Åpen for alle - alltid

Kvinne utestengt fra flyselskap etter vin-krangel

En United Airlines Boeing 777 lander på flyplassen i Frankfurt. Illustrasjonsfoto.
En United Airlines Boeing 777 lander på flyplassen i Frankfurt. Illustrasjonsfoto. Foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen skal ikke ha vært villig til å følge instruksjonene fra kabinpersonalet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyselskapet «United Airlines» har midlertidig utestengt en kvinne fra å fly med dem etter at hun angivelig fikk pilotene til å omdirigere en flyvning til Los Angeles etter en krangel med flyverterne om vin.

Kvinnen, som ikke har blitt identifisert, skal ha forårsaket en «forstyrrende» scene på flyvningen fra Houston idet hun «nektet å følge beskjeder om å gå tilbake til setet sitt», uttalte flyselskapet i en pressemelding.

Skrek

Oppstyret førte til at flyet til Los Angeles ble omdirigert til Phoenix. Videoer av opptrinnet har blitt delt på sosiale medier, og man kan se øyeblikket en flyvert advarer kvinnen om at hvis hun ikke setter seg på plassen sin, vil flyvningen bli tvunget til å lande i Arizona.

«Sett deg ned!», skrek kabinpersonalet gjentatte ganger til kvinnen, mens hun fortsatte å snakke over ham, ifølge New York Post.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Bare land», svarte kvinnen idet hun prøver å snakke om en krangel hun hadde med en annen passasjer.

– Jeg visste at du drakk vin

En av flyvertene virket oppgitt mens han diskuterte med kvinnen, og ba henne om å sette seg, ellers ville hun forlate flyplassen i håndjern. Han anklaget henne også for å ha drukket før hun gikk om bord på flyet.

– Jeg visste at du drakk vin, og jeg lot deg fortsatt gå om bord, jeg prøvde å hjelpe deg, sa flyverten.

Kvinnen diskuterte også med andre passasjerer mens de ropte på henne for å ha forårsaket at flyvningen deres ble omdirigert.

«United Airlines» forteller at kvinnen ble møtt av politiet i Arizona og fjernet fra flyet, som fortsatte turen til Los Angeles senere på kvelden.

United opplevde også en annen sak tidligere denne måneden da en passasjer i Business-klasse på en transatlantisk flyvning begynte å trakassere flyvertene fordi han ikke fikk sitt foretrukne valg av et måltid om bord.