Kjendisinvestor: – Norwegian er solgt før jul

<p>Norwegians Boeing 787 Dreamliner-fly brukes som «krisefly» på høyfrekvente ruter i Europa mens 737 MAX 8-flyene er på bakken. Foto: Heiko Junge/NTB scanpix</p>
Norwegians Boeing 787 Dreamliner-fly brukes som «krisefly» på høyfrekvente ruter i Europa mens 737 MAX 8-flyene er på bakken. Foto: Heiko Junge/NTB scanpix Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Jan Petter Sissener mener flyselskapet er underpriset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg kan ikke se noen spesifikk grunn til at Norwegian skal koste bare fem milliarder kroner. Regner man inn verdien av flyflåten og Bank Norwegian så blir man jo nesten betalt for å ta over selskapet, sier investor Jan Petter Sissener til E24.

Sissener har ifølge nettstedet kjøpt seg opp i flyselskapet med omtrent en million aksjer og derivater.

– Vi får se hvordan tingene utvikler seg. Det er et morsomt lotteri. Hvis man tolker signalene til Kjos, at han selv spyttet inn 300 millioner i milliardemisjonen og sier at det har vært mange mulige kjøpere, så vil jeg tippe at Norwegian er solgt før julen ringer inn.

Jan P. Sissener mener Norwegian er solgt før jul. Arkivfoto: Erlend Aas / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Jan P. Sissener mener Norwegian er solgt før jul. Arkivfoto: Erlend Aas / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Beklager : Kjos om flyproblemene: – Først og fremst vil jeg be om unnskyldning

Mandag ble det kjent at flere kjente aksjonærer har solgt seg ned i Norwegian, deriblant Arne Blystad og Øystein Stray Spetalen.

Bruker storinvesteringen: Dreamliner blir Norwegians «krise-fly» i Europa

Norwegian er blitt «jaget» fra skanse til skanse i det siste. Aksjen har ikke prestert på børs. Økonomien i selskapet har vært i et stort problem, senere droppet IAG å legge inn bud på selskapet, og nå sist at Boing 737 Max-maskinene er satt på bakken.

Møter den amerikanske flyprodusenten: Norwegian deltar på møte med Boeing i USA

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden