Bernt Hulsker er ferdig i VGTV

Bernt Hulsker ble for alvor kjent for det brede publikum etter at fotballkarrieren var over. Her fra VG-podcasten Foppall sitt liveshow på Kick restaurant i Kristiansand i 2019.
Bernt Hulsker ble for alvor kjent for det brede publikum etter at fotballkarrieren var over. Her fra VG-podcasten Foppall sitt liveshow på Kick restaurant i Kristiansand i 2019. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

– Vi har vært opptatt av å gjøre dette på en god og ryddig måte.

Samarbeidet mellom VGTV og Bernt Hulsker er over.

Det melder VG selv tirsdag.

Fra og med i dag er ikke Hulsker lenger tilknyttet VGTV, heter det.

44-åringen er under politietterforskning for hatefulle ytringer i forbindelse med en jobbfest på utestedet Syng i Oslo.

– Siden hendelsene på Syng i starten av mars har vi håndtert saken internt. I en slik sak er det mange hensyn som skal tas, og vi har vært opptatt av å gjøre dette på en god og ryddig måte, sier Thomas Manus Hønningstad, administrerende direktør i VGTV, til egen avis.

Hulsker anklages blant annet for rasistiske ytringer mot en av utestedets dørvakter.

– Fornærmede er avhørt av politiet og saken er under etterforskning som hatefulle ytringer etter straffeloven § 185. Det jeg kan si om etterforskningen er at det bl.a. er naturlig å avhøre vitner som har vært til stede ved hendelsen og mistenkte i saken. Utover dette ønsker jeg ikke gå nærmere inn på konkrete etterforskningsskritt, sier politiadvokat Marianne Aune til VG.