Meny

Widerøe har inntatt jetalderen

Det ble en historisk dag for både Widerøe og flyprodusent Embraer da første E190-E2 ble levert i Brasil.

Widerøe er det aller første selskapet som tar i bruk Embraer E190-E2-flyet. Dermed var det ekstra stas over overrekkelsesseremonien av det første flyet til selskapet i São José dos Campos i Brasil onsdag.

Du kan se Embaers oppsummering av overrekkelsesseremonien i videoen øverst.

Dette er det første jetflyet som bærer Widerøes karakteristiske hvite og grønne farger i flyselskapets 84 år lange historie. Og for flyprodusenten ble det aller første levering på andregenerasjon av Embraers 190-serie.

Bakgrunn:   Widerøe tar i bruk nytt jetfly

Flyet er det første av tre Widerøe har bestilt. De har en opsjon på ytterligere 12 fly.

Det mer miljøvennlige regionale jetflyet, med 114 seter, skal i første omgang fly rutene Bergen-Tromsø og Bergen-Bodø fra slutten av april. Fra høsten av skal det også fly fra Bergen til Hamburg og München.

Første kommersielle flyvning er til Tromsø 24. april.

Les også:  Nå kan Kjos-passasjerer bestille hos Widerøe

Reise
Populært