Bernt Hulsker er ferdig i VGTV

Bernt Hulsker ble for alvor kjent for det brede publikum etter at fotballkarrieren var over. Her fra VG-podcasten Foppall sitt liveshow på Kick restaurant i Kristiansand i 2019.
Bernt Hulsker ble for alvor kjent for det brede publikum etter at fotballkarrieren var over. Her fra VG-podcasten Foppall sitt liveshow på Kick restaurant i Kristiansand i 2019. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har vært opptatt av å gjøre dette på en god og ryddig måte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samarbeidet mellom VGTV og Bernt Hulsker er over.

Det melder VG selv tirsdag.

Fra og med i dag er ikke Hulsker lenger tilknyttet VGTV, heter det.

44-åringen er under politietterforskning for hatefulle ytringer i forbindelse med en jobbfest på utestedet Syng i Oslo.

– Siden hendelsene på Syng i starten av mars har vi håndtert saken internt. I en slik sak er det mange hensyn som skal tas, og vi har vært opptatt av å gjøre dette på en god og ryddig måte, sier Thomas Manus Hønningstad, administrerende direktør i VGTV, til egen avis.

Hulsker anklages blant annet for rasistiske ytringer mot en av utestedets dørvakter.

– Fornærmede er avhørt av politiet og saken er under etterforskning som hatefulle ytringer etter straffeloven § 185. Det jeg kan si om etterforskningen er at det bl.a. er naturlig å avhøre vitner som har vært til stede ved hendelsen og mistenkte i saken. Utover dette ønsker jeg ikke gå nærmere inn på konkrete etterforskningsskritt, sier politiadvokat Marianne Aune til VG.