Åge Aleksandersen med støtte til Clas Brede Bråthen: – Vanskelig å sette ord på

<p>– For første gang bruker jeg denne sida til noe annet enn min musikk, skriver Åge Aleksandersen på sosiale medier. Han har selv møtt Clas Brede Bråthen og hopplandslaget, og sier han har stor respekt. Foto: Annika Byrde / NTB</p>
– For første gang bruker jeg denne sida til noe annet enn min musikk, skriver Åge Aleksandersen på sosiale medier. Han har selv møtt Clas Brede Bråthen og hopplandslaget, og sier han har stor respekt. Foto: Annika Byrde / NTB Foto: Annika Byrde / NTB

Det koker fortsatt rundt sportssjefen for hopplandslaget, Clas Brede Bråthen, og styret i Norges Skiforbund. Nå melder en av kulturlivets tungvektere seg på i den betente striden.

– Jeg har stor respekt for den jobben Clas Brede Bråthen har gjort. Ikke minst den jobben han har gjort for kvinnehopp nasjonalt og internasjonalt, skriver Åge Aleksandersen på sin Facebook-side.

Dermed har krangelen mellom de to stridende parter i ski-Norge fått enda en markant personlighet til å flagge sin sympati for sportssjefen som Skiforbundet ikke har tillit til.

– Det er vanskelig å sette ord på. Åge har vært en markant skikkelse i hele livet mitt. Det som gjør inntrykk er når folk som kjenner meg litt eller mye, gir meg gode attester. Det gjør det lettere å stå rakrygget gjennom krevende tider, sier Clas Brede Bråthen til Dagbladet.