Ivanka Trump sitt nye krypinn i Florida koster hundretusener i månedsleie

<p>Ifølge <a href="https://www.wsj.com/articles/ivanka-trump-and-jared-kushner-lease-miami-condo-following-their-32-million-deal-on-indian-creek-11611095043">Wall Street Journal</a> har Ivanka Trump og Jared Kushner inngått en leiekontrakt av ett års varighet. I mellomtiden skal de ferdigstille et boligprosjekt i Florida som paret kjøpte for om lag 150 millioner kroner. <b><br></b></p>
Ifølge Wall Street Journal har Ivanka Trump og Jared Kushner inngått en leiekontrakt av ett års varighet. I mellomtiden skal de ferdigstille et boligprosjekt i Florida som paret kjøpte for om lag 150 millioner kroner.
Foto: Alex Edelman / AFP

Trumps datter følger i sin fars fotspor og flytter til Miami i Florida. Her har hun og ektemannen Jared Kushner funnet et krypinn. Månedsleien: Over 300.000 kroner.

Boligstrøket paret nå bosetter seg i er blant USAs dyreste og mest luksuriøse. Mange av boligene i dette området har direkte tilgang til stranden.

– Indian Creek Island er et av Miamis mest private og ettertraktede nabolag, sier eiendomsmegler Dora Puig, til CNN.

Området er kjent for å huse celebriteter og velstående personer fra de øvre sjikt i det amerikanske samfunnet.

Ekteparet forlot Washington torsdag hvor de har vært tilknyttet farens stab de siste fire årene. Men etter at Joe Biden flyttet inn i Det hvite hus, reiste Trump-familien sørover etter å ha boikottet presidentinnsettelsen.

Ett års leiekontrakt

Slik ser noen av leilighetene i luksuskomplekset i Arte-bygningen i Miami ut. Foto: Arte
Slik ser noen av leilighetene i luksuskomplekset i Arte-bygningen i Miami ut. Foto: Arte

Ifølge Wall Street Journal har Ivanka og Jared inngått en leiekontrakt av ett års varighet. I mellomtiden skal de ferdigstille et boligprosjekt i Florida som paret tidligere kjøpte for om lag 150 millioner kroner.

Amerikanske medier har tidligere skrevet at Ivanka Trump vurderer å stille til politiske verv i Florida.

Før Donald Trump gikk av som president vurderte han å benåde sine tre eldste barn, Donald Trump Jr., Eric Trump og Ivanka Trump, samt svigersønn og rådgiver Jared Kushner. Dette ble det imidlertid ikke noe av.

Tar faren i forsvar

Ivanka Trump har flere ganger tatt sin far i forsvar.

– Om du er enig med ham eller ikke, vet du alltid hvor han står. Jeg vedgår at ikke alle liker min fars måte å kommunisere på, og jeg vet at hans Twitter-meldinger kan virke noe ufiltrerte, men resultatet snakker for seg selv, sa hun under Republikanernes landsmøte i fjor høst.

Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner sitter på verdier for flere milliarder kroner. De skal blant annet ha tjent store penger på sine eierandeler i Donald Trumps hoteller.

Video:Ekspert ut mot «udugelige» Ivanka

Personvernpolicy