Modell røper detaljer om Schumacher-tilstand

<p>Motorsport-fans over hele verden har håpet at den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher skal bli frisk etter den alvorlige ulykken han var involvert i i 2013. Nå kommer det nye avsløringer om helsetilstanden hans.</p>
Motorsport-fans over hele verden har håpet at den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher skal bli frisk etter den alvorlige ulykken han var involvert i i 2013. Nå kommer det nye avsløringer om helsetilstanden hans. Foto: YASUYOSHI CHIBA / AFP PHOTO

Michel Schumachers tidligere Formel 1-sjefs ekskone sier det kun er et fåtall mennesker som vet hvordan tilstanden hans egentlig er.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elisabetta Gregoraci var tidligere kona til Flavio Briatore, som var teamsjef for F1-laget Benetton mens Schumacher kjørte for dem i 1994-95. Nå har den tidligere modellen blitt realitydeltaker i den italienske versjonen av «Bigbrother» der hun har kommet med oppsiktsvekkende påstander om motorsportlegenden.

– Michael kan ikke snakke, han kommuniserer med øynene , sier Gregoraci om tilstanden hans ifølge flere italienske og spanske medier, inkludert italienske Sport Mediaset og spanske Diario de Mallorca og La Vanguardia.

Det har blitt holdt veldig tett om tilstanden til Schumacher etter skiulykken hans i 2013, der han havnet i koma og det ble konstatert hjerneskader. Hans familie har valgt å holde kortene tett til brystet og hegnet om hans privatliv.

Les også: Langer ut mot Schumachers kone: – Hun er redd jeg vil fortelle alle sannheten

Flavio Briatore og Elisabetta Grecoraci da de to var gift. Briatore var sjef for Fromel1-laget Benotton da Michael Schumacher kjørte for dem i 1994-94. Foto: Luca Bruno / AP
Flavio Briatore og Elisabetta Grecoraci da de to var gift. Briatore var sjef for Fromel1-laget Benotton da Michael Schumacher kjørte for dem i 1994-94. Foto: Luca Bruno / AP

Flyttet til Spania

Familien har nå flyttet til Schumachers hus på Mallorca. Spanske medier melder at Corinna Schmacher, Michaels kone, kjøpte luksusvillaen fra Real Madrid-president Florentino Perez.

– De flyttet til Spania og kona hans har satt opp et sykehus i hjemmet. Det er kun tre personer som får lov å besøke ham og jeg vet hvem de er, sier Gregoraci.

Hun var gift med den tidligere Benetton-sjefen mellom 2008 og 2017.

En av Schumachers andre tidligere Formel-1-sjefer Jean Todt gikk tidligere i måneden ut og meldte at legenden fortsatt hadde bra fremgang, men slet med å kommunisere.Todt haddee møtt ham nylig.

Michael Schumacher sammen med sin tidligere sjef Jean Todt i oktober 2006. Foto: Stefano Rellandini / Reuters
Michael Schumacher sammen med sin tidligere sjef Jean Todt i oktober 2006. Foto: Stefano Rellandini / Reuters

– Herregud, vi vet at han har hatt en forferdelig og uheldig skiulykke som har gitt ham mange problemer. Men han har hatt en utrolig kone ved sin side, han har sine barn, sine pleiere og vi kan kun ønske ham og hans familie det beste, sa han til.

Les også: Schumachers sønn med nytt steg mot Formel 1-debuten

Sønnen får F1-mulighet

Schumachers sønn Mick er nære ved å følge i farens fotspor på racerbanen. 21-åringen skal kjøre for Alfa Romeo i treningen før den neste VM-runden på Nürburgring i Tyskland. Mick Schumacher leder VM-sammendraget i Formel 2.

For øvrig vil Lewis Hamilton tangere Schumacher seniors rekord på 91 VM-rundeseirer om han vinner løpet i Tyskland neste helg. Briten kan i løpet av høsten også tangere Schumachers sju VM-titler.

Personvernpolicy