Durek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap

SNART GIFTEKLARE? Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek fotografert under en seanse i Stavanger 20. mai i år.
SNART GIFTEKLARE? Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek fotografert under en seanse i Stavanger 20. mai i år. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sjaman Durek Verrett møtte kjendisspaltist Jan Moir og fortalte at han elsker prinsesse Märtha Louise – og om hvor mye han hatet å være i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En drøy uke etter at den amerikanske kjendis-sjamanen Durek Verrett satte Norge på hodet – etter at han og prinsesse Märta Louise før en turné i Norge hadde annonsert for hele verden at de er kjærester – snakket 44-åringen ut i britiske Daily Mail.

Det er den kjente spaltisten Jan Moir som har møtt sjamanen. Hun lot seg også «lese» og behandle av ham, uten å la seg imponere, og viser blant annet til hvordan Verrett viste til hennes store musikalitet, mens hun i virkeligheten er tonedøv.

Moir viser til Skandinavia-turnén «The Princess and The Shaman», og hvordan

denne ikke ble like godt mottatt av alle.

– Jeg følte meg ikke velkommen i Norge, og det er sårt, sier Durek, ifølge Jan Moir i Daily Mail.

– Vi delte kjærligheten med verden, og alt pressen gjorde var å se etter historier for å rive meg i stykker, fortsatte han.

Han gikk også langt i å beskylde nordmenn for rasisme, i samtalen med Moir.

– Det var latterlig. Det var definitivt rasebaserte undertoner. Det eneste stedet jeg følte at jeg fikk kjærlighet var fra Martha, vennene hennes, hennes familie og

folkene som kom på seminarene, er Durek sitert på i spalten som ble publisert ved månedsskiftet mai-juni.

Om fremtidsplanene med prinsessen, sa sjamanen:

– Ja, vi har snakket om ekteskap. Akkurat nå er det for tidlig å si, men det ligger definitivt i kortene.

Store deler av norsk media var kritiske til at den 47 år gamle prinsessen brukte sin tittel til kommersiell vinning, samt at hun brukte mye scenetid på å klage over å

være kongelig.
Norsk presse var også temmelig skeptisk til Dureks påståtte kunstner, som evnen til å bedrive ånde-hacking og snu atomer.

– Vel, jeg fortalte Märtha at jeg ikke kommer tilbake til Norge på lenge. Jeg må lette på trykket fra alt først, sa Durek til Daily Mail-spaltisten.

ABC Nyheter har bedt Slottet om en kommentar til Dureks ekteskapsutsikter, uten å ha fått dette.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden