Marianne Behn sørger over sønnens bortgang

Marianne Behn (t.h.) uttaler seg for første gang offentlig om sønnens bortgang. Her er hun sammen med Ari Behns søster, Anja Bjørshol, på vei til julegudstjeneste i Lommedalen kirke i 2014. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Marianne Behn (t.h.) uttaler seg for første gang offentlig om sønnens bortgang. Her er hun sammen med Ari Behns søster, Anja Bjørshol, på vei til julegudstjeneste i Lommedalen kirke i 2014. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Marianne Behn, som er Ari Behns mor, uttaler seg for første gang offentlig om sønnens bortgang i et innlegg på Facebook fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Kjære elskede Mikis min. Det var ikke mørket som tok deg. Det var lyset som kom deg i møte, skriver Marianne Behn i et åpent innlegg på sin Facebook-side fredag ettermiddag.

I et bilde på innlegget står hun sammen med sønnen Ari på en strand.

Forfatteren og kunstneren Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember, 47 år gammel.

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.

Se video: Ari Behn er død – tok sitt eget liv 1. juledag:

Se video: Kjendisene overveldet av sorg over Ari Behns bortgang: