Meny
ol
Japansk OL-sjef mistenkes for korrupsjon
Tsunekazu Takeda, leder for Japans OL-komité, er av franske myndigheter siktet for korrupsjon som følge av en tvilsom utbetaling da Tokyo søkte sommerlekene.
OL-vinner Bjørg Eva Jensen åpner opp om familietragedie
Sønnen til Jensen valgte å ta livet sitt i fjor vår. Den tragiske hendelsen førte til et ønske om mer åpenhet rundt temaet for OL-vinneren.
Dette var toppsakene i 2018
Donald Trump var for andre året på rad det mest omtalte fenomenet i norske medier i 2018, men leserne mener vinter-OL i Pyeonchang ble best dekket.
Isdronningen ingen klarte å fange
Sonja Henie skøytet seg fra OL-gull til Hollywoods glitrende filmlerret. Men hennes likegyldige holdning under krigen skulle få følger hjemme i Norge.
Innbyggerne i Calgary ønsker ikke OL i 2026
Innbyggerne i byen Calgary sier nei til å arrangere vinter-OL i 2026, viser opptellingen fra folkeavstemningen.
Norge sender ikke dopingkontrollører til Tokyo-OL
Antidoping Norge nektet å sende dopingkontrollører til Pyeongchang-OL i februar. Samme linje ligger an til å gjelde for sommerlekene i Tokyo i 2020.
Tvedt besøkte OL-anlegget i Beijing: – Ikke vemodig
Idrettspresident Tom Tvedt synes fortsatt det er veldig trist at det ikke ble OL i Oslo i 2022. Likevel depper han ikke på besøk i byen som fikk arrangementet.
Prislapp på Tokyo-OL: Over 200 milliarder kroner
Det blir en dyr fornøyelse å arrangere sommer-OL i Tokyo i 2020.
Sverige bekreftet som sluttkandidat til 2026-OL
Sverige og Stockholm fikk tirsdag bekreftet av Den internasjonale olympiske komité at de er blant de tre sluttkandidatene til å arrangere vinter-OL i 2026.
Løfshus om påstått dopingsvikt under OL: – Skuffende
Langrennslandslagssjef Vidar Løfshus sier han er skuffet over rapportene om angivelig grove sikkerhetsbrister i antidopingarbeidet under vinter-OL.