Mads Hansen gir seg i TV 2-programmet «Farmen»

Det er foreløpig uvisst hvem som skal ta over som programleder i «Farmen» etter Mads Hansen. Selv overtok han stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav som ledet programmet i mange år. Foto: Espen Solli/TV 2
Det er foreløpig uvisst hvem som skal ta over som programleder i «Farmen» etter Mads Hansen. Selv overtok han stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav som ledet programmet i mange år. Foto: Espen Solli/TV 2 Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter to sesonger i den populære realityserien, er det over og ut for programleder Mads Hansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var et veldig vanskelig valg. Jeg har stortrivdes med å lede Farmen, men etter å ha vært programleder i to år er det ikke sikkert år 3,4 og 5 hadde bydd på så mange nye opplevelser og erfaringer, sier Mads Hansen til Nettavisen.

Måtte ta et valg

Hansen insisterer på at programlederrollen har vært en fin utfordring, og at han jobbet med mange flinke folk, men til slutt måtte ta et valg da det oppsto en situasjon med flere jobbtilbud.

Overfor oppdragsgiveren TV 2 forteller 38-åringen at det ikke var lett, men at han samtidig var klar for å prøve noe nytt igjen.

Men Hansen er på ingen måte ferdig i TV 2.

– Mads er en viktig profil for TV 2, også fremover

– Det stemmer at Mads Hansen ikke blir programleder for høstens «Farmen»-sesong. Han skal over i nye og spennende prosjekter for TV 2, som vi gleder oss til å fortelle mer om etter hvert. Mads er en viktig profil for TV 2, også fremover, bekrefter programredaktør Kathrine Haldorsen overfor TV 2.

Det er foreløpig uvisst hvem som skal ta over som programleder i «Farmen».

Selv overtok han stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav som ledet programmet i flere år.