«Farmen kjendis»-Lasse slutter i Forsvaret: – Hadde ikke noe valg

Lasse Matberg er klar for nye utfordringer etter 15 år i Forsvaret, sa han på TV2-Programmet «Sommerfest fra Telemark».
Lasse Matberg er klar for nye utfordringer etter 15 år i Forsvaret, sa han på TV2-Programmet «Sommerfest fra Telemark». Foto: Espen Solli / TV2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 15 år i Forsvaret takker Lasse Matberg for seg. Det ble for vanskelig å kombinere med kjendistilværelsen, sier han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 15 års tjeneste i Forsvaret sier nå Lasse Matberg, kjent fra blant annet «Farmen kjendis», at han er ferdig som brann- og miljøvernbefal ved KNM Harald Haarfagre i Stavanger.

Avsløringen kom i forbindelse med TV 2-programmet «Sommerfest fra Telemark».

Selv sier Matberg at avgjørelsen var tøff, men at den nye kjendistilværelsen ikke ga han noe særlig valg.

– Etter «Farmen»-deltagelsen følte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Jeg takket jo nei til «Skal vi Danse» i fjor høst, nettopp på grunn av at det ikke lot seg kombinere med jobben i forsvaret, sier han til VG.

Han forteller at han lenge har kjent seg spist opp fra to ender, og siden Forsvaret ikke gjør forskjell på folk, har han måttet takke nei til mye fordi hendene hans har vært bundet.

Matberg vil ha sin siste dag i Forsvaret i slutten av denne måneden, men sier til VG at det kommer til å bli trist.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var noe jeg tenkte mye på, og det var ikke gøy i det hele tatt. Jeg vil egentlig ikke slutte, og jeg frykter jo at når jeg kjører ut porten en siste gang at jeg kommer til å kjenne litt på en kjærlighetssorg.

Han gleder seg likevel til å finne ut hva som venter ham på den andre siden. Etter sine reality-seire i norske «Farmen kjendis» i 2021 og italienske «Skal vi Danse» i 2019, legger ikke den blide trønderen skjul på at han trives foran kamera. Akkurat hvor man kan forvente å se ham fremover, vil han derimot ikke røpe helt enda.