Meny
ol
Tok OL-gull i Oslo, døde i dag
Lydia Wideman-Lehtonen døde lørdag. Hun vant OL-gull i Oslo 1952 og var som 98-åring verdens eldste gullmedaljør.
Japans OL-minister måtte gå etter tabber
Den japanske ministeren med ansvar for Tokyo-OL, Yoshitaka Sakurada, trakk seg onsdag etter en serie ufølsomme uttalelser.
Sverige kan få oppfylt drømmen om vinter-OL
Stockholm får statsgaranti for å sikre at vinter-OL for første gang kommer til Sverige. Nå starter kampen mot Italia og Milano om lekene i 2026.
25 år siden Lillehammer-OL: Ikke rart Hilde var misunnelig på blonde Bente
Mamma jobbet i hjemmetjenesten, og hadde den ettertraktede kjøretillatelsen i frontruta på bilen. Søstera mi serverte hamburgere i et telt på Strandtorget. Pappa tinte frosne vannrør i deltakerlandsbyen. Selv var jeg drillpike i hvit kofte, med selskinnsstøvletter og blå ørelappcaps. Det var kanskje ikke særlig glamorøst. Men dette var vårt OL.
OL-kvoteplasser trukket fra verdenscupstevne i skyting grunnet politisk konflikt
Årets første verdenscupstevne i skyting starter lørdag i New Delhi, med norsk deltakelse. En politisk konflikt gjør at det ikke deles ut OL-kvoteplasser.
Breakdance på OL-programmet i 2024
Breakdance har kjempet seg gjennom nåløyet og kommer på OL-programmet i 2024. Klatring, surfing og skateboard er allerede inne.
Indonesia søker OL i 2032
Indonesia har levert en formell søknad om å få arrangere sommer-OL om 13 år.
Stor kostnadssprekk for seremoniene i Tokyo-OL
Prisen for åpnings- og avslutningsseremoniene under Tokyo-OL neste år har nå passert en milliard kroner. Kostnadssprekken er på 40 prosent.
Politisk sprik om nytt OL i Norge
Både internt og mellom partiene på Stortinget er det uenighet om Norge bør søke om et nytt vinter-OL.
Drømmer om reprise 25 år etter Lillehammer-OL
Tirsdag er det 25 år siden åpningen av Lillehammer-OL, men trenger vi egentlig et nytt OL? Ja, er svaret fra både IOC-veteran Gerhard Heiberg og idrettstopper.