ol
Gullgutten Klæbo tilbake i Norge: – Godt å komme hjem
Johannes Høsflot Klæbo er hjemme igjen etter det som ble et strålende Pyeongchang-OL for hans del. Fredag kveld var 21-åringen tilbake på norsk jord.
Tror norsk OL-feber i internasjonale medier gir gull i norgesreklame
Også i omtale må Sverige se seg grundig slått av Norge.
Sølv-Svendsen lar seg ikke overtale til et nytt OL
Emil Hegle Svendsen (32) slet med blandede følelser og vemod etter at hans siste OL-løp endte med en liten sprekk og sølv på stafetten.
Advarer mot Kim Jong-uns OL-plan
Nord-Koreas OL-motivasjon kan føre til hardere fronter, frykter idrettspolitisk ekspert. – Vi skal ikke være godtroende, advarer Utenriksdepartementet. 
Tyskland til sensasjonell ishockeyfinale mot OAR
Tyskland slo sensasjonelt Canada med 4-3 i OL-semifinalen i ishockey. De olympiske utøverne fra Russland blir motstander i søndagens finale.
Lorentzen: – Jeg vant et sølv og har hatt et kjempe-OL
Håvard Holmefjord Lorentzen slet med søvnen i dagene før OL-sølvet på 1000 meter. Fredag ble han slått med 4/100 av Kjeld Nuis, men var ikke nedslått etterpå.
Haga håper på tremilsbonus
OL-debuten har allerede vært eventyrlig for Ragnhild Haga. Skulle det bli medalje på tremila, er det ren bonus.
Svendsen-mareritt i vinden da Sverige knep OL-gullet på stafetten
Norge og Sverige kom inn sammen på siste skyting. Emil Hegle Svendsen ble fullstendig knust i naboduellen om OL-gullet på skiskytterstafetten.
Suksesstrener Wotherspoon uten avtale etter OL-sesongen
Sprinttrener Jeremy Wotherspoons kontrakt med Norges Skøyteforbund løper ut til våren. NSF tror de vinner den knallharde kampen om å beholde ham.
Lorentzen-sølv etter nytt skøytedrama
Håvard Holmefjord Lorentzen klarte ikke å kopiere skøytelegenden Eric Heiden i OL. Fredag ble han nummer to på 1000-meteren i Gangneung med tiden 1.07,99.