Fullt kaos i FNB:

Nå er det to stykk «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» i Oslo

<p>BOM I VALGKAMP? På Karl Johan jobber aktivister fra februar-utgaven av FNB Oslo å sanke stemmer til en valgliste to partier som står i konflikt, står bak.</p>
BOM I VALGKAMP? På Karl Johan jobber aktivister fra februar-utgaven av FNB Oslo å sanke stemmer til en valgliste to partier som står i konflikt, står bak. Foto: Thomas Vermes / ABC Nyheter

20. august ble det registrert et nytt bompengeparti i Oslo med nøyaktig samme navn som den eksisterende. Bak ligger bitterhet, krangel og en mystisk, taus kvinne.

12. august i år ble partiet Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo (FNB Oslo) stiftet.

20. august, mindre enn tre uker før kommunevalget, ble denne politiske nykommeren registrert i Enhetsregisteret i Brønnøysund.

Men vent – var ikke et bompengeparti med nøyaktig samme navn allerede i full gang i hovedstaden?

Jo. Det ble stiftet i februar, registrert 26. mars, rakk i all hast å stille valgliste til kommunevalget i Oslo og er hver dag aktive i valgboden på Karl Johan.

Så hva hadde skjedd?

Jo:

Intern krangel mellom interimstyret for FNB Oslo og den nasjonale partiledelsen i Stavanger, og ikke minst mellom aktørene i Oslo, førte til at fire av de kumulerte kommunestyrekandidatene på FNB Oslos valgliste brøt ut og dannet et nytt parti, med Danny Chaudhry som leder og Cecilie Lyngby og Britt Fossum som styremedlemmer.

Pussig nok tillater Enhetsregisteret at det registreres nye organisasjoner med identiske navn som eksisterende. Begrunnelsen ABC Nyheter får oppgitt, er at registeret ikke har fullmakt til å gripe inn mot det.

En overraskende melding

FNB-AKSJON: 1. juni demonstrerte Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) ved bommen i Dronning Blancas vei i Oslo. Men hvem var de? Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FNB-AKSJON: 1. juni demonstrerte Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) ved bommen i Dronning Blancas vei i Oslo. Men hvem var de? Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

24. juli oppdaget styret i FNB i Oslo at daglig leder for det sentrale partiapparatet, Frode Myrhol i Stavanger, hadde sendt ut innkalling til et ekstraordinært årsmøte i Oslo 1. august.

Det var for kort frist ifølge partiets vedtekter som krever to ukers varsel og en klar dagsorden som ikke kan fravikes. Begge deler ble fraveket.

Hva som lå bak dette vil oslopartiet ikke uttale seg om til pressen midt i sluttspurten av en valgkamp. Frode Myrhol nøler derimot ikke med det (se lenger ned).

Men ABC Nyheter sitter på interne dokumenter som avdekker en del av spillet som har pågått, med påstander om udugelighet, trakassering og krangel mellom Oslo og Stavanger om kontingentpenger, som noen av aktørene betegner som «underslag».

3. juli fikk det opprinnelige oslopartiets leder Jan Eriksen noe som må ha fortonet seg som en overraskende melding.

Et menig medlem skrev om 4.- og 5.-kandidatene på FNBs valgliste i Oslo:

«Daniel og Elisabeth stiller ikke for FNB dette valget. De er pr definisjon ekskludert. …Her er det tatt en avgjørelse som vi står samlet bak.»

Hvem disse mektige «vi» som hadde tatt en avgjørelse var, går ikke fram.

Kan få vondt i skrittet

Det menige medlemmet, smykkedesigner og eiendomsmekler Ellen Kvam, forlangte så 4. juli at Eriksen skulle innkalle til et ekstraordinært årsmøte for å effektuere eksklusjonene og få valgt et nytt styre i Oslo.

Hun skjønte åpenbart at Eriksen var under press fra flere kanter, og slo fast:

«Den som står for lenge i spagaten får vondt i skrittet.»

ABC Nyheter ringer Ellen Kvam for å spørre henne om organisasjonsstriden i FNB Oslo, og hvordan det kan ha seg at hun kunne være med på en beslutning om eksklusjon av partiets politikere.

– Det har jeg ingen greie på. Dette har jeg ingenting med å gjøre, hevder Kvam.

– Men du har jo skrevet meldinger der du forteller om at dere har avgjort eksklusjon av partiets kandidater?

Ellen Kvam svarer ikke, men legger på røret.

Forliket som rant ut i sanden

8. juli skriver Frode Myrhol, partiets daglige leder i Stavanger om trakassering mellom medlemmer i Oslo og at styret motarbeider organisasjonen, og oppfordrer til at det snarest blir avholdt et ekstraordinært årsmøte for å velge nytt styre blant alle medlemmer.

Det sørget han selv for 1. august. Da ble det etter initiativ fra Stavanger avholdt det som først ble karakterisert som et ekstraordinært årsmøte, så omdøpt til et stiftelsesmøte for det nye partiet.

Møtet ble livat og endte med at det ble nedsatt et interimstyre som skulle megle mellom frontene.

Det forsøket rant ut i sanden.

Ingen ga etter

Underveis har partene i lenger tid stått prinsippfast på hver sin side i en diskusjon om penger og medlemslister.

Det opprinnelige FNB Oslo ba om å få kontingentpenger for oslomedlemmer som hadde meldt seg inn via FNB sentralt, og ble gjentatte ganger lovet det av Frode Myrhol personlig.

Siste gang Myrhol lovet det etter hva ABC Nyheter har sett av meldinger, var 19. juni. Behovet var akutt i Oslo for å kunne produsere valgkampmateriell.

Til gjengjeld forlangte Myrhol medlemslistene fra Oslo over de som hadde meldt seg inn direkte til partiet der.

Det nektet Oslo-partiet å overlevere før kontingenpengene fra Stavanger var kommet inn på konto.

Ingen av partene ga etter og ingenting skjedde.

– De ønsker ikke å være med

PARTI ELLER IKKE? Frode Myrhol som senest i juni lovet å sende kontingentpenger fra Oslo-medlemmer til FNBs lokallag i Oslo, sier nå at de aldri har vært et parti. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
PARTI ELLER IKKE? Frode Myrhol som senest i juni lovet å sende kontingentpenger fra Oslo-medlemmer til FNBs lokallag i Oslo, sier nå at de aldri har vært et parti. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Hvordan kan FNB registrere en ny organisasjon i Oslo med nøyaktig samme navn som den eksisterende, Frode Myrhol?

– Vi vil egentlig ikke si så mye om denne saka nå. Den er avsluttet for vår del. Vi har oppretta et lokallag for de som faktisk er medlemmer av partiet, sier han til ABC Nyheter og legger til:

– Den andre grupperinga som ikke ønsket å være en del av partiet, får bare styre på med det de styrer på med.

– Ønsket de ikke å være medlemmer?

– Nei, de er ikke interessert i å være det. De opprettet sin egen innmeldingsløsning. Vi har bedt om å få sendt over medlemslistene deres. Det har de ikke vært interessert i.

– En organisasjon ledet av Jan Eriksen (nr. 7 på valglista, journ.anm) har ingenting med partiet å gjøre, slår Myrhol fast.

ABC Nyheter forklarer: Dette er kjernen i bompengeopprøret:

Har de aldri vært med i partiet?

MYRHOL-ROS: 8. juni jublet Frode Myrhol over partilaget i Oslo, som han nå hevder aldri har vært et parti. Foto: Facebook
MYRHOL-ROS: 8. juni jublet Frode Myrhol over partilaget i Oslo, som han nå hevder aldri har vært et parti. Foto: Facebook

– Er ikke dere interessert i alle de medlemmene FNB har fått i Oslo?

– Vi vet ikke om dem. De som ønsker medlemskap og har betalt til den andre gruppa, kan få gratis medlemskap hos oss ut året hvis de kan vise fram kvittering, svarer Myrhol.

– Jeg er helt sjokkert over hvor lite logisk sans de har. Det er umulig for oss å forholde oss til ei gruppe som ikke opererer med åpenhet, sier han videre.

– Fra 16. mai til 19. juni lovet du å overføre kontingenten medlemmer i Oslo har betalt inn til FNB sentralt. Hvorfor gjorde du det ikke?

– De har aldri vært et parti.

– Men du lovet jo å sende over kontingentpenger. Da må de jo ha vært medlemmer av FNB?

– Jeg har ikke lovet dem kontingentpenger.

– Jeg har sett meldingene der du gang på gang har lovet akkurat det?

– Det var mens jeg trodde at de var et lokallag, sier Myrhol som altså nå hevder at det opprinnelige partiet i Oslo aldri har vært et parti.

Får dobbelt innkalling

For menige medlemmer har stridighetene gitt absurde utslag. Den pensjonerte oljeingeniøren Odd Nikolai Wilmann meldte seg inn til FNB sentralt for ca. to år siden, før det altså fantes noe lokallag i Oslo.

MAKTSPILL: – Frode Myrhol gjorde en god jobb med å opprette FNB. Men når han nå hudfletter oss i Oslo, ser det ut til at han er redd for å miste makt, sier Odd Nikolai Wilmann. Foto: Thomas Vermes / ABC Nyheter
MAKTSPILL: – Frode Myrhol gjorde en god jobb med å opprette FNB. Men når han nå hudfletter oss i Oslo, ser det ut til at han er redd for å miste makt, sier Odd Nikolai Wilmann. Foto: Thomas Vermes / ABC Nyheter

– Jeg ble spurt av lokallaget om jeg ville stå på valglista og sa ja, sier Wilmann som nå står som nr. ni på FNBs liste i Oslo.

– Jeg begynte å gå på møter i lokallaget på forsommeren. Jeg visste ikke om noen konflikt, forteller han.

Wilmann registrerte at Myrhol skrøt av osloavdelingen på facebook 8. juni fordi de hadde så gode meningsmålinger.

– Litt etter ville han ikke ha noe med oss å gjøre! utbryter oslorepresentanten.

– Plutselig fikk jeg greie på at det var etablert et nytt partilag her i Oslo. Og når jeg nå er jeg på møter hver tirsdag, får jeg samtidig møteinnkalling til den nye organisasjonen i Oslo. Det er på forskjellige adresser, men kolliderer med de møtene vi har hver tirsdag fra 18 til 21, sier Wilmann, som i likhet med andre er registrert som medlem både i Stavanger og Oslo.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Frykter for Østfoldbanen: – Statsråden kunne svart «Ja, vi står ved konseptet»08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Omfattende opptøyer i Libanon07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Sønnen til «El Chapo» løslatt05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan18:00 26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring i Syria: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge
Siste nytt
12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkFrykter for Østfoldbanen: – Statsråden kunne svart «Ja, vi står ved konseptet»08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOmfattende opptøyer i Libanon07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenSønnen til «El Chapo» løslatt05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17KulturDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan18:00Kultur26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42KulturDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31NorgeTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring i Syria: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge
Populært