Meny
anne-elisabeth falkevik hagen
Politiet gjør nye undersøkelser i boligen til Anne-Elisabeth Hagen
Krimteknikere fra politiet gjør mandag nye tekniske undersøkelser i boligen til Anne-Elisabeth Hagen som har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor.
Politiet ber om mer penger til etterforskningen av Hagen-forsvinningen
Øst politidistrikt vil be Politidirektoratet om ekstra midler til etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning i Lørenskog i fjor høst.
Stein Erik Hagen støtter Abid Rajas Venstre med 1 million
Forretningsmann Stein Erik Hagen bekrefter overfor VG at han og familien gir en million kroner til Akershus Venstre for å støtte partiet og Abid Rajas innsats.
Politiet: – Grunn til å tvile på om Anne-Elisabeth fortsatt er i live
Det er fire måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar. Politiet har ikke vært i kontakt med antatte kidnappere siden 11. februar.
Politiet må sette straffesaker på vent som følge av forsvinningssaken
Politimesteren i Øst politidistrikt frykter at andre kriminelle vil få strafferabatt eller i verste fall gå fri siden Hagen-forsvinningen tar mye ressurser.
Politiet bekymret over mangel på livsbevis i Lørenskog-saken
Det har fortsatt ikke kommet bevis for at den antatt bortførte Anne-Elisabeth Hagen fra Lørenskog er i live, opplyser politiets etterforskningsleder.
Forsvinningssaken: Ventet med å svare på ny melding
Etter den siste meldingen fra dem som hevder å ha bortført Anne-Elisabeth Hagen, ventet politiet med å gå offentlig ut med den nye kontakten.
Carl I. Hagen vil presse Frp til å gå mot Ullevål-nedleggelse
Carl I. Hagen og Oslo Frp vil presse partiets stortingsgruppe til å gå mot helseminister Bent Høie (H) og Helse sørøsts planer om å legge ned Ullevål sykehus.
Politiet: Kan ikke si om det har vært ny kontakt med Hagens kidnappere
Politiet vil ikke si om det har vært ny kontakt med dem som står bak bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen. Både politiet og familien har bedt om livsbevis.
Grensene varslet etter to timer i forsvinningssak
To timer etter at politiet fikk vite at Anne-Elisabeth Hagen var forsvunnet, ble store deler av Sør- og Østlandet varslet om mulig kidnapping på Fjellhamar.