Lauren Boebert hevder å ha snakket med Gud: – Jeg er ikke dum

Lauren Boebert i Representantenes hus, i Washington, USA, 18. januar 2024.
Lauren Boebert i Representantenes hus, i Washington, USA, 18. januar 2024. Foto: Amanda Andrade-Rhoades / Reuters / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge kongresskvinnen har hun fått råd og støtte fra høyere makter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lauren Boebert, som representerer delstaten Colorados tredje distrikt i den amerikanske kongressen, stiller til gjenvalg, men så langt har ikke det vært en enkel situasjon, ifølge Newsweek.

Ved forrige valg stakk Boebert unna med en knepen seier i distriktet hun representerer, kun et fåtall stemmer skilte henne fra motstanderen, demokraten Adam Frisch. Frisch stiller til gjenvalg og meningsmålingene viser at han ligger godt an til å ta kongressetet fra Boebert.

Det vakte oppsikt da Boebert i desember kunngjorde at hun ville flytte å heller søke gjenvalg i Colorado sitt fjerde distrikt, men så langt virker det ikke som velgerne der er særlig positive til henne.

I en meningsmåling kom hun på femteplass av ulike kandidater til nominasjonen i delstaten, i et intervju med Washington Post åpner Boebert opp om utfordringene i valgkampen, og hevder hun har fått støtte fra uventet hold.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er ikke dum. Jeg var klar over alle angrepene som ville komme mot meg. Men jeg snakket med Gud og spurte: ‘Hvordan skal jeg håndtere dette? Vil dette bli oppfattet som at jeg ikke kjemper?’ Og Gud sa: ‘Tror du mer på din evne til å kjempe eller på min evne til å åpne en dør?’.

Her kan du lese mer om valget i USA!

Se video: Hva skjer om Donald Trump vinner valget i USA?:

– Hjerteskjærende

Lauren Boebert er ikke ukjent med skandaler og dramatikk. Sent i februar kom det fram at Boeberts sønn Tyler var arrestert og siktet for å ha vært en del av en rekke innbrudd i biler samt bruk av stjålne kredittkort, skriver BBC.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Totalt er Boeberts 18-år gamle sønn siktet på 22 punkter.

Til The Denver Post har Boebert fortalt at hennes sønn bør «holdes ansvarlig» for sine «dårlige avgjørelser».

– Jeg elsker sønnen min Tyler, som har vært gjennom noen svært vanskelige, offentlige utfordringer til å være en ung mann og gjenstand for oppmerksomhet som han ikke har bedt om. Det er hjerteskjærende å se barnet mitt slite og i denne situasjonen, spesielt når han har fått flere muligheter til å få livet sitt på rett kjøl, sa Boebert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skaper overskrifter

I januar var Boebert igjen i nyhetene da hun ble anklaget for å ha slått eksmannen sin i ansiktet under en hendelse på en restaurant.

Boebert nektet for å ha slått eksmannen, som fortalte til Denver Post at han ikke ville anmelde saken etter at han skal ha ringt politiet som «offer for vold i hjemmet».

I september ble Boebert kastet ut av en teaterforestilling etter å ha skapt flere forstyrrelser. Blant annet skal hun ha sunget, røyket på en E-sigarett samt «uanstendig oppførsel».