Åpen for alle - alltid

Pier 42 blant verdens beste cocktailmiksere

Ledet av den prisvinnende bartenderen Adrián Michalčík, byr baren Pier 42 på Amerikalinjen i Oslo på unike cocktails som speiler historiske og kulturelle aspekter fra Norge og New York.
Ledet av den prisvinnende bartenderen Adrián Michalčík, byr baren Pier 42 på Amerikalinjen i Oslo på unike cocktails som speiler historiske og kulturelle aspekter fra Norge og New York. Foto: Nordic Hotels & Resorts
Artikkelen fortsetter under annonsen

Cocktailbaren Pier 42 ved Amerikalinjen i Oslo har klatret inn på listen over verdens 100 beste cocktailbarer. Pier 42 er den første lobbybaren i Norden som oppnår en slik høy anerkjennelse på den internasjonale scenen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er Top 500 Bars som står bak kåringen av de beste barene.

For å utvikle listen har Top 500 Bars utviklet en algoritme og samlet tusenvis av data om cocktailbarer fra hele verden.

– Datapunktene kommer fra et bredt spekter av kilder på mer enn 20 forskjellige språk, og inkluderer informasjon fra journalister, eksperter og influencere, i tillegg til vurderinger fra ulike rangeringsplattformer og søkemotorer som samler tilbakemeldinger fra publikum. Resultatet er en demokratisk liste over de 500 fremste barene globalt – laget av folket, forklarer Nordic Hotels & Resorts i en pressemelding.

Pier 42 og deres Head of Mixology, Adrián Michalcík, er ingen nykommere i verden av mixologi, og har siste årene samlet på seg flere anerkjennelser og priser. Nylig feiret Pier 42 flere anerkjennelser ved Norse Bar Show, hvor de tok hjem priser for 'Beste Cocktailmeny 2023', 'Beste Bartender 2023', og 'Beste Bar-team 2023'.

Adrián Michalcík tok selv med seg den gjeve tittelen ‘Global Bartender of the Year’ ved World Class Cocktail Festival.