Den svenske TV-profilen Patrick Grimlund (50) er død

Sara og Patrick Grimlund. Grimlund har de siste årene jobbet med å investere i og coache mindre oppstartsbedrifter. Han ga seg i svenske «Lyxfällan» i 2017.
Sara og Patrick Grimlund. Grimlund har de siste årene jobbet med å investere i og coache mindre oppstartsbedrifter. Han ga seg i svenske «Lyxfällan» i 2017. Foto: Sara Grimlunds Instagram-konto
Artikkelen fortsetter under annonsen

Omkom i voldsom trafikkulykke. Etterlater seg kone og fire barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Patrick Grimlund var på vei hjem fra en veldedighetskamp i ishockey ​​da bilen han satt i kolliderte med en lastebil på fylkesvei 990 utenfor Mariefred, en landsby i Strängnäs kommune i Södermanland fylke i midtre Sverige.

Grimlund var en kjent TV-profil i Sverige etter å ha ledet den svenske versjonen av Lukusfellen på TV3 i syv år sammen med Magnus Hedberg (50), skriver Aftonbladet.

«Vi er helt knuste og sjokkerte💔Jeg vet ikke hvordan jeg skal trøste barna, hvordan timene og dagene vil fortsette, hvordan livet skal kunne fortsette. Sorgen og fortvilelsen er bunnløs», skriver kona Sara Grimlund på sin private Instagram-konto.

Etterforsker ulykken

TV-profilen Patrick Grimlund hadde tre barn sammen med Sara Grimlund, og en sønn fra et tidligere forhold. (Foto: Sara Grimlunds Instagram-konto)
TV-profilen Patrick Grimlund hadde tre barn sammen med Sara Grimlund, og en sønn fra et tidligere forhold. (Foto: Sara Grimlunds Instagram-konto)

Svensk politi etterforsker dødsulykken. Begge kjøretøy er beslaglagt.

Til sammen tre personer var involvert i ulykken som skjedde søndag ettermiddag. Ifølge politiet var det en kraftig kollisjon mellom en personbil og en lastebil.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har ikke informasjonen om nøyaktig hva som har skjedd, men det er det vi prøver å etterforske nå, sier Priya G Eklund, pressetalsperson for politiet i region øst, til Expressen.

Patrick Grimlund hadde deltatt i en ishockeykamp hvor inntektene gikk til Börje Salmings stiftelse og forskning på sykdommen ALS. Grimlund spilte på kjendislaget «Team Samuelsson», som møtte IFK Mariefred i helgen.

«Vi kan ikke forstå at du ikke lenger er blant oss»

Grimlund har de siste årene jobbet med å investere i og coache mindre oppstartsbedrifter. Han ga seg i svenske «Lyxfällan» i 2017.

Nå er familien, venner og kolleger i sorg.

«Min elskede mann, verdens beste far til dine fire fantastiske barn, min livsledsager, store kjærlighet, beste venn, personen jeg delte alt med – vi kan ikke forstå at du ikke lenger er blant oss», skriver Sara Grimlund.

På Twitter deler flere sin medfølelse:

«Patrick Grimlund hadde alltid noe annet; en slags menneskelig nøkkel som han åpnet folk med. Han hadde alltid noe forsiktig over seg, som om han lærte livet mens det gikk. Jeg bare likte ham. All kjærlighet og omsorg til familien hans.»