Kjærestens siste hilsen: «Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min»

Video: Ari Behn er død – tok sitt eget liv 1. juledag.

Ebba Rysst Heilmann (34) var Ari Behns kjæreste inntil hans plutselige bortgang. Nå deler hun sine innerste tanker etter kjærestens død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt», skriver Ebba Rysst Heilmann på Instagram.

Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag. Han ble 47 år.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi, de aller nærmest pårørende til Ari Behn, må meddele at han i dag tok sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden som kommer, opplyste Ari Behns familie via pressekontakt Geir Håkonsund til NTB samme dag som han brått ble revet vekk.

«Våre barnebarn har mistet sin kjære pappa»

Ebba Rysst Heilmann hedrer sin kjæreste, Ari Behn, med en siste hilsen på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
Ebba Rysst Heilmann hedrer sin kjæreste, Ari Behn, med en siste hilsen på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram

Kong Harald og dronning Sonja uttrykte også sin sorg på kongehusets nettsider:

«Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror

Ari Behn giftet seg med prinsesse Märtha Louise i 2002. De fikk tre døtre sammen, Maud Angelica (2003), Leah Isadora (2005) og Emma Tallulah (2008). I 2016 kunngjorde Ari Behn og prinsesse Märtha Louise at de skulle skilles.

«Nå har hjertet ditt fått ro»

Flere har lagt ned blomster og tent lys foran Slottet etter at det ble kjent at Ari Behn er død. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Flere har lagt ned blomster og tent lys foran Slottet etter at det ble kjent at Ari Behn er død. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Senere fant Ari Behn kjærligheten på nytt med Ebba Rysst Heilmann (34). Søndag 29. desember uttrykker hun sin sterke sorg etter kjærestens selvmord.

Fakta om Ari Behn

  • Født Ari Bjørshol 30. september 1972 i Århus i Danmark (tok i 1996 navnet Behn etter sin bestemor)
  • Vokste opp i Moss, der han gikk på Steinerskolen
  • Fikk sitt litterære gjennombrudd i 1999 med boken Trist som faen, som solge over 100.000 eksemplarer
  • Giftet seg med prinesse Märtha Louise i 2002
  • De fikk tre døtre sammen
  • Ari Behn og prinsesse Märtha Louise kunngjorde i 2016 at de skulle skilles
  • Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember 2019

«Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være så nær deg. Evig takknemlig for at du lot meg passe på deg og kjenne hjerte ditt slå hver eneste natt i alle våre dager. Nå har hjertet ditt fått ro, men det vil banke sterkt i kroppen min for alltid. Heldigvis visste du alt dette og hvor høyt jeg elsket deg fordi jeg fortalte det til deg hver eneste dag», skriver hun på Instagram.

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.

Se video: Kjendisene overveldet av sorg over Ari Behns bortgang:

Personvernpolicy