Tuva Fellmann måtte fjerne det ene brystet

<p>Tuva Fellmann fikk i mai påvist forstadier til brystkreft. </p>
Tuva Fellmann fikk i mai påvist forstadier til brystkreft.  Foto: Discovery

TV-profil Tuva Fellmann (34) fikk i mai påvist forstadier til brystkreft. Det førte til at hun måtte fjerne det ene brystet. 

«Denne posten har jeg gruet meg til å legge ut, men også tenkt at jeg har lyst til å skrive. Ting går ikke alltid som planlagt».

Slik innleder tidligere NRK-profil Tuva Fellmann innlegget på Instagram hvor hun deler nyheten om at hun i mai fikk påvist forstadier til brystkreft. Dermed måtte hun fjerne det ene brystet.

«Det har føltes helt vilt dramatisk og skummelt, men på en måte har det også føltes trygt. For vi har virkelig det beste helsevesenet som finnes. Jeg er evig takknemlig for hver eneste sykepleier, lege og spesialist jeg har truffet. Jeg har fått enormt god hjelp og oppfølgning. Endelig er jeg på beina igjen, etter det som har kjentes ut som en evighet, men som egentlig bare har vært noen måneder», skriver Fellmann videre.

34-åringen forteller at hun nå har en silikonpupp og en vanlig.

Fellmann var i en årrekke en av NRK P3s største profiler. I vinter forlot hun derimot NRK til fordel for Discovery, hvor hun har ledet programmet «Naked Attraction».

Fellmann er forlovet med TV- og radioprofil Ronny Brede Aase.

Personvernpolicy