Gikk viralt da cruiseskipet forlot dem på kaia: – Det er alles mareritt

Se videoen av paret som tok nettet med storm forrige uke. 

Videoen av paret som løp desperat etter cruiseskipet på kaia på Bahamas tok nettet med storm. Nå snakker de ut.

– Vi var sikre på at skipet skulle dra to timer senere enn det gjorde!

Det er den enkle forklaringen på hvorfor Maria González Roesch og ektemannen Alessandro Di Palma ble fanget film mens de løp etter verdens største cruiseskip, «Symphony of the Seas», på Bahamas 15. februar, ifølge Insider.

Til nettavisen forteller paret at de var på bryllupsreise og at dette var siste stopp før cruiset skulle ende i Miami. Men da skipet forlot Nassau på Bahamas, var ikke paret om bord.

– Vi regnet med at skipet skulle forlate kaia til samme tid som det hadde gjort på de andre destinasjonene, forteller González Roesch til Insider.

– Men det gjorde det ikke.

Se videoen av paret øverst i saken.

– Det var Murphys lov

Siden dette var siste destinasjon før hjemreise skulle «Symphony of the Seas» forlate Bahamas to timer tidligere. Til Insider forteller en talsperson for Royal Caribbean at passasjerene får utdelt såkalte Cruise Compass hver dag, med informasjon om skipets reiserute og avreisetider. I tillegg finnes det en app som varsler de reisende når skipet skal dra.

Men siden dette var siste destinasjon, var ekteparet så opptatte av å nyte Bahamas at de glemte å sjekke appen.

– Hver dag sjekket vi appen, unntatt den siste dagen. Da slappet vi av og koste oss i sola. Det var Murphys lov, sier Maria Gonzáles Roesch som ifølge Insider er en populær TV-personlighet fra Costa Rica.

– Jeg pleier alltid å sjekke reiseruta, for dette er jo alles mareritt, legger hun til.

(Artikkelen fortsetter under)

«Dere skulle bare visst hva som skjedde oss her...» skrev Maria Gonzáles Roesch på Instagram dagen etter cruise-tabben. Foto: Skjermdump/Instagram
«Dere skulle bare visst hva som skjedde oss her...» skrev Maria Gonzáles Roesch på Instagram dagen etter cruise-tabben. Foto: Skjermdump/Instagram

Se også: Hoppet fra verdens største cruiseskip – utestengt på livstid

Var ikke alene

Medier verden over omtalte videoen av paret som ble filmet av Maryse Russell, som sammen med ektemannen var om bord cruiseskipet «Norwegian Bliss» på andre siden av kaia.

– Jeg hørte de ropte «Nei!» og de ba på sine knær om at skipet skulle snu, fortalte Russell til videobyrået ViralHog.

Ekteparets ferie endte i Miami som planlagt, men de måtte ty til fly i stedet for skip. Da de innså at slaget var tapt, krøp de til korset og søkte hjelp hos tollvesenet på havna. Takket være en liten båt som av sikkerhetsmessige årsaker alltid følger cruiseskip ut av havna på Bahamas, fikk de pass og andre nødvendigheter levert i løpet av bare 40 minutter.

Tollvesenet kunne også fortelle at paret ikke var alene, de var nemlig to av seks passasjerer som ikke hadde møtt opp til avreise denne dagen.

Se også: Bli med om bord «cruiset fra helvete»

VIDEO: I 2016 sto en mor igjen på kaia og veiva med armene da «Norwegian Breakaway» reiste fra Nassau på Bahamas:

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy