Frustrert Bendtner strandet i Dubai: – Håper dere er stolte

Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten til Rosenborg etter at RBK vant ligagullet i 2018.
Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten til Rosenborg etter at RBK vant ligagullet i 2018. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner (33) skylder på danske medier etter at det ble utført innbrudd i hjemmet hans i Danmark, mens han selv er strandet i Dubai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sent torsdag kveld kunngjorde regjeringen i Danmark at de stanset alle flygninger fra Dubai etter mistanke om at coronatestene som tas der ikke er pålitelige.

Det skjedde etter at 33 dansker som testet negativt for coronasmitte før de gikk om bord i flyet hjem til Danmark, viste seg likevel å være smittet da de ble testet på nytt etter hjemkomst, meldte Ekstra Bladet.

Kjendiser strandet

Dansk UD, i likhet med norsk UD fraråder alle unødvendige reiser til utlandet, men flere danske influensere og sportskjendiser har trosset rådet og de siste dagene lagt ut bilder fra ferieopphold i Dubai.

Blant danskene som er strandet der er den tidligere RBK-spilleren Nicklas Bendtner og hans modell-kjæreste Philine Roepstorff.

På sin egen Instagram-profil fortalte Bendtner lørdag at de nå var strandet i landet, etter å ha reist dit på en jobbrelatert tur 3. januar. På det tidspunktet bedyret Bendtner at landet ikke var rødmerket og at han ikke ville reist om han ante om oppblomstringen av coronavirus i landet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Angriper tabloidavis

Søndag har saken tatt en ny vending da Bendtner melder at han i løpet av natten har hatt innbrudd i sitt hjem i Nord-Sjælland natten etter at danske medier meldte at han var strandet i utlandet. Han angriper spesielt tabloidavisen BT.

– Vi har fulgt alle regler. I går tvang den konstante snusingen deres i vårt privatliv oss til å melde at vi var strandet i utlandet. I natt ble det så begått innbrudd i hjemmet vårt. Jeg håper dere er stolte, skriver han igjen på sin Instagram-profil.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Avslørende videoer

BT meldte søndag at de var i besittelse av videoer av paret omgitt av festglade mennesker, gourmetmat og store vodkaflasker. Videoene skal ha blitt lagt ut på sosiale medier, for så å ha blitt slettet timer senere. Bendtner avviser at han har gjort noe som strider mot Danmarks, eller emiratenes coronaregler.

Den for tiden klubbløse fotballspilleren har ikke svart på danske medier telefoner søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordsjællands politi bekrefter overfor Ekstra Bladet at det har vært et innbrudd i Hørsholm-området, uten å ville bekrefte adressen eller om det var snakk om Bendtners hus. Det er ikke kjent om noe ble borttatt etter innbruddet.

I tillegg til Rosenborg har den danske fotball-rebellen også spilt for Arsenal og Juventus, før utenomsportslige ting tok mer og mer over oppmerksomheten.