Lei en hel vogn på Sørlandsbanen

Kickoff med jobben, idrettslag på reise eller vennegjeng på tur - nå kan du leie en hel vogn med plass til opptil 56 passasjerer med Go-Aheads Sørtoget.
Kickoff med jobben, idrettslag på reise eller vennegjeng på tur - nå kan du leie en hel vogn med plass til opptil 56 passasjerer med Go-Aheads Sørtoget. Foto: Go-Ahead
Artikkelen fortsetter under annonsen

Go-Ahead tilbyr nå en vogn til leie for større grupper som skal reise langs Sørlandsbanen. Opptil 56 personer i følget får plass i samme vogn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TOG: Opplegget til Go-Ahead er rettet mot firmaer som skal på jobbtur eller vennegjenger på utflukter.

- På denne måten sikrer Go-Ahead en smidigere reise, og gir for eksempel jobbturen eller kickoffet en sosial start, sier Go-Ahead.

Vognen som leies ligger enten lengst frem eller lengst bak i toget, slik at den er uforstyrret og tilrettelagt for ulike teambuilding-aktiviteter.

Det er tilgang på gratis kaffe og te, i tillegg til at det er kort vei til kafévognen som byr på noe for alle og enhver. Det er også mulig å bestille mat til vognen.

– Dette tilbudet er perfekt for bedrifter som ønsker å arrangere kick-off eller firmatur med utgangspunkt i tog, og kan utnytte jobbturen effektivt. Det blir ikke bare en bortkastet transportetappe, men kan fylles med faglige eller sosiale aktiviteter, sier Simen Lockert Rohde, ansvarlig for produkt og kundeopplevelse i Go-Aheadheter i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vogn-leie er også rettet mot vennegjengen eller idrettslag.

Sørtoget er det regiontoget med flest avganger i døgnet, og er derfor et godt alternativ for en smidig og bærekraftig start på jobbreisen.

Bedrifter eller grupper som skal leie en vogn på Sørtoget må bestille senest 90 dager før avreise og togvognen har plass til opptil 56 passasjerer.