TVNorge sender Kongen befaler-finale med Atle Antonsen: – Spilt inn i august

Atle Antonsen er Kongen i TV-serien Kongen befaler går på Discovery. Nå spøker det for seriens sendinger og videre fremtid.
Atle Antonsen er Kongen i TV-serien Kongen befaler går på Discovery. Nå spøker det for seriens sendinger og videre fremtid. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Discovery/TVNorge vurderer fremtiden til Kongen befaler etter at det ble kjent at komikeren Atle Antonsen er under politietterforskning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kommunikasjonsdirektør i Discovery Hanne McBride sier til ABC Nyheter at hun vil dele det med offentligheten «når beslutninger er tatt» om hvorvidt de planlagte juleepisodene med Atle Antonsen-ledede «Kongen befaler» vil bli sendt.

– Finaleepisoden av høstens sesong av Kongen befaler ble spilt inn i august. Den har ligget ute på Discovery+ siden forrige torsdag, og episoden vil gå som planlagt på TVNorge i morgen kveld. Denne og tidligere sesonger vil bli liggende i spilleren, sier McBride.

– En alvorlig og trist sak

TV-kanalen har tidligere kommunisert at de planlegger en ny sesong av Kongen befaler og har også spilt inn en julespesial. Nå kan planene bli lagt til side.

– Det skjedde før vi visste om hendelsen Sumaya Jirde Ali omtaler i sin Facebook-post tirsdag denne uken. De handlingene hun beskriver, er helt uakseptable, og dette er en alvorlig og trist sak. Det er også en politisak, understreker mediesjef Hanne McBride.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi bestreber oss på å ta alle hensyn som må tas

Discovery er nå i en prosess der de vurderer hvordan de skal løse fremtidige sendinger.

– Vi bestreber oss på å ta alle hensyn som må tas, og prosessen må ta den tiden den trenger å ta for at vi kan lande en klok beslutning. Vi kommer ikke til å bidra offentlig nå med detaljer i saken eller grunnlaget for våre vurderinger, sier McBride til ABC Nyheter.