Meny
anbefalt video
Dette skjer når den selvkjørende bilen tror du sover
Mange nye biler kan i stor grad kjøre mye helt selv. Men det kreves likevel at sjåføren holder hendene på rattet. Vi har imidlertid sjekket hva som skjer hvis du ikke reagerer på oppfordringen fra bilen. Se video:
Sjokkert bilist: – Det er sinnsykt skremmende
Reidar Svalheim (65) filmet hasardiøs forbikjøring i Sogn og Fjordane.
Dro opp ekstremt sjelden kjempe rett utenfor Trondheim
I løpet av livet har du antagelig større sjanse for å få syv rette i Lotto enn svartskate på stang. Sverre Magnus Selbach bør spille Lotto på lørdag.
Spicer gjorde narr av Trump under Emmy-åpningen
Donald Trumps tidligere pressetalsmann Sean Spicer gjorde narr av sin tidligere sjef under åpningen av Emmy-prisutdelingen natt til mandag. 
Fant ulovlig søppeldynge på bunnen av norsk naturperle
Hornindalsvatnet skjuler store mengder bilvrak og annet søppel.
Advarer mot livsfarlig medisin-rot
En undersøkelse viser at mange av oss er slepphendte når det kommer til å rydde i medisinskapet. Spesielt alvorlig er det for eldre over 65, der blanding av medisiner kan bli direkte helsefarlig.
Styrtet inn i Saturns atmosfære
Fredag var det slutt, etter 20 års tjeneste omkring Saturn. Kl 12.32 (norsk tid) brant romsonden Cassini opp i atmosfæren til gasskjempen.
Per Fugelli er død
En frisk stemme har stilnet. Per Fugelli måtte til slutt gi tapt for kreften. Han ble 73 år gammel.
130 tonn tungt fettberg blokkerer Londons kloakksystem
En 130 tonn tung og 250 meter lang fettklump av våtservietter, bind, bleier og matfett blokkerer Londons kloakksystem. Oppryddingen tar flere uker.
Statsløs eks-president brøt seg inn i Ukraina og vil gjøre opprør
Søndag klarte Georgias ekspresident Mikhail Saakasjvili ved hjelp av slåsskjemper å komme seg ulovlig inn i Ukraina. – Et statskupp kan være på gang, sier Bjørn Nistad.
Populært