh er ekte11:59 Cecilia Brækhus: – Det kan bli en verdig avslutning på karrieren11:58 Ruud falt på verdensrankingen11:46 Ski-NM får tilkjørt 4000 kubikkmeter snø: – Det redder oss11:36 Mener Solbergs «moral» har forverret krisen: – Klart det provoserer11:27 Stor snøskredfare flere steder i landet11:25 NRK reduserer antall regionkontorer11:25 Haaland med knockout på anerkjent spillerbørs10:29 Young Bloods-leder tiltalt for drapsforsøk deltok på «oppvaskmøte»10:29 Politiet ber om isolasjon for drapssiktet i Bergen10:19 Fem døde da hotellrom ble oversvømt med kokende vann i Russland09:47 Huawei-topp kjemper mot utlevering til USA09:46 Sammenslåtte kommuner ble mer enn doblet i størrelse09:45 Ikke rettsmøte for terrorsiktet kvinne (29)09:27 Australia rammet av giganthagl og massive støvskyer08:44 «Afrikas rikeste kvinne» anklages for å ha flådd Angola08:06 Mann påkjørt etter trafikkuhell i Tromsø07:46 Mystisk lungevirus har spredt seg til Sør-Korea07:44 Til sammen 27 mindreårige drept de siste ti årene06:42 «Parasite» er første fremmedspråklige film til å vinne gjev SAG-pris06:37 Kina bekrefter 139 nye virustilfeller06:35 Slik sikrer Norge EM-semifinale allerede mot Island06:30 Støre vil gjøre Ap til fredsparti06:02 Dette skjer i dag05:34 Dette skjedde i natt05:32 Siv Jensen orienterer om Frps fremtid i regjeringen05:09 Frp sier nei til å bruke norske spesialstyrker i Mali05:00 Ruud holder Djokovic som favoritt i Australian Open04:39 Prins Harry: – Jeg vil at dere skal høre sannheten04:35 Forskning: Nebbdyr trues av utryddelse i Australia04:23 Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers klare for Super Bowl-finale03:48 Mahomes førte Chiefs til Superbowl, møter 49ers03:45 Høie vil ikke ha forbud mot gentesting03:42 Oljeindustrien investerer mindre enn 1 prosent i grønn energi02:31 Arbeidstakere krever større del av kaka i forkant av årets lønnsoppgjør01:58 Varsler ny abortkamp i Arbeiderpartiet01:40 76 svært farlige innsatte har rømt fra et fengsel i Paraguay01:17 Intern strid i LO om lakseskatten00:51 Tre menn bekreftet drept i London00:36 Fylkesledere og stortingsrepresentanter ber Jensen ta Frp ut av regjering23:47 Unge Venstre-leder frykter flere seiere ryker om Frp går ut av regjering23:30 Thorstvedt scoret i Genk-debuten23:14 Messi ga Setién seier i Barcelona-debuten22:58 Brennhet Ronaldo økte Juventus-ledelsen22:57 Flere mindreårige pågrepet i Stavanger22:48 Mann med syl rispet togpassasjer i Bærum22:41 Fransk opprørspoliti granskes for vold mot demonstrant22:38 De norske langt bak i europacupstorslalåm22:05 Nærmere 500 skadd i gateslag i Beirut22:05 Thorstvedt scoret i Genk-debuten22:05 Mann med kniv truet flere passasjerer på tog i Bærum21:41 En mann siktet for drap i Hov i Søndre Land – tre pågrepne er løslatt21:25 Partitopper ber Jensen ta Frp ut av regjering20:50 Schiff anklager etterretningstjenestene i USA for å holde tilbake dokumenter20:45 Fire fylkesledere ber Jensen ta Frp ut av regjering20:25 21-åring dømt til nær sju års fengsel for drapsforsøk20:24 DN: Jensen ga Solberg advarsel for to uker siden20:01 Keepershow startet ny norsk EM-fest, 23-20-triumf over Sverige19:38 Van Dijk og Salah senket Solskjærs United i fartsfylt rivaloppgjør19:09 Terrorsiktes forsvarer nekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand19:05 Tidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner18:47 Regjeringsbråk får Bollestad til å droppe Malawi-reise18:03 Eriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like17:55 Frankrike og Storbritannia krever stans i utplasseringen av utenlandske krigere i Libya17:55 Lyon og Hegerberg avga poeng17:53 Finsk arbeider omkom i ulykke i Tonstad vindpark17:48 Ungarn og Island med EM-seirer, gunstig for Norge17:45 Jarstein sjanseløs mot Bayern Münchens stjernegalleri17:44 Bilfører til sykehus etter utforkjøring på Snarøya i Bærum17:42 Reiten briljerte med to assist og mål da Chelsea knuste Arsenal17:36 Utviklingsministeren besøker Malawi17:32 Kubacki med andre hoppseier på rad17:19 Skjebneuke for Solberg-regjeringen17:17 Rashford ute flere uker med ryggproblemer17:16 Straffemiss fra Vardy da Leicester tapte
Siste nytt
17:41SportKroatia på sparebluss slo Tsjekkia 22-21 i håndball-EM17:40VerdenEU-ministre vil gjenoppta marinepatruljer i Middelhavet16:49NorgeMann alvorlig skadd i boligbrann i Hønefoss16:24NorgeIkke avklart når Frps statsråder går av16:22MotorNå eksploderer salget av disse bilene16:04VerdenKina: Nytt virus smitter mellom mennesker15:48NorgeStøre: Det borgerlige kaoset er komplett15:34SportThingnes Bø får selskap av tre debutanter i VM i skiskyting15:33PengerKroatisk selskap kjøper Kleven Verft15:10PolitikkListhaugs stikk til farvel: – En dønn upopulær regjering15:01NorgeTerrorsiktet kvinne fortsatt sammen med sine barn14:45ReiseVeksten i den globale turismen sank i fjor14:42SportAbelvik Rød ute av EM, brudd i foten14:16PolitikkSolberg: Ikke mulig for meg å handle av hensyn til ro i regjeringen14:03SportUllevaal utsolgt til Serbia-kampen14:02SportSolskjær-elev uskadd fra bilkrasj13:51PolitikkSV gleder seg over at Frp går ut av regjering13:49VerdenEgypt forlenger unntakstilstand13:41PolitikkTingretten: Skjellig grunn til mistanke om IS-kvinnens deltakelse i terrororganisasjon13:40PolitikkFrp går ut av regjering13:07PolitikkRiksrettssaken mot Trump starter i Senatet13:04NorgeNest varmeste januar i Oslo så langt12:34VerdenTi dømt til døden for bombeangrep i Bangladesh12:33SportSeieren mot Sverige ga EM-topp på TV12:32PolitikkValgforsker: Frp-exit vil være et stort nederlag for Erna Solberg12:08KulturNasjonalmuseets «Selvportrett» av van Gogh er ekte11:59SportCecilia Brækhus: – Det kan bli en verdig avslutning på karrieren11:58SportRuud falt på verdensrankingen11:46SportSki-NM får tilkjørt 4000 kubikkmeter snø: – Det redder oss11:36PolitikkMener Solbergs «moral» har forverret krisen: – Klart det provoserer11:27NorgeStor snøskredfare flere steder i landet11:25KulturNRK reduserer antall regionkontorer11:25SportHaaland med knockout på anerkjent spillerbørs10:29NorgeYoung Bloods-leder tiltalt for drapsforsøk deltok på «oppvaskmøte»10:29NorgePolitiet ber om isolasjon for drapssiktet i Bergen10:19VerdenFem døde da hotellrom ble oversvømt med kokende vann i Russland09:47VerdenHuawei-topp kjemper mot utlevering til USA09:46NorgeSammenslåtte kommuner ble mer enn doblet i størrelse09:45NorgeIkke rettsmøte for terrorsiktet kvinne (29)09:27VerdenAustralia rammet av giganthagl og massive støvskyer08:44Verden«Afrikas rikeste kvinne» anklages for å ha flådd Angola08:06NorgeMann påkjørt etter trafikkuhell i Tromsø07:46Helse og livsstilMystisk lungevirus har spredt seg til Sør-Korea07:44NorgeTil sammen 27 mindreårige drept de siste ti årene06:42Kultur«Parasite» er første fremmedspråklige film til å vinne gjev SAG-pris06:37Helse og livsstilKina bekrefter 139 nye virustilfeller06:35SportSlik sikrer Norge EM-semifinale allerede mot Island06:30PolitikkStøre vil gjøre Ap til fredsparti06:02NorgeDette skjer i dag05:34NorgeDette skjedde i natt05:32PolitikkSiv Jensen orienterer om Frps fremtid i regjeringen05:09NorgeFrp sier nei til å bruke norske spesialstyrker i Mali05:00SportRuud holder Djokovic som favoritt i Australian Open04:39KulturPrins Harry: – Jeg vil at dere skal høre sannheten04:35VerdenForskning: Nebbdyr trues av utryddelse i Australia04:23SportKansas City Chiefs og San Francisco 49ers klare for Super Bowl-finale03:48SportMahomes førte Chiefs til Superbowl, møter 49ers03:45Helse og livsstilHøie vil ikke ha forbud mot gentesting03:42PengerOljeindustrien investerer mindre enn 1 prosent i grønn energi02:31PengerArbeidstakere krever større del av kaka i forkant av årets lønnsoppgjør01:58Helse og livsstilVarsler ny abortkamp i Arbeiderpartiet01:40Verden76 svært farlige innsatte har rømt fra et fengsel i Paraguay01:17PengerIntern strid i LO om lakseskatten00:51VerdenTre menn bekreftet drept i London00:36NorgeFylkesledere og stortingsrepresentanter ber Jensen ta Frp ut av regjering23:47NorgeUnge Venstre-leder frykter flere seiere ryker om Frp går ut av regjering23:30SportThorstvedt scoret i Genk-debuten23:14SportMessi ga Setién seier i Barcelona-debuten22:58SportBrennhet Ronaldo økte Juventus-ledelsen22:57NorgeFlere mindreårige pågrepet i Stavanger22:48NorgeMann med syl rispet togpassasjer i Bærum22:41VerdenFransk opprørspoliti granskes for vold mot demonstrant22:38SportDe norske langt bak i europacupstorslalåm22:05VerdenNærmere 500 skadd i gateslag i Beirut22:05SportThorstvedt scoret i Genk-debuten22:05NorgeMann med kniv truet flere passasjerer på tog i Bærum21:41NorgeEn mann siktet for drap i Hov i Søndre Land – tre pågrepne er løslatt21:25PolitikkPartitopper ber Jensen ta Frp ut av regjering20:50PolitikkSchiff anklager etterretningstjenestene i USA for å holde tilbake dokumenter20:45PolitikkFire fylkesledere ber Jensen ta Frp ut av regjering20:25Norge21-åring dømt til nær sju års fengsel for drapsforsøk20:24PolitikkDN: Jensen ga Solberg advarsel for to uker siden20:01SportKeepershow startet ny norsk EM-fest, 23-20-triumf over Sverige19:38SportVan Dijk og Salah senket Solskjærs United i fartsfylt rivaloppgjør19:09NorgeTerrorsiktes forsvarer nekter å opplyse om 5-åringens helsetilstand19:05NorgeTidligere medieleder i retten – skal ha voldtatt sovende og berusede kvinner18:47PolitikkRegjeringsbråk får Bollestad til å droppe Malawi-reise18:03VerdenEriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like17:55VerdenFrankrike og Storbritannia krever stans i utplasseringen av utenlandske krigere i Libya17:55SportLyon og Hegerberg avga poeng17:53NorgeFinsk arbeider omkom i ulykke i Tonstad vindpark17:48SportUngarn og Island med EM-seirer, gunstig for Norge17:45SportJarstein sjanseløs mot Bayern Münchens stjernegalleri17:44NorgeBilfører til sykehus etter utforkjøring på Snarøya i Bærum17:42SportReiten briljerte med to assist og mål da Chelsea knuste Arsenal17:36NorgeUtviklingsministeren besøker Malawi17:32SportKubacki med andre hoppseier på rad17:19PolitikkSkjebneuke for Solberg-regjeringen17:17SportRashford ute flere uker med ryggproblemer17:16SportStraffemiss fra Vardy da Leicester tapte
Populært