Nå blir det også aking i Snø

Det er foreløpig kun mulig å ake med Fjon i Fjon-bakken på Snø i påsken, men man vil se på flere muligheter for å ha aking i senere anledninger.
Det er foreløpig kun mulig å ake med Fjon i Fjon-bakken på Snø i påsken, men man vil se på flere muligheter for å ha aking i senere anledninger. Foto: Snø
Artikkelen fortsetter under annonsen

I påsken blir det mulig med innendørs aking i helårsanlegget Snø i Lørenskog utenfor Oslo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

PÅSKE: Siden Snø åpnet i januar 2020 er det blitt muligheter for å stå på ski nedover og bortover, isklatring, rappelering i varm sone, mini curling bane, skiskyting, gaming, filmvisning, rebuser og masse mer.

Denne påsken skal det testes ut om aking er noe publikum ønsker å ha. Fjonbakken vil ha aketilbud til hele familien.

- Vi jobber hele tiden med å utvide tilbudet vårt og synes det er veldig kult å endelig få teste aking i bakken vår. Så vi håper virkelig at det vil falle i smak hos de besøkende og forhåpentligvis være noe vi kan ha som en aktivitet i flere anledninger, sier salgssjef Ole Christian Mørk hos Snø.

75 kroner for en time

1 time med aking vil koste 75 kr per person -inkludert leie av akebrett. Det er ikke lov med egne akebrett. Barn under 6 år kommer gratis inn og må være ifølge med voksen. Hver dag fra lørdag 1. april - mandag 10.april vil det være aking i Fjon-bakken fra kl. 10-18.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Snø-anlegget ligger kun 15 minutter fra Oslo sentrum og er verdens eneste som forener langrenn, alpint, snowboard, freeski og isklatring under samme tak.

Tre nedfarter med ulik vanskelighetsgrad, en park med rails og big jump, en 1 km lang langrennsløype, et nybegynnerområde og en av verdens høyeste innendørs isklatrevegger.

Vegg-i-vegg med løypene finner du utstyrsleie og en rekke restaurant- og servicetilbud. Snø er en del av Snøbyen som utvikler og eier av området og er eiet av Selvaag, Canica, OPF/LKP, Baumann og Malling.