Snakker ut om kjærligheten

Olav Thon (95) i eget utdrikningslag – med sin kommende kone

Fredag 21. juni skal hotelleieren giftes med sin kjære Sissel, og på tirsdag ble det avholdt utdrikningslag med food truck og olabilløp-lag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På Nordberg i Oslo ble utdrikningslaget til en av Norges rikeste menn avholdt denne uken – og med på hagefesten var hans vordende hustru, Sissel Berdal Haga.

Det var liten tvil om at paret gledet seg til å bli ektemann og kone:

Man får kanskje enda mer trygghet til hverandre når man har formalisert forholdet , sier Haga til Nordre Aker Budstikke.

Hun smiler bredt, og har pyntet seg i knallgult fra topp til tå for anledningen.

Utdrikningslaget var et initiativ fra Nordberg Grand Prix, et lokalt olabilløp forretningsmannen Thon støtter. De bidro med food truck for mat og drikke, og Thon synes utdrikningslaget var «et høydepunkt i bryllupsfeiringen», ifølge lokalavisa Nordre Aker Budstikke.

Mangemilliardæren, som har tjent seg rik på eiendoms- og hotellinvesteringer, underholdt litt på utdrikningslaget selv:

– Han er halling, vet du, og dro til med et skikkelig fint stev, sa Thor Bendik Weider, formann i Nordberg Grand Prix, til VG.

Les også : Olav Thon og Sissel Berdal Haga skal gifte seg

I sin egen hage avholdt Olav Thon utdrikningslag, på initativ fra olabillaget Nordberg Grand Prix. Foto: Christian Fredrik Borg
I sin egen hage avholdt Olav Thon utdrikningslag, på initativ fra olabillaget Nordberg Grand Prix. Foto: Christian Fredrik Borg

Blir viet av ordføreren

Paret, på respektive 95 og 79 år, har vært sammen i omkring 30 år, men det er først om en uke at de skal vies.

– Kanskje vi gifter oss nå fordi vi har blitt enda mer begeistret for hverandre? spør Haga sin forlovede, som smiler lurt.

Vi har jo sagt at vi skal gifte oss når vi er hundre, men det er blir litt lenge å vente, synes jeg, humrer Thon.

Vielsen blir på Hotell Bristol, som eies av Thon, og ordfører i Oslo, Marianne Borgen, skal vie paret. De forventer 250 gjester, og «et elegant opplegg», i Hagas ord.

Gift og kjæreste i 30 år

Thon har tidligere vært gift med Inger-Johanne Thon – helt frem til hennes død i mai i fjor – samtidig som han var kjæreste med Haga.

Inger-Johanne ble rammet av Alzheimer i en tidlig alder, og de to fikk aldri barn sammen. I et intervju med Nettavisen i 2017 fortalte Thon at det var mange år siden kona ble mentalt borte og at han ikke så noen grunn til å skille seg:

Jeg tenkte at når man er så voksen og ikke skal lage en stor barneflokk, så er ikke det nødvendig. Hvorfor ikke la det gå stille og rolig for seg og samtidig ta vare på den som er så uheldig at de er rammet av en alvorlig sykdom?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært