Meny

Spør psykologen: Lurer du på noe om psykisk helse eller relasjoner?

Danielle Legland er ABC Nyheters nye psykolog. Foto: Kathleen Buer / ABC Nyheter
Spør ABC Nyheters nye psykolog - helt anonymt.

Danielle Legland er ABC Nyheters nye faste psykolog. Hun kommer til å svare på spørsmål om sosiale relasjoner, kommunikasjon og psykisk helse hver uke i en ny fast spalte. 

– Har du en utfordring som du sliter med å løse? Du kan spørre meg om hva som helst. Jeg skal prøve å hjelpe deg med å løse store og små utfordringer i hverdagen din -  samlivsproblemer, familierelasjoner, utfordringer på jobben og spørsmål innen psykisk helse, sier Legland til ABC Nyheter og legger til:

– Jeg håper at denne spalten kan bidra til åpenhet rundt psykisk helse. Vi har alle utfordringer, og noen ganger kan hjelp fra fagfolk bidra til med å nøste opp i disse.

Legland er autorisert psykolog og har utdanning innen kommunikasjon.

Her kan du sende inn ditt spørsmål. Det er fint om du utdyper.

Dette er ingen erstatning for helsehjelp. Har du behov for medisinsk eller psykisk hjelp, kontakt din fastlege eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123

Dine spørsmål blir behandlet helt anonymt. ABC Nyheter mottar ingen kontaktinformasjon om du sender inn spørsmål. Vi har heller ingen anledning til å kontakte deg om ditt spørsmål blir besvart. Dette er for å ta hensyn til ditt personvern.


Her kan du spørre vår psykolog om generelle råd helt anonymt

Dette er ingen erstatning for helsehjelp. Har du behov for medisinsk hjelp, ta kontakt med din fastlege eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123

TA KONTAKT
Helse og livsstil
Populært