Absurd funn i Spania: Fant død mann (39) inne i dinosaurstatue

Inne i denne pappmasjefiguren av en stegosaurus fant en barnefamilie tilfeldigvis levningene etter en savnet 39-åring.
Inne i denne pappmasjefiguren av en stegosaurus fant en barnefamilie tilfeldigvis levningene etter en savnet 39-åring. Foto: Google Street View

Levningene til en 39 år gammel mann ble tilfeldigvis funnet av en barnefamilie inne i en dekorativ dinosaur i Santa Coloma de Gramenet, utenfor Barcelona i Spania.

Spanske myndigheter ble varslet om funnet lørdag etter at en far og hans sønn merket en skarp lukt som kom fra pappmasje-figuren av en stegosaurus, melder BBC.

Gjennom sprekker til det hulrommet i beinet til dinosauren kunne faren skimte levningene, og meldte fra til politiet.

Det lokale brannvesenet fikk oppgaven med å hente ut levningene. Politiet mistenker de ikke at noe straffbart har skjedd.

Ifølge lokale medier, skal den avdøde ha vært en savnet person, som politiet tror mistet telefonen sin inn i dinosauren og deretter satte seg fast opp ned da han skulle hente den. Han ble dermed fastlåst i en situasjon der han ikke klarte å melde fra om at han trengte hjelp.

Politiet har så langt ikke uttalt seg om hvordan de mener mannen havnet inne i dinosauren, og avventer en obduksjon for å fastslå dødsårsaken.

Den dekorative pappmasje-stegosaurusen er nå fjernet fra området, der den ble brukt til å reklamere for en gammel kino, ifølge BBC.

Personvernpolicy