Nicolas Cage skal spille «Tiger King»

Nicolas Cage skal spille Joseph Maldonado-Passage, alias Joe Exotic, alias Tiger King, i en ny miniserie.
Nicolas Cage skal spille Joseph Maldonado-Passage, alias Joe Exotic, alias Tiger King, i en ny miniserie. Foto: AP/NTB scanpix og Santa Rosa County Jail

Nicolas Cage skal spille i en tv-serie med fokus på Joe Exotic, hovedperson i den enormt populære Netflix-dokumentaren «Tiger King».

Joseph "Joe Exotic" Schreibvogel med en av sine tigre. Foto: NTB Scanpix/AFP/Netflix.
Joseph "Joe Exotic" Schreibvogel med en av sine tigre. Foto: NTB Scanpix/AFP/Netflix.

Den åtte episoder lange serien produseres av Imagine Television Studios og CBS. Den er basert på en artikkel hos Texas Montly ved navn: «Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild», melder Variety.

Sett av millioner

CBS TV tok opsjon på tv-rettigheter til artikkelen i juni 2019. Fortellingen handler om Joe Schreibvogel, en eksentrisk eier av en dyrehage i Oklahoma som kjemper for å beholde parken sin. Den vil ta for seg hvordan han ble karakteren «Joe Exotic».

«Tiger King»-dokumentarserien på Netflix ble lansert 20. mars og ble raskt en mediesensasjon. Variety meldte tidligere i vår at serien antas å ha nådd 34,3 millioner seere bare i løpet av de første ti dagene.

Schreibvogel sitter nå fengslet for brudd på amerikanske dyrevernlover og å ha forsøkt å leie en morder til å ta livet av erkerivalen Carole Baskin ved Big Cat Rescue.

Les også: Tigerkongen «Joe Exotic» er overlykkelig over å ha blitt berømt

Første tv-rolle

Rollen er den første fjernsynsrollen i Cages karriere. Han har mottatt mye hyllest for sitt arbeid på film, vant Oscar som beste skuespiller i «Leaving Las Vegas» og ble nominert i samme kategori for «Adaption».

Dette er den andre annonserte tv-serien om den bisarre verdenen til «Tiger King», den første ble annonsert sent i fjor, med Kate McKinnon som en av hovedpersonene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært