«Sopranos»-stjernen Joe Pantoliano ble påkjørt

Joe Pantoliano under en filmpremiere i januar.
Joe Pantoliano under en filmpremiere i januar. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Den amerikanske skuespilleren fikk en alvorlig hodeskade og måtte på sykehus etter ulykken.

Forrige uke fortalte kona til skuespilleren, Nancy Sheppard, til TMZ at hun og Pantoliano (68) var på tur i nabolaget da ulykken skjedde.

To biler krasjet inn i hverandre, den ene bilen skrenset mot Pantoliano og fikk ham til å falle bakover mot et tregjerde.

Les også: Sopranos-huset selges - slik ser det ut nå

Pantoliano slo hodet sitt mot gjerdet og ble skadet i den ene skulderen og det venstre benet. Ambulansen kom fort og skuespilleren måtte sy noen sting i hodet.

I helgen la kona hans ut et innlegg på Instagram hvor hun sa at han nå er hjemme og hviler. Han skal også ha tatt CT av hodet for å finne ut hvor alvorlig hodeskaden er.

(Saken fortsetter under)

«Joe er hjemme og samler krefter. Han har fått en alvorlig hodeskade og fått et kraftig trykk mot brystet. Han kommer til å være fraværende på sosiale medier mens han kommer seg.

Takk for alle lykkeønskningene og for de positive vibbene. Fortsett med det! Vi skal lese dem for å få han til å bli frisk!» skriver Sheppard i innlegget.

Skuespillerens manager, Barry McPherson, har også bekreftet ulykken til nettstedet Variety.

Les også: «The Sopranos»-skuespiller Frank Vincent er død

Joe Pantoliano har spilt i flere kjente filmer som «The Matrix» og «Bad Boys», men er aller mest kjent for rollen sin som den uforutsigbare gangsteren Ralph Cifaretto i TV-serien «The Sopranos».

Pantoliano giftet seg med den tidligere modellen Nancy Sheppard i 1994. De har fire barn sammen, og Pantoliano har også to barn til fra et tidligere forhold.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært