Absurd funn i Spania: Fant død mann (39) inne i dinosaurstatue

Inne i denne pappmasjefiguren av en stegosaurus fant en barnefamilie tilfeldigvis levningene etter en savnet 39-åring.
Inne i denne pappmasjefiguren av en stegosaurus fant en barnefamilie tilfeldigvis levningene etter en savnet 39-åring. Foto: Google Street View
Artikkelen fortsetter under annonsen

Levningene til en 39 år gammel mann ble tilfeldigvis funnet av en barnefamilie inne i en dekorativ dinosaur i Santa Coloma de Gramenet, utenfor Barcelona i Spania.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spanske myndigheter ble varslet om funnet lørdag etter at en far og hans sønn merket en skarp lukt som kom fra pappmasje-figuren av en stegosaurus, melder BBC.

Gjennom sprekker til det hulrommet i beinet til dinosauren kunne faren skimte levningene, og meldte fra til politiet.

Det lokale brannvesenet fikk oppgaven med å hente ut levningene. Politiet mistenker de ikke at noe straffbart har skjedd.

Ifølge lokale medier, skal den avdøde ha vært en savnet person, som politiet tror mistet telefonen sin inn i dinosauren og deretter satte seg fast opp ned da han skulle hente den. Han ble dermed fastlåst i en situasjon der han ikke klarte å melde fra om at han trengte hjelp.

Politiet har så langt ikke uttalt seg om hvordan de mener mannen havnet inne i dinosauren, og avventer en obduksjon for å fastslå dødsårsaken.

Den dekorative pappmasje-stegosaurusen er nå fjernet fra området, der den ble brukt til å reklamere for en gammel kino, ifølge BBC.