De dyreste suitene på de syv hav

Foto: Royal Caribbean/SBW-Photo
Foto: Royal Caribbean/SBW-Photo
Artikkelen fortsetter under annonsen

På det meste må du regne med å betale over 47.000 kroner for én natt omgitt av marmor, krystall og kunst.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cruise er populært av flere grunner: Det meste er inkludert i prisen, tilbudet av aktiviteter og muligheter er stort og du kan kombinere mange reisemål på én tur uten å måtte skifte hotell underveis. Men dersom du ønsker å kunne sjekke inn på verdens mest luksuriøse cruise-suiter, burde det neppe komme som en overraskelse at det vil koste dyre dommer.

Luksusreisemagasinet Elite Traveler har sett nærmere på noen av de mest overdådige suitene, ombord på de mest luksuriøse cruiseskipene, som er på markedet i dag:

Seven Seas Explorer: Regent Suite

Med en prislapp på omkring 47.000 kroner per natt, inntar Regent Suite om bord på «Seven Seas Explorer» topplasseringen som det dyreste, flytende hotellrommet på listen. Til gjengjeld får du tilgang til den største cruisesuiten på de syv hav, der du kan boltre deg på solide 4443 kvadratmeter

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nattesøvnen foretas i suitens senger av merket Savoir No 1, som med en butikkpris på nesten 1,3 millioner er i Rolls-Royce-klassen å regne. Musikalske gjester kan klimpre i vei på et Steinway Grand Maroque-piano, mens design- og kunstelskere kan nyte synet av et par Picasso-litografier og håndblåste Lalique-vaser.

Suiten, som kommer med to soverom, har ellers to og et halvt marmorbad, en komplett bar, to balkonger og et eget spa med badstue, dampbad og boblebad.

Les også: Verdens lengste cruise koster 730.000 kroner og skal besøke 59 land

Symphony of the Seas: Ultimate Family Suite

Denne to-etasjers suiten om bord på verdens største cruiseskip gir ny mening til familiehygge, med en suite som strekker seg over et areal på 1.346 kvadratmeter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den flytende luksusleiligheten byr blant annet på en vegg bestående av LEGO fra gulv til tak, hvilket burde gå rett hjem hos den yngste generasjonen. Tenåringene kan spille Airhockey, se filmer i egen 3D-kino med tilhørende popcornmaskin, samt velge fra et rikholdig videospillbibliotek.

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Saken fortsetter under)

Foto: Royal Caribbean/SBW-Photo
Foto: Royal Caribbean/SBW-Photo

De voksne kan nyte et stort boblebad med en fantastisk utsikt over havet. Skulle det være noe man trenger underveis, står egen butler til disposisjon. Familiesuiten har to soverom med plass til opptil åtte personer, og syv netter vil komme på cirka 600.000 kroner

Les også: Cruise på Nilen: Dovne dager og silkemyke netter

Marina: Owner’s Suite

Denne suiten, fylt med moderne og elegante møbler fra Ralph Laurent, er midt i blinken for de med sans for moderne stil. Gjestene får tilgang til eget flygel og en komplett bar, samt både innendørs og utendørs boblebad.

Dersom du bor på Owner’s Suite, får du automatisk til Executive-salongen og skipets private bibliotek, døgnåpen butlerservice og en privat spateterrasse komplett med et thalassoterapi-basseng.

Prisen? 161.000 per person for 16 netter på et dobbeltrom.

Se den komplette listen her.