Har studert Oprah-intervjuet med Harry og Maghan i detalj – lover avsløringer

<p>Oprah Winfrey fikk endel kritikk for ikke å ha stilt Meghan og Harry noen kritiske spørsmål under samtalen med paret 7. mars.</p>
Oprah Winfrey fikk endel kritikk for ikke å ha stilt Meghan og Harry noen kritiske spørsmål under samtalen med paret 7. mars. Foto: Harpo Productions / Reuters/NTB

Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan omtales som årets intervju. Nå har eksperter studert intervjuet i detalj. Det de har funnet beskrives som «fascinerende».

Eksperter har studert den abdiserte talkshow-dronningen Oprah Winfreys (67) intervju med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) fra 7. mars i år.

Resultatet skal presenteres i en timelang dokumentar som har fått navnet «Meghan and Harry: Recollections May Vary» («Harry og Meghan: De nye avsløringene»), som får britisk premiere fredag 30. april og kommer på Discovery+ i Norge 3. mai.

– Fascinerende

– Dette er en ny og annerledes måte å dissekere årets intervju på. Hva kan avsløres av ansiktsuttrykk, kroppsspråk og talemønstere? Svarene er fascinerende, sier sjefprodusent i Shearwater, Steve Anderson til Deadline.

Det var VG som omtalte saken først her til lands.

Sjokkerte

Intervjuet med Harry og Maghan skapte stor oppstandelse, blant annet fordi hertuginnen fortalte om rasistiske holdninger ved det engelske kongehuset.

Som eksempel nevnte hun, og Harry bekreftet, at det skal ha vært reist bekymringer rundt hvor mørk deres dengang ufødte skulle bli, ettersom Meghans mor er afroamerikansk. Eksempelet sjokkerte, men det har også vært sådd tvil om realiteten i det.

– Dokumentaren lover å gi oppsiktsvekkende ny innsikt, som kanskje kan sette endelig punktum for noen av spørsmålene rundt påstandene som førte til overskrifter, sier visepresident Clare Laycock Discovery+ til Variety.

Laycock omtaler prosjektet som kanalens «mest ambisiøse innen undersøkende spesialer til dags dato».

Personvernpolicy