Sylvester Stallone var nær ved å dø under filminnspilling

– Da Lundgren kom, hatet jeg ham med en gang. Før filmingen sa jeg: «Bare prøv å slå meg ut, ikke hold tilbake. Slå meg så hardt du kan.» Det var en veldig dum ting å si, innser Sylvester Stallone i dag. (Photo by Robyn Beck / AFP)
– Da Lundgren kom, hatet jeg ham med en gang. Før filmingen sa jeg: «Bare prøv å slå meg ut, ikke hold tilbake. Slå meg så hardt du kan.» Det var en veldig dum ting å si, innser Sylvester Stallone i dag. (Photo by Robyn Beck / AFP) Foto: Robyn Beck / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

De legendariske boksefilmene utviklet seg til å bli en kamp på liv og død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var under innspillingen av «Rocky IV» i 1985 at det nesten gikk galt.

I en av voldsomme boksescenene gikk det så hardt for seg at motspilleren, svenske Dolph Lundgren, fikk inn en fulltreffer som slo fullstendig knockout på Stallone.

– Det var litt som en bilulykke der brystet treffer rattet. Blodtrykket steg til 260, og jeg var på vei for å snakke med englene, forteller Sylvester Stallone i YouTube-videoen «The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone».

Etter slaget fra den svenske kjempen ble den meritterte skuespilleren innlagt på intensivavdeling. Der ble han liggende i fire dager. Flere nonner skal dessuten ha blitt beordret til å be for Stallone, ifølge DailyMail.

– Han pulveriserte meg

I videoen forteller han at han trolig var døden nær, og at slaget var så hardt at belastningen på hjertet var voldsom.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– I den første runden der han fikk meg i gulvet, var det ekte vare. Han pulveriserte meg. Det var ikke noe jeg la merke til med en gang, men senere på kvelden fikk jeg vondt i hjertet , forteller Sylvester Stallone, ifølge insider.com.

75-åringen kan se tilbake på en karriere som skuespiller, regissør og manusforfatter. Han er mest kjent for filmseriene «Rambo» og «Rocky».

– Hvordan kunne de fjerne den scenen

Den dramatiske, og svært realistiske scenen ble aldri klippet inn i filmen «Rocky IV».

– Hvordan kunne de fjerne den scenen, spør Stallone i videoen.

Han har tidligere fortalt at han ikke likte den svenske bokseren. Før innspillingen ga han beskjed om at han kunne slå så hardt han ville, noe han også gjorde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Da Lundgren kom, hatet jeg ham med en gang. Før filmingen sa jeg: «Bare prøv å slå meg ut, ikke hold tilbake. Slå meg så hardt du kan». Det var en veldig dum ting å si, innser Sylvester Stallone i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dro fra sykehuset for å fullføre filmen

Etter oppholdet på intensivavdelingen på et sykehus i California, reiste han tilbake til filmsettet for å spille inn de siste kampscenene, skriver New York Post.

Stallones «Rocky»-effekter skal i desember legges ut på auksjon.

Hans karakteristiske røde boksehansker fra «Rocky III» sammen med nesten 500 andre rekvisitter brukt i ulike filmer gjennom Stallones lange skuespillerkarriere, er ventet å innbringe om lag ti millioner kroner.

Les også: Bokseren Leon Spinks er død