Meny
ol
Prislapp på Tokyo-OL: Over 200 milliarder kroner
Det blir en dyr fornøyelse å arrangere sommer-OL i Tokyo i 2020.
Sverige bekreftet som sluttkandidat til 2026-OL
Sverige og Stockholm fikk tirsdag bekreftet av Den internasjonale olympiske komité at de er blant de tre sluttkandidatene til å arrangere vinter-OL i 2026.
Løfshus om påstått dopingsvikt under OL: – Skuffende
Langrennslandslagssjef Vidar Løfshus sier han er skuffet over rapportene om angivelig grove sikkerhetsbrister i antidopingarbeidet under vinter-OL.
Tysk TV-kanal hevder å ha avslørt dopingsvikt under OL i Sør-Korea
Nytt videomateriale avdekker grove sikkerhetsbrister i antidopingarbeidet under OL sist vinter, ifølge den tyske kringkasteren ARD.
Tvedt ber idrettstinget ta OL-valg allerede neste år
Idrettspresident Tom Tvedt advarer mot flere splittende OL-prosesser, men drømmer samtidig om vinterleker på norsk jord.
Nyhetsbyrå: Russiske OL-mestere anklaget for brudd på dopingreglene
OL-gullvinnerne Jevgenij Ustjugov og Svetlana Sleptsova skal være to av de fire russiske skiskytterne som nå må svare for mulige brudd på antidopingreglementet.
Ishockey kan forsvinne fra OL-programmet
Et vinter-OL uten ishockey kan fort bli en realitet. Det er i hvert fall ett av fire alternativ som IIHF-president René Fasel har lagt fram overfor IOC.
Mixed laghopp på OL-programmet i 2022
De norske hopperne får enda en øvelse på OL-programmet i 2022. Mixed laghopp ble offentliggjort som en del av programmet onsdag.
«Maratonens far» brukte 54 år på å fullføre OL-løpet
Shizo Kanakuri rakk å gifte seg, få seks barn og ti barnebarn før «japaneren som forsvant» fullførte etappen han la ut på i Stockholm et halvt århundre tidligere.
Hegstad Krüger fikk seg en knekk: – Situasjonen er annerledes nå
OL-helten innrømmer at han slet med motivasjonen i etterkant av vinterlekene i Sør-Korea.