Meny

Stor test av ferdige pastasauser

Trine og Kjell Petter har testet ferdige pastasauser.

Helseinspirators store favoritter ble sausene fra Rummo og Eldorado, som begge fikk terningkast seks.

Lavkarbobølgen som kom for cirka 15 år siden har langt på vei bidratt til et mer positivt syn på naturlig fete matvarer, noe jeg synes er bra. Samtidig har dessverre karbohydratrike matvarer som pasta, brød og poteter tapt terreng.

Min erfaring fra snart 20 år med klinikkpraksis er at både fete og karbohydratrike matvarer kan inngå i helsefremmende kosthold og i vektreduserende og -stabiliserende kosthold. Å kunne velge fra et bredt utvalg av deilige matvarer, gjør det mye mer motiverende å følge kostholdet som skal gi den gode helsen og eventuelt den lavere vekten.

Vi bør derfor ikke begrense matvareutvalget mer enn nødvendig.

Helseinspirators vurdering

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker.

Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere.

Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

Trine er ABC Nyheters nye matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Med anmeldelse av pastasauser slår jeg et slag for manges favoritt - pasta. Pastaretter er enkel og kjapp å tilberede, og populære hos både store og små. Om pastaen er laget av siktet mel eller fullkornsmel har ikke stort å si for karbohydratmengden i måltidet. Fullkornspasta inneholder imidlertid mer næringsstoffer enn pasta laget av siktet mel. I denne testen er det grønnsaksbaserte sauser som legges under lupen. I vurderingen av hvilken tallerkenmodell i TD-metoden pastasausen tilhører, er det forutsatt at pastaen og sausen serveres med en mager proteinkilde, for eksempel stekt karbonadedeig eller kylling.

Rettene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens: Trine er sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker og de har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer: Vurdering av rettenes innhold av rene råvarer.
  • Vekteffekt: Hvilken tallerkenmodell i TD-metoden måltidet tilhører. Metoden er en vektreguleringsmetode, fremkommet som et resultat av Trines mangeårige erfaring som ernæringsterapeut. Ved å følge sine klienters vekt- og helseeffekt av ulike kostholdstiltak har hun erkjent at både fete lavkarbodietter og magre karbohydratrike dietter gir lavere vekt og bedre helse. Med tanken – hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele - har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden. Mer om metodens tallerkenmodeller finner du på hennes blogg Helseinspirator
  • Pris og mengde.
Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

Da jeg trålet meg gjennom butikkhyllene for å finne pastasauser til matanmeldelsen tenkte jeg – hvor mange varianter er det egentlig mulig å lage av en pastasaus? Og regnet med at her kom det meste til å smake likt. Der tok jeg temmelig feil. Smakstesten avslørte en imponerende kreativitet i krydring og tilberedning av råvarer. På ingrediensoversikten dukket det opp utradisjonelle krydder som anis og salvie, samt grillede grønnsaker og selleri. Spennende, tenkte vi og grep entusiastisk til skje og gaffel for å smake oss gjennom de ulike variantene.

Våre desiderte favoritter ble sausene fra Rummo og Eldorado. De hadde en fylde og friskhet som skilte seg ut, og påkalte høylytt «umming» hos Kjell Petter og meg. Eldorados saus var dessuten usedvanlig rimelig sett i forhold til smak og kvalitet. Coop sin pulverbaserte saus smakte virkelig ikke bra og selv emballasjen var en trist affære. Mellom disse ytterlighetene var det mange gode sauser og vi var temmelig imponerte over det høye innholdet av grønnsaker i sausene.

Helseinspirator tester ferdigretter:

Rummo - Sugo al basilico Terningkast 6

Smak, konsistens: Harmonisk duft av tomat og basilikum. Fyldig konsistens og lang deilig ettersmak. Naturlig smak av tomater. Passelig mengde basilikum. Sellerien gir sausen en god krydret smak. Perfekt balanse mellom sødme og syre, noe som gir sausen en herlig friskhet.

Råvarer: Gode råvarer som tomat, gulrøtter, løk og selleri, hvorav hele 84 % tomater. Ikke tilsatt sukker. Sausen er merket glutenfri.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 36,90 for 350 gram.

Eldorado - Pastasaus basilikum Terningkast 6

Smak, konsistens:

Mild og deilig duft av tomat og basilikum. God fylde av nedkokte tomater. Perfekt balanse mellom sødme og syre. Basilikumen er integrert i sausen på en god måte. Den diskrete smaken av selleri gjør seg godt. Svært harmonisk og frisk smak.

Råvarer: Gode råvarer som tomat, gulrøtter, løk og selleri, hvorav hele 84 % tomater. Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 18,90 for 350 gram. Svært rimelig i forhold til kvalitet!

Änglamark - Pastasaus med grillede grønnsaker Terningkast 5

Smak, konsistens: Dufter friskt av paprika. Kremet og god konsistens. Smaken av grønn paprika og squash dominerer. Grønnsakene er grillet, noe som gir sausen en deilig kraftig smak. Tomatsmaken kunne gjerne vært mer fremtredende.

Råvarer: Økologiske råvarer. Lite salt. Litt tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 24,90 for 420 gram.

Barilla - Classico italiensk tomatsaus Terningkast 5

Smak, konsistens: Duften av oregano og timian er fremtredende, noe som gir oss assosiasjoner til pizza. Brukbar fylde og god smaksdybde. Litt for skarp smak, kanskje fra løken? Sødme og syre harmonerer veldig godt.

Råvarer: Rene råvarer, hvorav 65 % tomater. Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 25,90 for 400 gram.

Dolmio - Bolognese Smooth Moste grønnsaker Terningkast 5

Smak, konsistens:

Dufter mildt og behagelig av tomat. Sødmen fra grønnsakene og syrligheten fra sitronen balanserer veldig godt. De moste grønnsakene tilfører en behagelig sødme og kremet konsistens. Ikke like frisk tomatsmak om testens 6-ere. Det lille skarpe stinget fra paprikaen gir sausen karakter.

Råvarer: Rene råvarer med et høyt innhold av grønnsaker. Maisstivelse.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 32,90 for 500 gram.

Helios - Pastasaus arrabiata Terningkast 5

Smak, konsistens:

Deilig duft av krydder hvor grønn paprika og anis dominerer. Behagelig sødme fra tomaten og krydderne, og en het undertone gir sausen karakter. Spennende krydring, som vi synes harmonerer godt. Litt vassen konsistens og litt lite syre. Små gode biter å tygge på.

Råvarer: Økologiske råvarer med høyt innhold av tomater (79 %). Mange ulike krydder i naturlig form.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mage-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 34,50 for 350 gram.

Toro - Spagettisaus med tomat og urter Terningkast 4

Smak, konsistens: I vurderingen er det tatt hensyn til at det er andre forventninger til en pulverbasert saus. Sausen har en svært mild duft. Den har ikke de store smakene, men smakselementene fremstår harmonisk og velbalansert. Konsistensen er tynnere enn sausene på glass, noe som er som forventet. De små søte løkbitene smaker godt. Overraskende velsmakende saus.

Råvarer: Lavt innhold av tomater (39 %), men OK tatt i betraktning av at det er en pulverbasert saus. Sukker og stivelse er tilsatt. Karbohydratmengden er litt høyere enn de fleste andre sauser, men ikke veldig.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 19,30 gram. 4 porsjoner.

Dolmio - Classico bolognese Terningkast 4

Smak, konsistens: Dufter behagelig av tomater. Mild og god smak. Oppleves litt for søt. Vi er ikke veldig begeistret for krydringen, men OK. Konsistensen er deilig kremet.

Råvarer: Rene råvarer med et høyt innhold av tomater (78%). Tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 23,80 for 500 gram.

Rema 1000 - Pastasaus på glass Terningkast 4

Smak, konsistens:

Dufter av tomat og sitrus. Små gode biter å tygge på. Passelig tykkelse. Lite ettersmak. Basilikumen er for fremtredende og gir en såpeaktig smak.

Råvarer: Naturlige råvarer med høyt innhold av tomater (75%). Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 6,80 for 500 gram. Imponerende lav pris, særlig sett i forhold til de gode råvarene som er brukt.

Coop - Classico pastasaus med løk, urter, hvitløk Terningkast 3

Smak, konsistens:

Dufter godt av tomater og basilikum. Kremet og behagelig konsistens. Høyt innhold av tomatpuré fremfor ferske tomater gir en rå og bitter smak. Mangler litt syre for å balansere sødmen. En tomatbasert pastasaus på det jevne.

Råvarer: Rene råvarer. Lavere innhold av friske grønnsaker (30%) enn de fleste andre i testen. 28 % av tomaten kommer fra tomatkonsentrat. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 14,60 for 420 gram.

Helios - Pastasaus vegetarisk bolognese Terningkast 3

Smak, konsistens:

Mild duft. Fin konsistens. Søt, brent smak som virker underlig. Lite smak av grønnsaker. Smaken som helhet avviker fra det vi forventer av en pastasaus og mangler frisket.

Råvarer: Økologiske, vegetariske råvarer med høyt innhold av tomater. Mange ulike krydder i naturlig form. 6,9 % seitan som er en såkalt kjøtterstatning laget av gluten.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerken.

Pris, mengde: Kr. 39,90 for 350 gram, som vi synes er en for høy pris.

Rema 1000 - Pastasaus på pose Terningkast 3

Smak, konsistens:
Duft av rå paprika og eddik. Syrlig og bitter smak hvor grønn rå paprika dominerer. Vassen konsistens. Ikke for søt.

Råvarer: Gode råvarer. En del tilsatt vann. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 10,00 gram for 220 ml.

xtra - Pastasaus basilikum Terningkast 3

Smak, konsistens:

Mild duft. Smaken av pepper er fremtredende. Glansaktig og glatt konsistens som det blir med maisstivelse som fortykningsmiddel. Fremstår som for søt. Basilikumen kommer lite frem. Likevel en helt grei tomatbasert pastasaus.

Råvarer: Rene råvarer. Litt lav mengde grønnsaker (48 % tomater). Maisstivelse. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,40 for 690 gram.

First Price - Pastasaus med basilikum Terningkast 2

Smak, konsistens: Mild duft. Glansaktig og glatt konsistens som det blir med maisstivelse som fortykningsmiddel. Kunstig smak. Det lille stinget av pepper er positivt. For søt.

Råvarer: 60 % tomater. Det er brukt løkpulver og basilikumaroma. Ferske krydder ville smakt bedre. Høyt innhold av tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,40 for 690 gram.

Coop - Spagettisaus Terningkast 1

Smak, konsistens: Lukter lite, litt brent. Kunstig smak. Smaker kun søtt uten balanse fra syre og krydder. Vannaktig. Denne smakte ikke godt. Også emballasjen var en trist affære.

Råvarer: Pulverbasert saus. Lavt innhold av tomater (35 %). Høyt innhold av mel og sukker, noe som gjør at hele 65 % av pulverbasen kommer fra karbohydrater. Mengden er dog per tørret vare og ikke per tilberedet saus, så karbohydratmengden vil bli lavere i den ferdige sausen.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,20. Vi antar at mengden holder til 4 porsjoner

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
12:16 Diplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08 Snøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54 Påsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01 Mann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51 Ivanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50 Stortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35 Ajax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26 Jordskjelv ryster Taiwan07:16 Minst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00 Ny meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40 Statlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26 Etappe to i valget i India er i gang06:05 Båt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00 BBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:20 Zuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18 Guatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44 Nye krav til helsearbeidere innføres04:31 Demokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52 340 miljøaktivister pågrepet i London03:46 Luftambulansen mister oftere GPS-signal02:38 29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37 17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30 Nord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40 Brødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22 Mann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46 – Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00 Pochettino: – Mine spillere er helter23:43 Tottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34 Liverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24 Barr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54 Politiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12 Nordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21 Amundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56 Minst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39 Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20 399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57 Firmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29 Ettersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14 Mann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59 Horneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51 Senterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00 Angrer på tidligere gravferd17:28 NASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23 Manchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48 Russisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56 Perus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51 Kø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42 Tog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20 Død kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55 En av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53 Norsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39 Talsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24 Barnehagelærer valgte å svindle Nav14:23 Notre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45 Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28 Politiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24 FBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47 Påskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40 Forskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08 Brækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50 Vålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52 Snøskred i Tromsø09:52 Russ falt ut av russebil i fart08:56 Politiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11 Krisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01 Indonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53 Førerhunder angripes av løse hunder07:36 Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12 Oslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47 Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00 Frp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55 Mangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Kronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56 Veksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45 Lokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29 Terrortrusselnivået senket i New Zealand04:05 «Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37 Nicaragua løslater 636 innsatte03:01 65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49 Minst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35 To tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30 Trump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58 Venstrevind over Oslo01:49 Minst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43 Einar Aas selger strandeiendommer med tap00:17 Hotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45 Ajax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30 Messi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12 Erdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54 Messi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48 Seks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42 Macron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27 Erik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09 30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37 Voldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05 KrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Siste nytt
12:16KulturDiplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08NorgeSnøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54NorgePåsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01VerdenMann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51VerdenIvanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50NorgeStortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35SportAjax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26VerdenJordskjelv ryster Taiwan07:16VerdenMinst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00VerdenNy meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40VerdenStatlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26VerdenEtappe to i valget i India er i gang06:05NorgeBåt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00SportBBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:20SportZuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18VerdenGuatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44NorgeNye krav til helsearbeidere innføres04:31VerdenDemokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52Verden340 miljøaktivister pågrepet i London03:46NorgeLuftambulansen mister oftere GPS-signal02:38Verden29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37Norge17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30VerdenNord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40VerdenBrødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22NorgeMann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46Verden– Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00SportPochettino: – Mine spillere er helter23:43SportTottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34SportLiverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24VerdenBarr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54MotorPolitiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12PengerNordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21NorgeAmundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56VerdenMinst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39VerdenRouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20Norge399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57VerdenFirmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29VerdenEttersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14NorgeMann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59SportHorneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51PengerSenterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00NorgeAngrer på tidligere gravferd17:28VerdenNASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23SportManchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48VerdenRussisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56VerdenPerus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51NorgeKø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42NorgeTog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20VerdenDød kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55NorgeEn av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53NorgeNorsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39PolitikkTalsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24NorgeBarnehagelærer valgte å svindle Nav14:23VerdenNotre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45NorgeRegjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28MotorPolitiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24VerdenFBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47NorgePåskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40VerdenForskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08SportBrækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50NorgeVålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52NorgeSnøskred i Tromsø09:52NorgeRuss falt ut av russebil i fart08:56NorgePolitiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11VerdenKrisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01VerdenIndonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53NorgeFørerhunder angripes av løse hunder07:36SportEksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12NorgeOslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47SportSolskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00NorgeFrp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55VerdenMangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56VerdenVeksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45NorgeLokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29VerdenTerrortrusselnivået senket i New Zealand04:05Verden«Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37VerdenNicaragua løslater 636 innsatte03:01Verden65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49VerdenMinst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35NorgeTo tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30VerdenTrump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58NorgeVenstrevind over Oslo01:49VerdenMinst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43PengerEinar Aas selger strandeiendommer med tap00:17NorgeHotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45SportAjax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30SportMessi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12VerdenErdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54SportMessi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48VerdenSeks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42VerdenMacron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27NorgeErik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09Verden30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37NorgeVoldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05NorgeKrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Populært