Kvinne hostet på fly – satt i nakkegrep av flyverten

Video: Da kvinnen hostet med vilje, tok flyverten grep. 

Da passasjerene på et fly i Shanghai ble oppholdt flere timer i vente på å bli testet for coronaviruset, bestemte kvinnen seg for å hoste på en flyvertinne i protest. Det falt ikke i god jord. 

Det var etter en landing på Pudong internasjonale flyplass i Shanghai at en kvinnelig passasjer kvinnen hisset seg opp, skriver Youtube-brukeren Fugu M som fanget deler av hendelsen på film (se øverst i saken).

Ifølge Thai Airways ble passasjerene ventende flere timer etter landing fordi de måtte bli testet for coronaviruset før de fikk forlate flyet, skriver han.

I et forsøk på å presse de flyansatte til å åpne døren og slippe henne av flyet, bestemte en kvinnelig passasjer seg for å hoste på en av flyvertinnene. Stuntet ble mildt sagt ikke tatt godt imot, og i videoen ser du en av flyvertene ta nakkegrep på kvinnen («headlock», hodelås, red.anm), mens han ber henne om å holde seg nede.

Deretter strømmer flere av de ansatte til med masker og hansker på for å hjelpe flyverten med å få kontroll på situasjonen.

Ifølge flyselskapet skal kvinnen ha roet seg ned til slutt, før hun gikk med på å sette seg ned og vente på å bli testet for viruset, skriver den britiske avisen The Sun.

Video: Medpassasjerer ble sjokkert av mannens oppførsel

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden