Norwegian satser videre på Bangkok

Fra slutten av oktober øker Norwegian antall ukentlige avganger mellom Skandinavia og Bangkok fra ni til 14. Foto: NTB scanpix.
Fra slutten av oktober øker Norwegian antall ukentlige avganger mellom Skandinavia og Bangkok fra ni til 14. Foto: NTB scanpix.

Flyselskapet Norwegian øker til 14 ukentlige avganger til Bangkok.

Fra slutten av oktober øker Norwegian antall ukentlige avganger mellom Skandinavia og Bangkok fra ni til 14.

Fra Oslo vil selskapet øke fra tre til fem ukentlige avganger, fra København øker det fra to til fire, mens avgangene fra Stockholm går fra fire til fem i uken, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Les også: Kjos lover bedre tider for Norwegian

– Våre direkteruter fra Skandinavia til Bangkok er svært populære med mange fulle fly, og derfor vil vi gi våre reisende et enda bredere rutetilbud for å imøtekomme etterspørselen, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian øker også antallet flyvninger mellom London og New York til 20 avganger i uken. Her blir det tre daglige avganger om dagen fra London Gatwick lufthavn, bortsett fra på lørdager hvor det vil blir to.

Les også: Norwegian innstiller tre USA-ruter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden