Lauren Boebert anklaget for å ha slått eksmannen i ansiktet

Lauren Boebert stikker ut tungen og gestikulerer mens hun sitter sammen med representant Matt Gaetz, under første runde av avstemningen om ny speaker i Representantenes hus i Capitol i Washington, USA, 17. oktober 2023.
Lauren Boebert stikker ut tungen og gestikulerer mens hun sitter sammen med representant Matt Gaetz, under første runde av avstemningen om ny speaker i Representantenes hus i Capitol i Washington, USA, 17. oktober 2023. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kongressrepresentanten Lauren Boebert innleder det nye året med et smell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 37-årige republikaneren fra Colorado skal ha slått eksmannen i ansiktet etter at de to kom i klammeri på en restaurant lørdag kveld.

Det melder lokale medier som Denver Post.

Boebert selv nekter for å ha slått Jayson Boebert, som søndag sa til Denver Post at han ikke ville anmelde saken etter at han skal ha ringt politiet som «offer for vold i hjemmet».

– Dette er en trist situasjon for alle som stadig eskalerer, og enda en grunn til at jeg flytter. Jeg slo ikke Jayson i ansiktet, og ingen ble arrestert. Jeg vil rådføre meg med advokaten min om de falske påstandene han har kommet med mot meg og vurdere alle mine juridiske muligheter, sier Boebert i en uttalelse.

Se video: Gjør et vannvittig byks mot dommeren

En av Boeberts medarbeidere sier at Jayson Boebert gjorde en «aggressiv bevegelse» mot henne og at hun «la hånden i ansiktet hans, la hånden på nesen hans» for å avvise ham.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men ifølge en annen beskrivelse skal kongresskvinnen ha klart å gi eksmannen to knyttneveslag mot nesen, noe som fikk ham til å ringe politiet.

Lauren Boebert skal også ha ringt politiet for å bestride påstanden om vold.

I løpet av kvelden de var ute på restauranten, skal eksmannen ha begynt å opptre respektløs og uanstendig, forteller medarbeideren til Boebert.

Jayson sier at han ringte politiet søndag morgen for å fortelle dem at han ikke ønsker å anmelde saken.

Ekteparet Boebert giftet seg på midten av 2000-tallet, men skilte seg senere i 2023 på grunn av «uforsonlige forskjeller».

Skilsmissen kom kort tid etter at sønnen Tyler, som da var 17 år, gjorde en jente gravid.