Bernt Hulsker anmeldt av dørvakt etter utagerende jobbfest

TV-profilen Bernt Hulsker har lagt seg flat for oppførselen sin på et utested i Oslo i forbindelse med en VGTV-fest. En dørvakt har anmeldt ham etter den famøse kvelden. Her fra da han var deltaker under andre sesong av TV2-serien Kompani Lauritzen i 2021
TV-profilen Bernt Hulsker har lagt seg flat for oppførselen sin på et utested i Oslo i forbindelse med en VGTV-fest. En dørvakt har anmeldt ham etter den famøse kvelden. Her fra da han var deltaker under andre sesong av TV2-serien Kompani Lauritzen i 2021  Foto: Matti Bernitz/TV 2

TV-profilen beklager oppførselen på et utested i Oslo og har siden hendelsen vært sykmeldt.

– Jeg godtar ikke beklagelsen hans. Jeg har aldri opplevd lignende, og det har gått utover psyken min. Det er for sent å beklage , sier dørvakt Jwan Rasho til TV 2.

Han bekrefter til kanalen at han har anmeldt den tidligere fotballspilleren og Tv-profilen til politiet. Saken er overført til hatkrimgruppa i Oslo politidistrikt.

Avhør om vold og rasisme

Ifølge TV 2 skal Hulsker i avhør for å svare på anklagene om vold og rasisme.

– Det er et naturlig etterforskningsskritt å innkalle mistenkte til avhør slik at han kan fortelle sin versjon av det han er anmeldt for, sier politiadvokat Marianne Aune til TV 2.

Det var under en jobbfest på utestedet Syng Mer 10. mars at 30-40-personer fra VGTV var samlet på stedet.

Nazihilsen og rasisme

Ifølge vakten var Hulsker svært beruset og gjorde blant annet nazihilsen og kom med uønskede seksuelle tilnærmelser overfor flere kvinnelige gjester.

Da Hulsker ble bedt om å forlate lokalet, skal han ha kommet med rasistiske tilnærmelser mot vakten og kalte ham «neger».

– Han spurte hvordan jeg kunne be en hvit mann som ham om å gå ut. Inni meg svartnet det helt. Jeg måtte kjempe for ikke å skrike tilbake, men jeg mener jeg klarte å snakke rolig og oppføre meg profesjonelt, sier vakten til TV 2.

Hulsker beklager

Via sin manager Vilde Kristine Darvik beklager Hulsker:

«Det jeg gjorde var helt forferdelig, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet engang. Konsekvensene har vært, og er, store. Med rette. Jeg søkte hjelp dagen etter hendelsen og har ikke vært på jobb siden.

Jeg håper jeg med tiden kan vise folk hvem jeg egentlig er, og hvilke verdier jeg har. Om det tar lang tid forstår jeg og aksepterer det, men kanskje det aldri skjer. Da godtar jeg det også».

Dagen etter hendelsen ble Hulsker sykemeldt og har vært det siden. Han la også ut en beklagelse på sin Instagram-profil 25. mars uten å gå i detaljer om hva han hadde gjort. Der forklarte han også hvordor han ikke hadde gått ut med noen beklagelse tidligere: «... jeg har vært redd, og kanskje litt feig».

Hele VGTV-besøket måtte gå

Etter å ha blitt eskortert ut av utestedet skal Hulsker ha sneket seg inn igjen og til slutt måtte han og alle VGTV-gjestene forlate lokalet.

Hulsker skal etter hendelsen tatt kontakt med ledelsen på utestedet for å beklage seg.

Til samme kanal forteller VGTV-direktør Thomas Manus Hønningstad at saken håndteres internt i kanalen.

Mens Hulsker var aktiv fotballspiller i Start ble han i 2010 bøtelagt for å ha vært voldelig mot en dørvakt ved et utested i Kristiansand.