Hafjell rangert som en av verdens beste sykkeldestinasjoner

Hafjell Bike Park er rangert som nummer 15 på lista over de 20 beste stedene å sykle i verden.
Hafjell Bike Park er rangert som nummer 15 på lista over de 20 beste stedene å sykle i verden. Foto: Andrew Lloyd/MBUK.

Av de 20 beste stedene å sykle i hele verden er Hafjell rangert som nummer 15 på lista. – Helt rått, sier daglig leder i Hafjell Sommer, Knut Løkås.

HAFJELL: Med sine 19 løyper i alle variasjoner, gondol og stolheis til fjells, er Hafjell Bike Park plukket ut som en av de 20 beste stedene i verden å sykle nedoverbasert sykling. Ingen andre skandinaviske destinasjoner er å se på lista som er publisert i februarutgaven av Storbritannias bestselgende MTB magasin, Mountain Biking UK.

Det skriver Hafjell og Kvitfjell/Alpinco i en pressemelding.

– Sykkelmagasiner gjør jo slike kåringer fra tid til annen, men å være så høyt oppe og nikke som nummer 15 av alle steder i hele verden og sykle er jo helt rått! MBUK er et anerkjent magasin, og de har syklet mange steder i verden. sier daglig leder i Hafjell Sommer og tidligere downhillsyklist, Knut Løkås.

Og det er et celebert selskap på denne listen. Blant de andre destinasjonene på lista finner man steder som Sierra de Madrid i Spania, de franske alpene, Queenstown i New Zealand, Verbier i Sveits og enorme Whistler i Canada.

På førsteplass ligger Portes du Soleil i Frankrike.