Bygget «snøbil» - politiet skrev ut «bot»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når gatene først er dekket av tykt lag med snø, hvorfor ikke bruke det til noe kreativt og bygge en «snøbil» i naturlig størrelse?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter at en stor snøstorm dumpet 36 centimeter med snø over den kanadiske storbyen Montreal forrige søndag, begynte snømennene å dukke opp i parkene. Men Simon Laprise gikk for noe helt annet.

Utstyrt med litt oppfinnsomhet, en dose kreativitet og masse snø, laget den 33 år gamle maskinisten en virkelighetstro «snøbil», formet etter DeLorean DMC-12 som mange forbinder med filmserien «Tilbake til fremtiden».

Det hele var gjort i løpet av fire effektive timer, og på frontruta la Laprise en ekte vindusvisker som prikken over i-en.

«Bilen» var i utgangspunktet tenkt å forvirre de som har oppgaven med å rydde gatene for snø. Men siden den ble bygget i en gate der det var forbudt å parkere på grunn av snømåking, fanget den også oppmerksomheten til politiet.

På et bilde som er publisert på Facebook, ser vi en politimann som står og kikker på bilen. Kort tid etter dukker ytterligere en politibil opp, og når de forlater bilen, har de etterlatt en parkeringsbot med hilsenen «Du reddet kvelden vår. Hahahahahaha».

Da brøytebilene kom dagen etter, var det over og ut for «snøbilen».