ABC Nyheter – åpen for alle – alltid

ABC Nyheter ble etablert av Startsiden AS i 2007, og er i dag en av Norges største riksaviser på nett. Avisen er uten betalingsmur, og dekker hele spekteret av nyheter, aktualitet og meninger – fra inn- og utland, om politikk og internasjonale konflikter, økonomi, underholdning, helse, motor og sport.
 • Åpne for alle
  I en hvilken som helst måned leser annenhver nordmann minst én artikkel på ABC Nyheter. Hver dag er det flere hundre tusen lesere innom avisen. Vårt mål er at alle disse skal være oppdatert på det viktigste som skjer i Norge og i verden – uansett når på døgnet de besøker oss.
 • Pålitelige nyheter
  ABC Nyheter er underlagt redaktørplakaten og tekstreklameplakaten. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakaten.
 • Politisk uavhengighet
  Avisen er partipolitisk uavhengig.
 • Sannhetssøkende
  De redaktørstyrte mediene forplikter seg til å være sannhetssøkende. Det ligger også i DNA-et til journalistene som jobber her. Det du leser på ABC Nyheter skal være sant. Vi bruker mye tid på å verifisere bilder og historier, forklare komplekse problemstillinger og innhente informasjon som er relevant for å belyse aktuelle saker.
 • Troverdighet først
  Gjør vi likevel feil, skal leseren forvente av oss at denne rettes, og at feilen gjøres oppmerksom på. Som leser skal du også være trygg på at vi er en uavhengig kilde til nyheter, ikke bare politisk, men også kommersielt. Troverdighet er ABC Nyheters aller viktigste kapital.
David Stenerud
Redaktør, ABC Nyheter