Playboy-reprise for Dolly Parton

<p>Dolly Parton er mest kjent for sin country-karriere, og har solgt mer enn 100 millioner plater over hele verden.</p>
Dolly Parton er mest kjent for sin country-karriere, og har solgt mer enn 100 millioner plater over hele verden. Foto: John Lamparski / AFP

Det er 43 år siden Dolly Parton poserte på forsiden av herremagasinet Playboy. Nå har artisten igjen tatt på seg den berømte bunny-drakten.

Partons ektemann, Carl Dean, fylte nylig 79 år. I den anledning ønsket countrystjernen å piffe opp stemningen litt ekstra.

– Jeg har tidligere sagt at jeg skal gjenskape forsiden til Playboy når jeg blir 75. Nå er jeg det, men de har ikke noe magasin lenger, sier Parton i en videosnutt på sin egen Instagram-profil.

Saken fortsetter under bildet.

Slik ser 75 år gamle Dolly Parton ut i det ikoniske kostymet. Foto: Dolly Parton, Instagram
Slik ser 75 år gamle Dolly Parton ut i det ikoniske kostymet. Foto: Dolly Parton, Instagram

Hun forklarer at ektemannen alltid har elsket bildet fra den originale Playboy-forsiden fra 1978, så i et forsøk på å gjøre mannen glad, tok Parton på seg det klassiske kostymet og gjenskapte bildet. Etter en ny fotoshoot i kostymet var gaven klar.

I slutten av videoklippet kan man se Parton gi gaven til ektemannen. Her har hun rammet inn den nye spesialforsiden hun nylig tok bilder til sammen med den klassiske forsiden fra 1978.

– Han synes fortsatt jeg er en «hot chick» etter 57 år, og jeg skal ikke prøve å snakke ham ut av det, sier hun lurt.

Dolly Parton er mest kjent for sin country-karriere, og har solgt mer enn 100 millioner plater over hele verden. Parton har blant annet vunnet elleve Grammy-priser, og vært nominert hele 50 ganger.

Personvernpolicy