Stor test av ferdige pastasauser

Trine og Kjell Petter har testet ferdige pastasauser.
Trine og Kjell Petter har testet ferdige pastasauser.

Helseinspirators store favoritter ble sausene fra Rummo og Eldorado, som begge fikk terningkast seks.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lavkarbobølgen som kom for cirka 15 år siden har langt på vei bidratt til et mer positivt syn på naturlig fete matvarer, noe jeg synes er bra. Samtidig har dessverre karbohydratrike matvarer som pasta, brød og poteter tapt terreng.

Min erfaring fra snart 20 år med klinikkpraksis er at både fete og karbohydratrike matvarer kan inngå i helsefremmende kosthold og i vektreduserende og -stabiliserende kosthold. Å kunne velge fra et bredt utvalg av deilige matvarer, gjør det mye mer motiverende å følge kostholdet som skal gi den gode helsen og eventuelt den lavere vekten.

Vi bør derfor ikke begrense matvareutvalget mer enn nødvendig.

Helseinspirators vurdering

Testen er utført av ernæringsterapeut Trine Dahlmo, og er gjort på bakgrunn av smakstest og vurdering av informasjonen om innhold på forpakninger kjøpt i vanlige norske butikker.

Trine har gjennom forfatterskap og blogg engasjert seg i helsedebatten for å bidra til at god helse og at den vekten man ønsker seg blir tilgjengelig for flere.

Hun forfekter den brede vei hvor både fett, karbohydrater og ferdigretter kan inngå i et helsefremmende kosthold. Hun mener at mange ernæringsmessige valg blir det overkommelig for flere å skape seg friskere og lettere liv. Trine er også forfatter av boken: Lettere - slank med fornuft

Trine er ABC Nyheters nye matanmelder og vil gi deg en smaks- og helsemessig vurdering av ferdigretter.

Med anmeldelse av pastasauser slår jeg et slag for manges favoritt - pasta. Pastaretter er enkel og kjapp å tilberede, og populære hos både store og små. Om pastaen er laget av siktet mel eller fullkornsmel har ikke stort å si for karbohydratmengden i måltidet. Fullkornspasta inneholder imidlertid mer næringsstoffer enn pasta laget av siktet mel. I denne testen er det grønnsaksbaserte sauser som legges under lupen. I vurderingen av hvilken tallerkenmodell i TD-metoden pastasausen tilhører, er det forutsatt at pastaen og sausen serveres med en mager proteinkilde, for eksempel stekt karbonadedeig eller kylling.

Rettene er vurdert ut fra følgende kriterier:

  • Smak og konsistens: Trine er sammen med sin mann Kjell Petter matglade hobbykokker og de har sammen gitt sin smaksmessige vurdering av rettene.
  • Råvarer: Vurdering av rettenes innhold av rene råvarer.
  • Vekteffekt: Hvilken tallerkenmodell i TD-metoden måltidet tilhører. Metoden er en vektreguleringsmetode, fremkommet som et resultat av Trines mangeårige erfaring som ernæringsterapeut. Ved å følge sine klienters vekt- og helseeffekt av ulike kostholdstiltak har hun erkjent at både fete lavkarbodietter og magre karbohydratrike dietter gir lavere vekt og bedre helse. Med tanken – hvorfor velge enten eller når vi kan nyte det hele - har hun forent de tilsynelatende ytterlighetene i en helhetlig pedagogisk modell - TD-metoden. Mer om metodens tallerkenmodeller finner du på hennes blogg Helseinspirator
  • Pris og mengde.
Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat
Trine og Kjell Petter er matglade hobbykokker. Foto: Privat

Da jeg trålet meg gjennom butikkhyllene for å finne pastasauser til matanmeldelsen tenkte jeg – hvor mange varianter er det egentlig mulig å lage av en pastasaus? Og regnet med at her kom det meste til å smake likt. Der tok jeg temmelig feil. Smakstesten avslørte en imponerende kreativitet i krydring og tilberedning av råvarer. På ingrediensoversikten dukket det opp utradisjonelle krydder som anis og salvie, samt grillede grønnsaker og selleri. Spennende, tenkte vi og grep entusiastisk til skje og gaffel for å smake oss gjennom de ulike variantene.

Våre desiderte favoritter ble sausene fra Rummo og Eldorado. De hadde en fylde og friskhet som skilte seg ut, og påkalte høylytt «umming» hos Kjell Petter og meg. Eldorados saus var dessuten usedvanlig rimelig sett i forhold til smak og kvalitet. Coop sin pulverbaserte saus smakte virkelig ikke bra og selv emballasjen var en trist affære. Mellom disse ytterlighetene var det mange gode sauser og vi var temmelig imponerte over det høye innholdet av grønnsaker i sausene.

Helseinspirator tester ferdigretter:

Rummo - Sugo al basilico Terningkast 6

Smak, konsistens: Harmonisk duft av tomat og basilikum. Fyldig konsistens og lang deilig ettersmak. Naturlig smak av tomater. Passelig mengde basilikum. Sellerien gir sausen en god krydret smak. Perfekt balanse mellom sødme og syre, noe som gir sausen en herlig friskhet.

Råvarer: Gode råvarer som tomat, gulrøtter, løk og selleri, hvorav hele 84 % tomater. Ikke tilsatt sukker. Sausen er merket glutenfri.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 36,90 for 350 gram.

Eldorado - Pastasaus basilikum Terningkast 6

Smak, konsistens:

Mild og deilig duft av tomat og basilikum. God fylde av nedkokte tomater. Perfekt balanse mellom sødme og syre. Basilikumen er integrert i sausen på en god måte. Den diskrete smaken av selleri gjør seg godt. Svært harmonisk og frisk smak.

Råvarer: Gode råvarer som tomat, gulrøtter, løk og selleri, hvorav hele 84 % tomater. Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 18,90 for 350 gram. Svært rimelig i forhold til kvalitet!

Änglamark - Pastasaus med grillede grønnsaker Terningkast 5

Smak, konsistens: Dufter friskt av paprika. Kremet og god konsistens. Smaken av grønn paprika og squash dominerer. Grønnsakene er grillet, noe som gir sausen en deilig kraftig smak. Tomatsmaken kunne gjerne vært mer fremtredende.

Råvarer: Økologiske råvarer. Lite salt. Litt tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 24,90 for 420 gram.

Barilla - Classico italiensk tomatsaus Terningkast 5

Smak, konsistens: Duften av oregano og timian er fremtredende, noe som gir oss assosiasjoner til pizza. Brukbar fylde og god smaksdybde. Litt for skarp smak, kanskje fra løken? Sødme og syre harmonerer veldig godt.

Råvarer: Rene råvarer, hvorav 65 % tomater. Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 25,90 for 400 gram.

Dolmio - Bolognese Smooth Moste grønnsaker Terningkast 5

Smak, konsistens:

Dufter mildt og behagelig av tomat. Sødmen fra grønnsakene og syrligheten fra sitronen balanserer veldig godt. De moste grønnsakene tilfører en behagelig sødme og kremet konsistens. Ikke like frisk tomatsmak om testens 6-ere. Det lille skarpe stinget fra paprikaen gir sausen karakter.

Råvarer: Rene råvarer med et høyt innhold av grønnsaker. Maisstivelse.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 32,90 for 500 gram.

Helios - Pastasaus arrabiata Terningkast 5

Smak, konsistens:

Deilig duft av krydder hvor grønn paprika og anis dominerer. Behagelig sødme fra tomaten og krydderne, og en het undertone gir sausen karakter. Spennende krydring, som vi synes harmonerer godt. Litt vassen konsistens og litt lite syre. Små gode biter å tygge på.

Råvarer: Økologiske råvarer med høyt innhold av tomater (79 %). Mange ulike krydder i naturlig form.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mage-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 34,50 for 350 gram.

Toro - Spagettisaus med tomat og urter Terningkast 4

Smak, konsistens: I vurderingen er det tatt hensyn til at det er andre forventninger til en pulverbasert saus. Sausen har en svært mild duft. Den har ikke de store smakene, men smakselementene fremstår harmonisk og velbalansert. Konsistensen er tynnere enn sausene på glass, noe som er som forventet. De små søte løkbitene smaker godt. Overraskende velsmakende saus.

Råvarer: Lavt innhold av tomater (39 %), men OK tatt i betraktning av at det er en pulverbasert saus. Sukker og stivelse er tilsatt. Karbohydratmengden er litt høyere enn de fleste andre sauser, men ikke veldig.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 19,30 gram. 4 porsjoner.

Dolmio - Classico bolognese Terningkast 4

Smak, konsistens: Dufter behagelig av tomater. Mild og god smak. Oppleves litt for søt. Vi er ikke veldig begeistret for krydringen, men OK. Konsistensen er deilig kremet.

Råvarer: Rene råvarer med et høyt innhold av tomater (78%). Tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 23,80 for 500 gram.

Rema 1000 - Pastasaus på glass Terningkast 4

Smak, konsistens:

Dufter av tomat og sitrus. Små gode biter å tygge på. Passelig tykkelse. Lite ettersmak. Basilikumen er for fremtredende og gir en såpeaktig smak.

Råvarer: Naturlige råvarer med høyt innhold av tomater (75%). Ikke tilsatt sukker.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 6,80 for 500 gram. Imponerende lav pris, særlig sett i forhold til de gode råvarene som er brukt.

Coop - Classico pastasaus med løk, urter, hvitløk Terningkast 3

Smak, konsistens:

Dufter godt av tomater og basilikum. Kremet og behagelig konsistens. Høyt innhold av tomatpuré fremfor ferske tomater gir en rå og bitter smak. Mangler litt syre for å balansere sødmen. En tomatbasert pastasaus på det jevne.

Råvarer: Rene råvarer. Lavere innhold av friske grønnsaker (30%) enn de fleste andre i testen. 28 % av tomaten kommer fra tomatkonsentrat. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 14,60 for 420 gram.

Helios - Pastasaus vegetarisk bolognese Terningkast 3

Smak, konsistens:

Mild duft. Fin konsistens. Søt, brent smak som virker underlig. Lite smak av grønnsaker. Smaken som helhet avviker fra det vi forventer av en pastasaus og mangler frisket.

Råvarer: Økologiske, vegetariske råvarer med høyt innhold av tomater. Mange ulike krydder i naturlig form. 6,9 % seitan som er en såkalt kjøtterstatning laget av gluten.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerken.

Pris, mengde: Kr. 39,90 for 350 gram, som vi synes er en for høy pris.

Rema 1000 - Pastasaus på pose Terningkast 3

Smak, konsistens:
Duft av rå paprika og eddik. Syrlig og bitter smak hvor grønn rå paprika dominerer. Vassen konsistens. Ikke for søt.

Råvarer: Gode råvarer. En del tilsatt vann. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 10,00 gram for 220 ml.

xtra - Pastasaus basilikum Terningkast 3

Smak, konsistens:

Mild duft. Smaken av pepper er fremtredende. Glansaktig og glatt konsistens som det blir med maisstivelse som fortykningsmiddel. Fremstår som for søt. Basilikumen kommer lite frem. Likevel en helt grei tomatbasert pastasaus.

Råvarer: Rene råvarer. Litt lav mengde grønnsaker (48 % tomater). Maisstivelse. Tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,40 for 690 gram.

First Price - Pastasaus med basilikum Terningkast 2

Smak, konsistens: Mild duft. Glansaktig og glatt konsistens som det blir med maisstivelse som fortykningsmiddel. Kunstig smak. Det lille stinget av pepper er positivt. For søt.

Råvarer: 60 % tomater. Det er brukt løkpulver og basilikumaroma. Ferske krydder ville smakt bedre. Høyt innhold av tilsatt sukker

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,40 for 690 gram.

Coop - Spagettisaus Terningkast 1

Smak, konsistens: Lukter lite, litt brent. Kunstig smak. Smaker kun søtt uten balanse fra syre og krydder. Vannaktig. Denne smakte ikke godt. Også emballasjen var en trist affære.

Råvarer: Pulverbasert saus. Lavt innhold av tomater (35 %). Høyt innhold av mel og sukker, noe som gjør at hele 65 % av pulverbasen kommer fra karbohydrater. Mengden er dog per tørret vare og ikke per tilberedet saus, så karbohydratmengden vil bli lavere i den ferdige sausen.

Tallerkenmodell i TD-metoden: Mager-tallerkenen.

Pris, mengde: Kr. 9,20. Vi antar at mengden holder til 4 porsjoner

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:25 Valgstyret anbefaler at kommunevalget i Evenes ikke godkjennes21:10 Cruisereder Torstein Hagen vil ha turistskatt20:39 Klimaanleggene i verdens biler er storforbrukere av olje20:27 Inkassokrav mot Ola og Kari på 100 milliarder kroner20:24 Trump raser etter rentebeslutning20:23 Minst 28 barn omkom i brann på skole i Liberia20:23 Kristoff spurtet til seier i Slovakia, men veltet og mistet ledertrøya19:55 Slik løser Kongen utslippsfloken19:43 Sp har valgt side – det blir rødgrønt styre i Tromsø19:24 Bitter konflikt i SAS: «Trusler, sjikane og press»19:01 Trump gir ikke lenger California lov til å føre strengere utslippspolitikk18:58 Telenorselskap kreves for milliarder i ubetalt skatt18:38 Venstre varsler PST om Raja-trussel18:25 Grande håper Jensen slutter å bruke ordet «snikislamisering»17:59 Netanyahu avlyser USA-besøk17:57 Politiet har kontroll på mann som er mistenkt for trusler mot BI17:56 Positiv dag på Oslo Børs17:42 Streik avblåst i British Airways17:26 Regjeringen gir stopp-ordre for fartskontroll: – Frp skal vise muskler17:12 Frp belønnes i ny måling etter Venstre-bråk16:55 Saudi-Arabia sier oljeangrep "utvilsomt ble sponset av Iran"16:53 Person omkom i fallulykke på Hovden utenfor Florø16:41 Ni personer styrtet i døden – nå får vi svar på hvorfor16:39 Solskjær uten James, Pogba, Shaw og Martial – garanterer startplass for trio16:37 Indonesia returnerer 547 konteinere med søppel16:17 Høyesterett avviser anken fra dobbeltdrapsdømt Kristiansand-kvinne16:06 Tyskland forlenger våpenboikotten av Saudi-Arabia16:03 Alvorlig trafikkulykke i Fredrikstad15:57 Solberg: – Regner med helgens diskusjon ikke har vært til regjeringens gunst15:38 SAS-fly på vei til Oslo måtte nødlande15:32 Journalister i Morgenbladet truer med å slutte15:31 Trump har utnevnt John Boltons etterfølger14:55 Røyk fra brennende regnskog tvinger flere tusen skoler til å stenge14:54 Sterk misnøye med svensk statsbudsjett14:36 Fullt bompengeparti-kaos i Rogaland14:30 Venstre-nestleder: Krevende å samarbeide med Frp14:28 Russisk skiskytter utestengt i 18 måneder14:26 Sørøst politidistrikt svarte ikke på 105 nødanrop i juni14:23 India varsler forbud mot e-sigaretter13:59 Sol og varme i Sør-Norge til helgen – Nord-Norge må vente seg snø og sludd13:55 Corbyn antyder at han vil være nøytral før en mulig ny folkeavstemning13:36 Kristoff spurtet til seier i Slovakia12:48 Statsministerens kontor skal ikke tilbake til Høyblokka12:21 Iran advarer USA12:16 Lastebilsjåfør dømt for uaktsomt drap på Karine (38)12:10 Ernas bompenge-hastverk kostet skattebetalerne 350.000 i privatfly11:53 Forskere fra 19 land skal tilbringe ett år i Nordishavet11:50 Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes11:44 E6 stenges ved Gardermoen11:43 Netanyahus dager som statsminister kan være over11:18 FN-toppmøte kan skje uten Iran – får ikke visum11:17 Ronaldo: – Jeg fortjener flere titler enn Messi11:11 Britene sier de har brexitforslag – vil ikke dele det med EU11:07 USA og Saudi-Arabia skal drøfte svar på oljeangrep11:06 Mann døde etter kollisjon med tankbil på E1810:47 Bullen avsluttet norsk fiasko-VM i bryting10:39 Inndragningen av popcorn-time.no blir stående10:25 Rødt får konkurranse: Ap snur om «velferdsprofitører»10:10 22 av 24 anker dommen i Aleris-saken10:04 Vil trykkoke frem kunstige bier09:57 Raja: De Frp-erne som er såret, har jeg beklaget overfor09:34 Mann tiltalt for overgrep mot psykisk utviklingshemmet kvinne09:28 Svenske mistenkt for København-bombe pågrepet på Kastrup09:27 Moxnes: Vi kan ikke særbehandle Lan Marie Berg09:04 Saudi-Arabia vil delta i USA-ledet flåtestyrke09:03 18 reddet fra drukning i sommer08:28 Etter Haaland-showet: – Mål-monsteret med utrolig drømmeløp08:26 Uro på borgerlig side i Oslo etter at Høyre åpnet for samarbeid med MDG07:16 Sp-forslag skaper uro: – Merkelig og absurd07:00 Undersøkelse: Klart flertall for å hente hjem norske barn av IS-foreldre06:56 Zuccarello og Wild tapte på overtid for Dallas06:44 Grensehandelsbutikk stengt – fant ti år gammel mat06:37 Trener-Gjert fnyser av varmeutfordringen i VM06:26 Sentralbanken i New York sprøyter inn milliarder for å holde renta i sjakk06:25 Feilen rettet, men fortsatt store togproblemer i Oslo og Akershus05:58 Dette skjer i dag05:45 Dette skjedde i natt05:36 Netanyahu: Israel trenger en sterk sionistisk regjering05:11 Norsk-tysk studie: Farlig stoff i tre av fire plastprodukter04:42 Mexico ber fransk auksjonshus stoppe kunstsalg04:38 Høyre-ordfører kan miste kjedet på grunn av én stemme04:15 Ingen skadd, ingen pågrepet etter skyting i Oslo04:07 Rusrapport: Vest-Agder- og Oslo-innbyggere sliter mest02:51 Opposisjonspolitiker i Venezuela løslatt02:29 Netanyahus utfordrer vil danne samlingsregjering i Israel02:24 Negotia: Umulig å spå hvor lang Felleskjøpet-streiken blir01:59 Flere migranter i verden01:50 Medier: Saudi-Arabia vil legge fram bevis for at Iran var involvert i angrepene01:30 Vintyv fra Oslo stjal 32 flasker verdt nesten 60.000 på pol i Trondheim01:05 MDG inviterer fagbevegelsen til samtaler00:41 FIVH: 10 millioner ubrukte mobiltelefoner i norske hjem00:35 Høyere valgdeltakelse i Israel23:44 Haaland etter eventyrkvelden: – Hadde vært gøy å være det nye Ajax23:37 Trumps tidligere valgkampleder holdt tett i høring23:35 Schibsted lanserer hjemleveringstjeneste23:33 Barcelona heldige da stjerneskuddet satte rekord23:28 Liverpool-Klopp etter bortesmell: – Det var ikke straffe23:21 Lagerbäck jublet over Haaland-show23:09 Lieberman tar til orde for samlingsregjering i Israel23:06 Straffebom da Chelsea røk i mesterligaåpningen
Siste nytt
21:25PolitikkValgstyret anbefaler at kommunevalget i Evenes ikke godkjennes21:10ReiseCruisereder Torstein Hagen vil ha turistskatt20:39MotorKlimaanleggene i verdens biler er storforbrukere av olje20:27PengerInkassokrav mot Ola og Kari på 100 milliarder kroner20:24PengerTrump raser etter rentebeslutning20:23VerdenMinst 28 barn omkom i brann på skole i Liberia20:23SportKristoff spurtet til seier i Slovakia, men veltet og mistet ledertrøya19:55MotorSlik løser Kongen utslippsfloken19:43PolitikkSp har valgt side – det blir rødgrønt styre i Tromsø19:24PengerBitter konflikt i SAS: «Trusler, sjikane og press»19:01VerdenTrump gir ikke lenger California lov til å føre strengere utslippspolitikk18:58PengerTelenorselskap kreves for milliarder i ubetalt skatt18:38PolitikkVenstre varsler PST om Raja-trussel18:25PolitikkGrande håper Jensen slutter å bruke ordet «snikislamisering»17:59VerdenNetanyahu avlyser USA-besøk17:57NorgePolitiet har kontroll på mann som er mistenkt for trusler mot BI17:56PengerPositiv dag på Oslo Børs17:42ReiseStreik avblåst i British Airways17:26MotorRegjeringen gir stopp-ordre for fartskontroll: – Frp skal vise muskler17:12PolitikkFrp belønnes i ny måling etter Venstre-bråk16:55VerdenSaudi-Arabia sier oljeangrep "utvilsomt ble sponset av Iran"16:53NorgePerson omkom i fallulykke på Hovden utenfor Florø16:41VerdenNi personer styrtet i døden – nå får vi svar på hvorfor16:39SportSolskjær uten James, Pogba, Shaw og Martial – garanterer startplass for trio16:37VerdenIndonesia returnerer 547 konteinere med søppel16:17NorgeHøyesterett avviser anken fra dobbeltdrapsdømt Kristiansand-kvinne16:06VerdenTyskland forlenger våpenboikotten av Saudi-Arabia16:03NorgeAlvorlig trafikkulykke i Fredrikstad15:57PolitikkSolberg: – Regner med helgens diskusjon ikke har vært til regjeringens gunst15:38ReiseSAS-fly på vei til Oslo måtte nødlande15:32KulturJournalister i Morgenbladet truer med å slutte15:31VerdenTrump har utnevnt John Boltons etterfølger14:55VerdenRøyk fra brennende regnskog tvinger flere tusen skoler til å stenge14:54PengerSterk misnøye med svensk statsbudsjett14:36PolitikkFullt bompengeparti-kaos i Rogaland14:30PolitikkVenstre-nestleder: Krevende å samarbeide med Frp14:28SportRussisk skiskytter utestengt i 18 måneder14:26NorgeSørøst politidistrikt svarte ikke på 105 nødanrop i juni14:23Helse og livsstilIndia varsler forbud mot e-sigaretter13:59NorgeSol og varme i Sør-Norge til helgen – Nord-Norge må vente seg snø og sludd13:55VerdenCorbyn antyder at han vil være nøytral før en mulig ny folkeavstemning13:36SportKristoff spurtet til seier i Slovakia12:48NorgeStatsministerens kontor skal ikke tilbake til Høyblokka12:21VerdenIran advarer USA12:16NorgeLastebilsjåfør dømt for uaktsomt drap på Karine (38)12:10PolitikkErnas bompenge-hastverk kostet skattebetalerne 350.000 i privatfly11:53NorgeForskere fra 19 land skal tilbringe ett år i Nordishavet11:50NorgePolitiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes11:44NorgeE6 stenges ved Gardermoen11:43PolitikkNetanyahus dager som statsminister kan være over11:18VerdenFN-toppmøte kan skje uten Iran – får ikke visum11:17SportRonaldo: – Jeg fortjener flere titler enn Messi11:11PolitikkBritene sier de har brexitforslag – vil ikke dele det med EU11:07VerdenUSA og Saudi-Arabia skal drøfte svar på oljeangrep11:06NorgeMann døde etter kollisjon med tankbil på E1810:47SportBullen avsluttet norsk fiasko-VM i bryting10:39KulturInndragningen av popcorn-time.no blir stående10:25PolitikkRødt får konkurranse: Ap snur om «velferdsprofitører»10:10Norge22 av 24 anker dommen i Aleris-saken10:04VerdenVil trykkoke frem kunstige bier09:57PolitikkRaja: De Frp-erne som er såret, har jeg beklaget overfor09:34NorgeMann tiltalt for overgrep mot psykisk utviklingshemmet kvinne09:28VerdenSvenske mistenkt for København-bombe pågrepet på Kastrup09:27PolitikkMoxnes: Vi kan ikke særbehandle Lan Marie Berg09:04VerdenSaudi-Arabia vil delta i USA-ledet flåtestyrke09:03Norge18 reddet fra drukning i sommer08:28SportEtter Haaland-showet: – Mål-monsteret med utrolig drømmeløp08:26PolitikkUro på borgerlig side i Oslo etter at Høyre åpnet for samarbeid med MDG07:16PolitikkSp-forslag skaper uro: – Merkelig og absurd07:00NorgeUndersøkelse: Klart flertall for å hente hjem norske barn av IS-foreldre06:56SportZuccarello og Wild tapte på overtid for Dallas06:44VerdenGrensehandelsbutikk stengt – fant ti år gammel mat06:37SportTrener-Gjert fnyser av varmeutfordringen i VM06:26PengerSentralbanken i New York sprøyter inn milliarder for å holde renta i sjakk06:25NorgeFeilen rettet, men fortsatt store togproblemer i Oslo og Akershus05:58NorgeDette skjer i dag05:45NorgeDette skjedde i natt05:36VerdenNetanyahu: Israel trenger en sterk sionistisk regjering05:11NorgeNorsk-tysk studie: Farlig stoff i tre av fire plastprodukter04:42VerdenMexico ber fransk auksjonshus stoppe kunstsalg04:38PolitikkHøyre-ordfører kan miste kjedet på grunn av én stemme04:15NorgeIngen skadd, ingen pågrepet etter skyting i Oslo04:07Helse og livsstilRusrapport: Vest-Agder- og Oslo-innbyggere sliter mest02:51VerdenOpposisjonspolitiker i Venezuela løslatt02:29VerdenNetanyahus utfordrer vil danne samlingsregjering i Israel02:24PengerNegotia: Umulig å spå hvor lang Felleskjøpet-streiken blir01:59VerdenFlere migranter i verden01:50VerdenMedier: Saudi-Arabia vil legge fram bevis for at Iran var involvert i angrepene01:30NorgeVintyv fra Oslo stjal 32 flasker verdt nesten 60.000 på pol i Trondheim01:05PolitikkMDG inviterer fagbevegelsen til samtaler00:41NorgeFIVH: 10 millioner ubrukte mobiltelefoner i norske hjem00:35VerdenHøyere valgdeltakelse i Israel23:44SportHaaland etter eventyrkvelden: – Hadde vært gøy å være det nye Ajax23:37VerdenTrumps tidligere valgkampleder holdt tett i høring23:35NorgeSchibsted lanserer hjemleveringstjeneste23:33SportBarcelona heldige da stjerneskuddet satte rekord23:28SportLiverpool-Klopp etter bortesmell: – Det var ikke straffe23:21SportLagerbäck jublet over Haaland-show23:09VerdenLieberman tar til orde for samlingsregjering i Israel23:06SportStraffebom da Chelsea røk i mesterligaåpningen
Populært