Moods of Norway-Staalnacke: – Skal skape drømmejobben

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og kona Anne Berit Valla på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm.
Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og kona Anne Berit Valla på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Jeg merker at det kribler i magen, og det er et godt tegn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke stiftet nylig aksjeselskapet Staalnacke Industries. Nå letter han litt på sløret om de nye planene overfor Kapital:

– Alt er ikke på plass ennå, men vi har fått opp en webside og noe som begynner å ligne på en liten plan. Vi har også noen hemmelige planer som kommer til å bli lansert i mars/april, så dette kommer til å bli veldig moro fremover, sier han til Kapital.

Staalnacke har allerede begynt å glede seg.

– Jeg merker at det kribler i magen, og det er et godt tegn, legger han til.

Med på laget er Leif Rune Loen, som var grafisk sjef i Moods of Norway. Staalnacke er styreleder og administrerende direktør.

– Design er jo det som ligger mitt hjerte nærmest, og vårt nye selskap skal nå kunne ta ulike designoppdrag fra andre bransjer enn kun klær. Det er jo mange ting vi har måtte takke nei til tidligere, siden det ikke har vært tid og mulighet til å gjennomføre det. Så nå skal vi skape drømmejobben og kunne jobbe med våre drømmeprosjekt, utdyper Staalnacke til Kapital.

I oktober ble det kjent at Jan Egil Flo, Simen Staalnacke og en gruppe ansatte kjøpte opp hele konkursboet etter Moods of Norway. Konkursen førte til at 200 ansatte ble sagt opp.

Les også:

200 Moods of Norway-ansatte sies opp

Kleskjeden Moods of Norway er konkurs

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden